Golf og yoga

KOMBINÈR DIT OPHOLD PÅ STRANDHOTELLET MED YOGA ELLER GOLF

Golf

I samarbejde med Blokhus Golfcenter kan vi tilbyde en Greenfee til Blokhus’ populære 18 huls-bane til vores overnattende gæster. Greenfee kan købes til en særpris i hotellets reception til 300 kr. pr. person.
Der er ikke behov for at reservere en Greenfee på forhånd.

Yoga

I samarbejde med ELSK Yoga i Blokhus (placeret på Blokhus Torv lige ovenpå Kalstrup Livstilshus) er der mulighed for at dyrke yoga i forbindelse med sit ophold på Strandhotellet.

Hos ELSK Yoga er der plads til alle. Om du er erfaren yogi eller nybegynder. Om du er hurtig fodboldspiller eller doven sofakartoffel.

Der tilbydes forskellige hold, lige fra benhård Power Yoga til den mere blide Yin og Mindfulness-yoga.
Hos ELSK Yoga har du mulighed for at medbringe din egen måtte, eller du kan låne en af yoga-centret helt gratis.

Betaling sker til den pågældende yogalærer ved fremmøde, og der er ingen krav om tilmelding. Pladserne fordeles efter “først-til-mølle”-princippet.
Prisen for 75 minutter er 110 kr. og kan betales kontant eller på Mobilepay.

Er du interesseret i at høre nærmere om de forskellige hold og se månedens yoga-tider, kan du finde disse informationer på Facebook-siden ELSK Yoga Blokhus, hvor der løbende vil blive opdateret med nye hold, samt holdbeskrivelser.

Namasté !

 

 

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark
mila273x6/16/2021
5 star rating

Gourmet ophold Efter en lang køretur blev vi på hotellet modtaget på en venlig og hjertelig måde så vi følte os straks velkomne. Vi glæder os til de næste par dage så vi kan udforske området. Hotellets restaurant gav os en formidabel oplevelse med super mad og et venligt og vidende personale. De havde også et fint udvalg af vine uden alkohol.

beritrosenvinge11/05/2020
5 star rating

Gennemført og helt perfekt Jeg holdt min 40 års fødselsdag på hotellet, hvor vi havde valgt at have det hele for os selv, så alle vores gæster kunne overnatte.

Det hele spillede bare fra start til slut - rammerne er virkelig skønne!
Både værelser og fællesarealer er super lækre, stilen er gennemført servicen er i top. Maden var i særklasse, samtlige Corona-restriktioner blev overholdt og alle gæster var super tilpasse.
Det var varmt på værelserne om natten, men der var sørget for blæsere på alle værelser :)

Vi kommer helt sikkert igen!

Helle8/19/2020
5 star rating

Dejlig oplevelse Vi har haft en dejlig oplevelse hos jer. Lyst og rummeligt værelse. Skøn mad. Venligt og smilende personale. Alt levede op til forventninger og pris. Vi kommer helt sikkert igen. Vil til hver tid anbefale stedet.