Golf og yoga

KOMBINÈR DIT OPHOLD PÅ STRANDHOTELLET MED YOGA ELLER GOLF

Golf

I samarbejde med Blokhus Golfcenter kan vi tilbyde en Greenfee til Blokhus’ populære 18 huls-bane til vores overnattende gæster. Greenfee kan købes til en særpris i hotellets reception til 300 kr. pr. person.
Der er ikke behov for at reservere en Greenfee på forhånd.

Yoga

I samarbejde med ELSK Yoga i Blokhus (placeret på Blokhus Torv lige ovenpå Kalstrup Livstilshus) er der mulighed for at dyrke yoga i forbindelse med sit ophold på Strandhotellet.

Hos ELSK Yoga er der plads til alle. Om du er erfaren yogi eller nybegynder. Om du er hurtig fodboldspiller eller doven sofakartoffel.

Der tilbydes forskellige hold, lige fra benhård Power Yoga til den mere blide Yin og Mindfulness-yoga.
Hos ELSK Yoga har du mulighed for at medbringe din egen måtte, eller du kan låne en af yoga-centret helt gratis.

Betaling sker til den pågældende yogalærer ved fremmøde, og der er ingen krav om tilmelding. Pladserne fordeles efter “først-til-mølle”-princippet.
Prisen for 75 minutter er 110 kr. og kan betales kontant eller på Mobilepay.

Er du interesseret i at høre nærmere om de forskellige hold og se månedens yoga-tider, kan du finde disse informationer på Facebook-siden ELSK Yoga Blokhus, hvor der løbende vil blive opdateret med nye hold, samt holdbeskrivelser.

Namasté !

 

 

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark
Helle8/19/2020
5 star rating

Dejlig oplevelse Vi har haft en dejlig oplevelse hos jer. Lyst og rummeligt værelse. Skøn mad. Venligt og smilende personale. Alt levede op til forventninger og pris. Vi kommer helt sikkert igen. Vil til hver tid anbefale stedet.

Gert8/11/2020
5 star rating

elegance i sandet vi tilbragte en skøn weekend på dette dejlige hotel, som på mærkværdig vis giver historie, selv om det kun er få år gammelt.
værelser med charme, en gårdhave som gav gastronomien et ekstra pift.
og så gjorde det jo ikke noget, at vejret var perfekt

Bjarne8/02/2020
4 star rating

Frokost på lækkert badehotel Restauranten havde et tilbud på tre stykker smørrebrød for 175 kr. Hjemmebagt snitter af rugbrød. Vi valgte tilbuddet og fik 3 stk. en med sild, en med røget makrel og en kartoffel mad, flot anrettet og en god smag.