Foredrag Med Daniel Hoffe – Jagten På Likes

DKK 200,00

Kom med den 6 oktober kl. 18-20 på Strandhotellet hvor I kan opleve Daniel Hoff, der er en af Danmarks ældste influencere og internetstjerner. Han har mærket konsekvenserne af at gå viralt på internettet på egen krop.
Hvad gør man, når likes og anerkendelse ikke længere tikker ind på daglig basis? Hvordan påvirker det ens mentale helbred, når man skal være på 24/7, være sjov hele den og konstant skulle finde på nyheder til de sociale platforme for at skaffe likes og beholde sine mange følgere?

Der vil være lækre velkomstdrinks ved ankomst som kan nydes under foredraget.

Der mulighed for at booke bord i vores Restaurant Blå efter foredraget, hvor I både kan vælge fra vores a’la carte kort eller vores 3- eller 4-retters menu.

Et foredrag med Daniel Hoff giver dig
• Et ærligt og intenst indblik i bagsiden af de glamourøse sociale medier – hvor langt vil du gå for likes?
• En inspirerende personlig historie om konsekvenserne af pludselig succes på
internettet.
• En fortælling og alkoholmisbrug og vejen ud af det igen.
• Unikt udgangspunkt for videre dialog og diskussion om brugen af de sociale medier og de fordele og ulemper, der følger med

Daniel Hoff, også kendt som ‘Hoffe’ eller’ Jyden’, lever af at være en såkaldt influencer og sjov fyr på internettet. Med store profiler på Facebook, YouTube og Instagram har Daniel Hoff været med siden starten og er en af Danmarks ældste internetstjerner og influencere. Daniel Hoff har oplevet pludselig at gå viralt og blive kendt (og anerkendt) på internettet.
Med tusindvis af følgere, invitationer til glamourøse events og på tour med de kendte har Daniel Hoff i flere år levet i overhalingsbanen, men han har også oplevet, hvad der sker, når man i jagten på dopamin bliver afhængig af likes og popularitet. Når man er evigt fokuseret på, hvor og hvordan man får sit næste fix. Og hvor langt man rent faktisk vil gå for at få sine likes.

Daniel Hoff fortæller levende med både alvors tung dybde og glimt i øjet om sin digitale succes og de op- og nedture, der naturligt følger med i kølvandet, når man surfer rundt ude i den virtuelle verden – og skal leve af det.
Kom bagom det glansbillede der bliver vist på de Sociale Medier. Imens Daniel var på toppen stak han ofte af fra sit liv, gemte sig på hoteller og drak alene.
Selvmedicinering ud af Stress, Depression og angst blev hverdag for Daniel.

Daniels inspirerende og ærlige foredrag giver et fantastisk udgangspunkt for videre dialog og diskussion om vores brug af sociale medier, hvordan de påvirker os, og hvordan der bag facaden måske skjuler sig en anden og mindre glamourøs fortælling.

Fredag 6. 2023 til Fredag 6. 2023 Klokken 18:00 - 20:00
Strandhotellet Blokhus Sønder i by 2 9492 Blokhus