Winter Wonder Wellness

DKK 575,00

Så indtog kulden og frosten for alvor Blokhus, og vi inviterer derfor ind i varmen – HELT ind i varmen, nemlig ind i vores dejlige wellness-afdeling.

Normalt kan man kun få adgang til Strandhotellets wellness, hvis man er overnattende gæst, men de fire søndage i advent, har du mulighed for at smage en bid af det hele, når vi byder indenfor til “Winter Wonder Wellness”.

Arrangementet forløber de fire søndage i advent, og starter kl. 15.00, hvor vi har tændt op i saunaen og klargjort det skønne spa-område til netop dig.
I prisen er der inkluderet enten 10 min. hånd- eller fodmassage, som leveres af vores skønne hus-massør.
Derudover er der selvfølgelig inkluderet leje af Strandhotellet badekåber og håndklæder samt servering af diverse forfriskninger og bobler i spa-området.
Alle deltagere vil desuden få en Goodiebag med lidt godt fra Strandhotellet og Blokhus generelt.

Kl. 17.00 begynder vi så småt at lukke ned for wellness, hvorefter der er mulighed for omklædning, inden Restaurant Blå byder på en lækker 3-retters middag efter kokkens valg kl. 18.00.

Alt i alt er der lagt i ovnen til forkælelse og hygge i særklasse. Så tag dine venner eller veninder med under armen, og sænk julestressen med en tur til Blokhus til “Winter Wonder Wellness” på det luksuøse Strandhotellet.

Pris pr. person: 575 kr.

Billet bookes på enten info@strandhotellet-blokhus.dk eller tlf.: 70 26 00 15.
Vær opmærksom på begrænset antal pladser.
Der betales ved ankomst.

 

 

Søndag 1. December 2019 Klokken 15:00 - 20:00
Strandhotellet i Blokhus
Book Bord