Golf og yoga

KOMBINÈR DIT OPHOLD PÅ STRANDHOTELLET MED YOGA ELLER GOLF

Golf

I samarbejde med Blokhus Golfcenter kan vi tilbyde en Greenfee til Blokhus’ populære 18 huls-bane til vores overnattende gæster. Greenfee kan købes til en særpris i hotellets reception til 300 kr. pr. person.
Der er ikke behov for at reservere en Greenfee på forhånd.

Yoga

I samarbejde med ELSK Yoga i Blokhus (placeret på Blokhus Torv lige ovenpå Kalstrup shoppingcenter) er der mulighed for at dyrke yoga i forbindelse med sit ophold på Strandhotellet.

Hos ELSK Yoga er der plads til alle. Om du er erfaren yogi eller nybegynder. Om du er hurtig fodboldspiller eller doven sofakartoffel.

Der tilbydes forskellige hold, lige fra benhård Power Yoga til den mere blide Yin og Mindfulness-yoga.
Hos ELSK Yoga har du mulighed for at medbringe din egen måtte, eller du kan låne en af yoga-centret helt gratis.

Betaling sker til den pågældende yogalærer ved fremmøde, og der er ingen krav om tilmelding. Pladserne fordeles efter “først-til-mølle”-princippet.
Prisen for 75 minutter er 110 kr. og kan betales kontant eller på Mobilepay.

Er du interesseret i at høre nærmere om de forskellige hold og se månedens yoga-tider, kan du finde disse informationer på Facebook-siden ELSK Yoga Blokhus, hvor der løbende vil blive opdateret med nye hold, samt holdbeskrivelser.

Namasté !

 

 

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark

    Ventetid på over en time er nok i overkasten til frokost. Derudover var det bestilte smørrebrød absolut udmærkede i smag men helt urimeligt små, ca 1/2 størrelse, hvis man sammenligner... read more

  MarenSturis
  6/28/2020

    Min mand og jeg havde taget et luksus ophold på dette skønne hotel.
  Sød og venlig modtagelse og et dejligt, lyst og rent værelse.
  Vi havde bestilt en drink, som... read more

  312Hanne
  6/07/2020

    Fantastisk dejligt strandhotel (badehotel stil) beliggende tæt på stranden i Blokhus. God betjening i både reception og restaurant. Et fantastisk dejligt og afslappende strandhotel med gode bade og afslapnings muligheder.... read more

  Kjeld P
  2/09/2020