Vildt weekend

DKK 999,00

Strandhotellet præsenterer “Vildt måned” i november.
Vores dygtige østrigske køkkenchef har i mange år arbejdet med vildt kød, og har virkelig sit speciale heri. Derfor har vi tilegnet en hel weekend hvor vildtkød er i højsædet. Vi skyder vildt måneden i gang med et spændende event, hvor vi kan love jer for en læringsrig og hyggelig aften – så følg med og bliv opdateret så snart eventet bliver frigivet!

Vi tilbyder gode priserne på overnatning denne weekend, når man booker bord i restauranten til arrangementet. Priser fra 1195,- DKK i skønt delt dobbeltværelse for 2 personer. For at gøre brug af tilbuddet bedes i kontakt reception på telefon eller e-mail nedenfor.

Menu

Appetizer
Fasan consommé med fasan confit, æggeblomme crème, grønsager og brændte løg – 160,- DKK
(Amontillado Sherry 12 years old, Bodegas El Maestro Sierra, Spanien ~ 175, -)

Forret
Krondyr tatar med burrata creme, syltede brombær, grillede svampe og pastinak chips – 210,- DKK
(2020 Aligote les Pierres Domaine Bader Mimeur, Frankrig ~135,-/ 525,-)

Mellemret
Braiseret vildsvin med persillerod, lilla kartoffel og friske hestebønner – 228,- DKK
(2020 Bourgogne Rouge Haute Cõtes De Nuits, Pierre Naigeon, Frankrig ~ 195,- / 845,-)

Hovedret 1
Dådyr schnitzel i hasselnøddepanering, brombærchutney og pommes mousseline – 219,- DKK
(2020 Vacqueyras les Christins Famille Perrin, Frankrig ~ 145,- / 565,-)

Hovedret 2
Rådyrfilet med portvinsglaseret skalotteløg, rosenkål, blåbær jus og stegt kartoffelknödel – 315,- DKK
(2016 Pavillon de Leoville Poyferré, St. Julien, Frankrig ~ 275,-/ 1.100, -)

Dessert
Blodappelsin sorbet med anis skum – 139,- DKK
(2019 Recioto Incanto di Soave Corte Moschina, Italien ~ 135,-)

6-retters menu 999,- DKK
Vinmenu – et godt glas vin til hver ret, 6 glas 845,- DKK

Menuen kan bestilles enten som separate retter eller som en samlet 6-retters menu. Hver ret har en individuel pris angivet, hvilket giver dig mulighed for at vælge præcis de retter, du foretrækker. Hvis du ønsker at opleve den fulde kulinariske rejse, kan du bestille alle seks retter samlet som en komplet menu.

Vi anbefaler at booke bord i god tid, da vores arrangementer er populære.

Tilmelding kan ske via receptionen på telefon 70260015 eller E-mail info@strandhotellet-blokhus.dk
Eller via “book bord” linket nedenfor.

Fredag 3. November 2023 til Søndag 5. November 2023 Klokken
Strandhotellet Blokhus Sønder i by 2 9492 Blokhus