Vinsmagning inkl. middag

DKK 998,00

I samarbejde med Ib Bergkjær fra Sigurd Müller Vinhandel inviteres der hermed til vinsmagning inkl. middag i Restaurant Blå. Ib har gjort sig særdeles umage og fundet nogle gode vine frem, og køkkenchefen, Frederik Wilhjelm Holm, har sammensat en spændende menu til anledningen.

Menuen står på:

Trøffelchips med soya-bagte hasselnødder
Her smages: Pol Roger Champagne

Stegte jomfruhummere fra Kyst i Hanstholm med kartoffelmos, vesterhavsost, hasselnød og brunet smør
Her smages: 2019 Brauneberger Riesling Trocken ”J” Fritz Haag

Brødstegt issingfilet med ristede fennikel, blomkål og urte-blanquette
Her smages: 2016 Pouilly Fuisse Aux Charmes Ch. De Beauregard

Perlehøne i egen fars med salt-bacon, fyldte morkler og stegte radiser
Her smages: 2017 Nuits St. Georges 1. cru Les Porets Saint Georges domaine faiveley

Pankopaneret oksehale med selleri, æbler og kraftig marv-sauce
Her smages: 2015 Ch. Giscours 3. cru Margaux

Hvid chokolademousse med syltede rabarber og hjemmelavet bora bora vaniljeis
Her smages: 2010 Tokaji Aszu 5 Puttonyos, Oremus

Vi garanterer en ualmindelig festlig aften !

Endvidere gør vi opmærksom på, at der sideløbende med vinsmagningen vil være fremvisning af Marianne Helgstrands (v/ Merete) smukke smykker i et seperat lokale fra kl. 16.00-20.00. Smykkehandlen kan besøges før arrangementet – så kom i god tid !

Tilmelding skal ske til Sarah Kamstrup Christiansen på direkte mail til: skc@strandhotellet-blokhus.dk.

OBS: Der er begrænset antal pladser til arrangementet, og der er ligeledes begrænset antal værelser. Det er ikke et krav at være overnattende gæst, for at kunne deltage i aftenens vinsmagning.

Torsdag 24. Juni 2021 Klokken 18:00 - 23:00
Strandhotellet Blokhus