Strandhotellet under Covid-19

STRANDHOTELLETS RESTRIKTIONER OG SÆRLIGE TILBUD I FORBINDELSE MED COVID-19

HOTELLET ER DELVIST ÅBENT I WEEKENDER !
RESTAURANTEN ER LUKKET MIDLERTIDIGT TIL OG MED D. 7. FEBRUAR !

 

TRÆNGER DU TIL ET AFBRÆK FRA HJEMMESKOLE, HJEMMEKONTOR MM.?

I Blokhus på Strandhotellet er der højt til himlen, blot et stenkast fra det brusende Vesterhav, den frodige plantage, den velbesøgte GateWay med naturlegeplads samt Blokhus skøjtebane.

Strandhotellet åbner delvist op og tilbyder i den forbindelse en overnatning med morgenmad og fri minibar samt køkkenchefens luksus-platte og husets vin til aften.
Både morgenmad og luksus-platte nydes på eget værelse.

Opholdet koster for to personer i et af hotellets Classic-værelser KUN 1.695 kr., og kan bestilles fredag og/eller lørdag i uge 3, 4 og 5.
Det er også muligt blot at bestille en almindelig overnatning uden mad til 1.095 kr. for to personer på delt dobbeltværelse.
Booker man to overnatninger (dvs. fra fredag til søndag), kvitterer vi med en gratis opgradering.
Vi gør venligst opmærksom på at vores wellness-afdeling desværre er midlertidig lukket.

Grundet begrænsede telefontider i denne periode kan ovenstående tilbud KUN bookes på mail, som vil blive besvaret løbende på: info@strandhotellet-blokhus.dk

Køkkenchefens luksus-platte består af:
– Små blinis med ægte Baerii kaviar, creme fraiche og rødløg
– Tempereret torsk med sennepsmayo og rødbeder
– Trøffelpølse fra Rævhede med hjemmesylterier
– Carpaccio af dyrekølle, hertil fermenteret hvidløgsmayo og vesterhavsost
– Spæde salater med beder og vinaigrette
– Et spændende udvalg af oste fra Thise Mejeri, hertil knækbrød og kompot
– Hjemmebagt brownie med hyben/havtorn-kompot
– Smør fra Ingstrup Mejeri og friskbagt brød

 

LUKSUSPLATTE UD AF HUSET

Køkkenchefens overdådige luksusplatte tilbydes hver fredag og lørdag i uge 3, 4 og 5.

Afhentes mellem kl. 16.00-17.00 i receptionen på Strandhotellet.
Forudbestilling er nødvendig.

Vi opfordrer til at luksusplatten bestilles på mail info@strandhotellet-blokhus.dk. Vi besvarer vores mail løbende.
Alternativt på tlf.: 70 26 00 15 (vi gør dog venligst opmærksom på, at vores telefon kun er åben fredag og lørdag fra kl. 10.00-17.00).

Køkkenchefens luksus-platte består af:
– Små blinis med ægte Baerii kaviar og rødløg
– Tempereret torsk med sennepsmayo og rødbeder
– Trøffelpølse fra Rævhede med hjemmesylterier
– Carpaccio af dyrekølle, hertil fermenteret hvidløgsmayo og vesterhavsost
– Spæde salater med beder og vinaigrette
– Et spændende udvalg af oste fra Thise Mejeri, hertil knækbrød og kompot
– Hjemmebagt brownie med hyben/havtorn-kompot
– Smør fra Ingstrup Mejeri og friskbagt brød

Pris pr. person: 248 kr.

 

KONTAKT OG ÅBNINGSTIDER:

Vores reception er til og med d. 7. februar begrænset åbent for fysiske og telefoniske henvendelser.
Fra d. 22. januar og frem kan du kontakte os telefonisk hver fredag og lørdag mellem kl. 10.00-17.00.

