Trøffel Aften i Restaurant Blå

DKK 2500,00

Kom med til en uforglemmelig aften d. 27 oktober i selskab med trøflens luksuriøse smag i vores skønne Restaurant Blå inkl. et godt glas vin til alle 6 retter. Med en pris på kun DKK 2500,- kan du forvente en aften, der virkelig forkæler dine smagsløg med en helt ekstravagant menu kreeret af vores dygtige køkkenchef, hvor trøflen er i højsædet og de lokale råvarer er omhyggeligt udvalgt.

I vores dejlige atmosfære og stemningsfulde omgivelser vil du blive budt velkommen til en hyggelig aften. Vores dygtige tjenere vil tage sig godt af dig, uanset om du vælger at sidde i vores hyggelige spisesal med ild i pejsen, eller i vores smukke orangeri, hvor du kan nyde udsigten til haven.

Vi har sammensat en spændende menu, hvor hver ret er nøje udvalgt for at fremhæve trøflens unikke karakter. Fra appetitvækkeren af marineret Wagyu-kød med trøffel-umamicreme til desserten af hvid chokolademousse med trøffelis, vil hver bid være en uforglemmelig oplevelse. Hver ret ledsages af et omhyggeligt udvalgt glas vin, der komplimenterer og forstærker trøflens raffinerede smag.

Uanset om du er en erfaren trøffelentusiast eller ny til denne delikatesse, er vi sikre på, at vores Trøffel Aften vil give dig en gastronomisk oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores Restaurant Blå og forkæle dig med en aften i trøflens tegn.

Menu

Appetizer: Skiver af marineret Wagyu-kød med agurk, radisekarse og trøffel-umamicreme, toppet med Tuber magnatum (hvid trøffel)
(2016 Champagne les Massales Rosé Tellier, Frankrig)

Forret: Varm kartoffelcreme med sprødt smørstegt spinat, pocheret æg og røget bacon, alt sammen afrundet med et strejf af Tuber magnatum (hvid trøffel)
(2021 Riesling Kabinett Feinherb Johannisberger fra Weingut Goldatzel, Tyskland)

Mellemret: Sellericreme suppe med hummer, hvid trøffel og selleri confit
(2022 Montagny 1. Cru Les Terroirs fra Domaine Sandrine Deletang, Frankrig)

Hovedret 1: Risotto med sort trøffel og champagne, serveret med tynde skiver af kammuslinger
 (2019 Spätburgunder fra Weingut Rudolf Fürst)

Hovedret 2: Pande-stegt pighvar på en puré af hvide bønner med jordskok og trøffel blanquette, toppet med Tuber magnatum
(2019 Sancerre de Ladoucette Rouge Grande Cuvée)

Dessert: Hvid chokolademousse med trøffelis og sprød karamel.
 (2018 Arzimo Recioto di Soave fra La Cappucina, Italien)

Vi anbefaler at booke bord i god tid, da vores arrangementer er populære.

Tilmelding kan ske via receptionen på telefon 70260015 eller E-mail info@strandhotellet-blokhus.dk
Eller via “book bord” linket nedenfor.

Fredag 27. 2023 til Fredag 27. 2023 Klokken 18:00
Strandhotellet Blokhus Sønder i by 2 9492 Blokhus