Cookie- og privatlivspolitik2018-08-06T14:27:05+00:00

Cookie- og privatlivspolitik

STRANDHOTELLET BLOKHUS

Privatlivspolitik

1. BAGGRUND
Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for os. I denne privatlivspolitik beskriver vi derfor, hvordan Strandhotellet Blokhus indsamler, benytter og videregiver dine personoplysninger, når du benytter vores hjemmeside.
Du anerkender og accepterer hermed, at dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER
Vi indsamler og behandler visse personoplysninger om dig til de formål, som fremgår af afsnit 3 nedenfor.
Vi indsamler de personoplysninger, som du giver os, når du booker et værelse via vores hjemmeside eller kommunikerer med os på anden vis, herunder

  • navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse (og andre almene personoplysninger), og
  • kreditkortoplysninger (eventuelt som garanti for din reservation).

3. ANVENDELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Oplysninger om Strandhotellets gæster indsamles (primært i vores bookingsystem), behandles og anvendes til:

  • Udsendelse af materiale i forbindelse med forespørgsler
  • Booking af ophold telefonisk og gennem web-formular
  • Salg af gavekort mv.
  • Eftersendelse af glemte sager
  • Al øvrig kommunikation med gæster, herunder også klager og skadesanmeldelser
  • Evaluering efter afrejse gennem svar på spørgeskemaer
  • Bordbestilling i restauranten
  • Accept på modtagelse af nyhedsbrev
  • For at forebygge og undersøge svig eller anden ulovlig aktivitet
  • For at overholde vores juridiske forpligtelser og kunne dokumentere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder

Oplysninger slettes, når formålet for opbevaring er ophørt. Tidspunkt for sletning varierer alt efter formål og relation til øvrig dansk lovgivning.

4. OVERFØRSEL AF DINE PERSONOPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER
Vi kan overføre dine personoplysninger til de kategorier af tredjeparter, som fremgår nedenfor:

  • serviceudbydere, der assisterer med vores virksomhedsaktiviteter, herunder hostingudbydere, udbydere af software, samt rådgivere mv.,
  • kontrolinstanser og offentlige myndigheder i det omfang det er påkrævet i henhold til lov, retskendelse, eller hvis det er nødvendigt for at dokumentere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder, og
  • andre tredjeparter, hvis du samtykker hertil.

Du kan være sikker på, at overførsel af dine personoplysninger altid vil ske i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

5. RETSGRUNDLAG FOR BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Vi vil behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, fordi det er nødvendigt for:

  • at kunne indgå og opfylde aftale om booking af værelse hos os, og
  • at overholde vores juridiske forpligtelser.

Vi vil også behandle dine personoplysninger, når du har givet samtykke hertil, eksempelvis for at kommunikere med dig i relation til særlige tilbud eller anden markedsføring.

6. BESKYTTELSE OG OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Vi tager din sikkerhed alvorligt og vil altid sikre, at de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er implementeret for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling samt undergang, tab, ændring, misbrug eller offentliggørelse.

De personoplysninger, som vi indsamler om dig, vil kun blive opbevaret så længe i) det er nødvendigt for at indgå og opfylde aftalen med dig, eller ii) det er påkrævet i henhold til lov.

7. INDSIGT I OG KORREKTION AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Under visse forudsætninger har du følgende rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen:

  • retten til at modtage en kopi af de personoplysninger som vi har indsamlet om dig og til at videregive denne kopi til en anden dataansvarlig,
  • retten til at få slettet, opdateret eller berigtiget de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig,
  • retten til at begrænse behandlingen af de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig,
  • retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig,
  • retten til at tilbagekalde et eventuelt samtykke, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger, og
  • retten til at indgive en klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

8. ÆNDRINGER TIL DENNE PRIVATLIVSPOLITIK
Denne privatlivspolitik vil løbende blive opdateret på vores hjemmeside.

9. KONTAKTOPLYSNINGER
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os på:

Strandhotellet Blokhus
Sønder i By 2
9492 Blokhus
Tlf. 70260015
info@strandhotellet-blokhus.dk

Cookies på strandhotellet-blokhus.dk

strandhotellet-blokhus.dk bruger cookies til at tilpasse hjemmesidens indhold, til at analysere trafik og til at vise dig funktioner til sociale medier.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv, huske indstillinger, udføre statistik og målrette eventuelle annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hos strandhotellet-blokhus.dk anvender vi cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre dit besøg så nemt som muligt.

strandhotellet-blokhus.dk anvender:

  • Teknisk nødvendige cookies via CMS systemet WordPress til at aktivere grundlæggende funktioner som side-navigation og sprogpræferencer
  • Cookies til statistik via Google Analytics, så vi kan analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden og optimere herefter
  • Cookies til visning af Youtube videoer og Google kort. Disse funktioner loades kun, hvis du accepterer bruges af disse cookies.

Vil du læse mere om, hvad cookies er, kan vi anbefale, du læser Hvad er Cookies fra Erhvervsstyrelsen.

Du kan altid fravælge brugen af cookies via din browser. Det kan dog påvirke din oplevelse af indholdet på hjemmesiden.

For at slette eller afvise cookies, skal du ændre indstillingerne i din browser. Det er forskelligt fra browser til browser, hvordan man gør det, men ved at følge nedenstående links, kan du få en vejledning for lige pæcis den browser, du bruger:

Restaurant og gårdhaven er under opbygning

Strandhotellet Blokhus – Sønder i By 2 – 9492 Blokhus   |   Tlf. +45 70 26 00 15   |   info@strandhotellet-blokhus.dk