Du kan til enhver tid sende os en mail. Vi besvarer vores mails løbende og hurtigst muligt.
På: Info@strandhotellet-blokhus.dk

Vi følger situationen om Covid-19 og anvisninger fra regeringen meget nøje, hvorfor denne side løbende vil blive opdateret.

Vi opfordrer alle til at holde sig orienteret på vores hjemmeside.

 

GÆLDENDE RESTRIKTIONER PÅ STRANDHOTELLET

På Strandhotellet Blokhus gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hotel og i vores restaurant. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest og følger til enhver tid Sundhedsstyrelsens råd og anbefalinger ifm. smitteforebyggelse og gældende restriktioner.

Skærpede restaurant-regler:

  • Vores restaurant er midlertidig lukket til og med d. 7.  februar.
  • Vi tilbyder i perioden ovenstående Take-Away-koncept fra vores eget køkken. Alternativt henviser vi til byens øvrige Take-Away restauranter, blandt andet Restaurant Futten.
  • Vores overnattende gæster tilbydes selvfølgelig fortsat morgenmad – dog medbringes dette på værelset.
  • På hotellets 1. sal ved trappeopgangen er der opstillet en servicevogn med alt service mm. til selvbetjening ift. at imødekomme spisning på værelset.
  • I vores restaurantlokaler er der 2 kvm pr. restaurantgæst, hvilket vil sige:
    Restaurant Blå (måler 73 kvm) = maks 36 gæster
    Orangeriet (måler 44 kvm) = maks 22 gæster
    Pavillion (måler 32 kvm) = maks 16 gæster
    Dvs. i alt 74 gæster samtidigt. Dette er selvfølgelig tydeligt skiltet.
  • Vi rengører og afspritter løbende vores lokaler med skærpet fokus på især kontaktflader.
  • Der er altid håndsprit til fri afbenyttelse for vores gæster og personale.
  • Det er et krav at stående og gående gæster og personaler bærer mundbind. Vi anbefaler, at vores gæster selv medbringer egne mundbind.

Særlige tiltag vedr. morgenmad:

  • Hotellet er delvist åbent for overnattende gæster (se ovenstående kampagne).
  • Morgenmad afhentes individuelt i restaurantens bar mellem kl. 7-10 i hverdage og 7.30-10.30 på lørdage og søndage. Herefter medbringes dette på eget værelse.
  • Morgenmaden vil blive serveret som en stor platte med dertilhørende drikkevarer, bestående af et varieret udvalg af produkter fra vores velkendte morgenbuffet.

Særlige tiltag vedr. wellness:

  • Vores wellness-afdeling er desværre midlertidig lukket.
    Vi kan grundet de nuværende stramme restriktioner ikke forsvare at have wellness-afdelingen åben. Dette afspejles også i overnatningsprisen.
  • Der er ikke mulighed for at tilkøbe spabehandlinger i perioden fra d. 21. december til og med d. 7. februar.
  • Vi orienterer os løbende og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. offentlige/private svømmebade, hvorfor denne side løbende vil blive opdateret.

Skærpede baderegler ifm. åben wellness-afdeling (midlertidig lukket):

  • Strandhotellets wellness-afdeling er som altid KUN forbeholdt hotellets gæster.
  • Der må MAKS være 10 gæster i wellness-afdelingen ad gangen. Er der allerede 10 gæster – bedes du komme tilbage senere.
  • Gæsterne bedes holde minimum 1 meters afstand til hinanden.
  • Der må KUN være 2 gæster ad gangen i omklædning/bruserum, sauna og fitness-rum.
  • Vi anbefaler, at man så vidt muligt gør sig klar på værelset, således tiden i omklædningsrummet begrænses.
  • Strandhotellets personale vil selvfølgelig sørge for at overholde Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. Rengøring og afspritning af wellness-området under COVID-19 (hvilket foregår flere gange dagligt).

 

ANNULLERING AF OPHOLD

Læs mere om vores afbestillingsregler her.

For selskaber, grupper og arrangementer på 10 personer og derover gælder vores afbestillingsregler for kurser og selskaber.