Kursus for par med Helhjertet

DKK 7500,00

Strandhotellet Blokhus er gået sammen med Helhjertet om at skabe et skræddersyet kursus for jer, der vil mere med jer selv og jeres parforhold.
Ikke fordi forholdet nødvendigvis er i krise, men fordi livet og parforholdet skal leves helhjertet med energi, nysgerrighed, vitalitet og nærvær.
Fordi vi alle kan have behov for at tage et ”ophold i livet” og forholde os til os selv og hinanden. For at (gen)etablere tryghed, kontakt og lethed. For at undersøge hvor vi er, og hvor vi gerne vil hen.
Et parforhold er som en bil – man skal huske at pleje parforholdet, inden det går galt. Sender du ikke også bilen til eftersyn engang imellem frem for at vente, til den bryder helt sammen?

𝐑𝐚𝐦𝐦𝐞𝐫𝐧𝐞:
Kurset afholdes i skønne rammer hos Strandhotellet Blokhus og på den historiske Strandingskro (som Strandhotellet driver som kursusvirksomhed). Her er der plads til forkælelse midt i den skønne natur ved Vesterhavet. Med disse rammer skabes plads til nysgerrighed og ny inspiration. Til omtanke og eftertanke. Til ro og nye vinkler.
Kursusdagene er fyldt med bevægelse, refleksion, sjove og sanselige oplevelser, engagerede dialoger og gastronomiske oplevelser i særklasse.
I er i kompetente hænder hos Jannie og Tina, der inspirerer og udfordrer på en levende, autentisk og tryg måde.

𝐏𝐫𝐢𝐬 𝐨𝐠 𝐭𝐢𝐥𝐦𝐞𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠:
Prisen er 7.500 kr. pr. par inkl. 2 overnatninger med fuld forplejning, fri adgang til wellness, fri minibar, gourmet-middage på hotellet og skræddersyet kursusprogram for par med to erfarne og helhjertede kursusholdere.
Der deltager 5-8 par.

Tilmelding:
Billet kan købes direkte i begivenheden på Helhjertets Facebook-side eller ved at kontakte Helhjertet på mail: info@hel-hjertet.dk.

Fredag 18. November 2022 til Søndag 20. November 2022 Klokken 15:00 - 11:00
Strandhotellet Blokhus