Tychsen’s Store Andespil! – Julen 2024

DKK 3800,00

Strandhotellet kan allerede nu med stolthed fortælle at Jens Jacob Tychsen (Den Gode Hr.Weyse Fra Tv2’s Badehotellet ) endnu en gang vender tilbage til Blokhus d.7 December, hvor han i Spisesalens hyggelige rammer vil iføre sig værtstøjet og servere en forrygende ny omgang af
“ Tychsens Store Jule Andespil”.

En helt igennem festlig og morsom aften sammensat af :
Hyggelig julemiddag, Bankospil, Fællessang, Underholdning, Quizzer, Masser af dejlig julemusik og julestemning fra Kapelmester Thorkild Toftgaard og sidst, men ikke mindst, store præmier til vinderne af både Banko & Quizlege . Her bli’r IKKE sparet på noget.

Dette herlige jule koncept så første gang dagens lys på Strandhotellet i December 2022 og væltede simpelthen huset med fremragende tilbagemeldinger og ønsker om at dette skulle blive en fast tradition i Blokhus…og det er det blevet. Der har været rift om pladserne i 2023, så grib chancen allerede nu og book DINE billetter til næste års arrangement?
Så skyd julen ind med vores ven, Ham Spasmageren fra Badehotellet og glæd dig til : “ Tychsens Store Jule Andespil 2024 ” her på Strandhotellet.

 Priser fra 3.800,- for 2 personer i delt Classic dobbeltværelse inkl.

Kaffe & kage v. ankomst
3 retters middag i Restaurant Blå
Kaffe & sødt efter middagen
Underholdning m. Jens Jacob Tychsen
Overnatning inkl. fri adgang til wellness
Lækker morgenbuffet

Da arrangementet er meget populært kan pladserne udelukkende bookes inkl. overnatning i et af vores skønne dobbeltværelser.

Kontakt receptionen for booking på
E-mail: info@strandhotellet-blokhus.dk
eller
Telefon +45 70 26 00 15.

Lørdag 7. December 2024 til Lørdag 7. December 2024 Klokken 18:00 - 23:00
Strandhotellet Blokhus Sønder i By