Mortens Aften 2023

DKK 695,00

Overvejer I at holde en alternativ mortensaften, hvor der bliver kredset om jer med en lækker menu lavet specielt af vores køkkenchef. I får smagene fra sæsonens lækre råvarer og samtidig få alle de gode smage som man forventer til mortensaften.

Hertil bliver I forkælet med en lækker vinmenu, som vores restaurantchef nøje har udvalgt til alle retterne.

Til en pris på kun 695,- pr. person.
Et godt glas vin til 5 retter, 5 glas 575,- pr. person

Menu

Forret
Kastanje velouté med fløjlsblød suppe toppet med sprød andeconfit, karl Johan-duxelles og rosmarinolie.
(Vin: 2021 Riesling Kabinett Johannisberger Hölle Goldatzel Rheingau)

Forret
Peberbrioche med andelever paté. Serveret med krydret pærechutney og stegte andehjerter. Drysset med hasselnødder.
(Vin: 2021 Riesling Kabinett Johannisberger Hölle Goldatzel Rheingau)

Mellemret
Pandestegte kammuslinger med prosciutto af and. Akkompagneret af sauterede shiitake svampe og citrongræs blanquette.
(Vin: 2021 Macon villages Memoire du terroir Joseph Burrier)

Hovedret
Duet af Berberiand med selleripuré og rødkål. Afrundet med tranebær og appelsin.
(Vin: 2020 Chateauneuf du Pape le Blaison du Prince)

Dessert
Bagt æble tærte variant med vanillemouse med vanille fra Tahiti. Garneret med kandiserede valnødder og blomme.
(Vin: 2011 Moulin Touchais Coteaux du layon)

Vi anbefaler at booke bord i god tid, da vores arrangementer er populære.

Tilmelding kan ske via receptionen på telefon 70260015 eller E-mail info@strandhotellet-blokhus.dk
Eller via “book bord” linket nedenfor.

Fredag 10. November 2023 til Fredag 10. November 2023 Klokken 18:00
Strandhotellet Blokhus Sønder i by 2 9492 Blokhus