Jul og nytår – TakeAway

FEJR DIN JUL OG NYTÅR PÅ VORES VÆRELSER ELLER MED MAD UD AF HUSET

Juleaften på Strandhotellet 2020:

Juleaften på Strandhotellet bliver med de nyeste restriktioner nu en aften med fokus på fordybelse, intimitet og forkælelse. Til juleaften kan der både bookes en almindelig overnatning eller en pakkeløsning med julemiddag på værelset.

15.00: In-check og ankomst til hotellet. På hvert værelse er der en lille julegave og et sanghæfte med udvalgte julesalmer. Derudover er der et smukt opdækket bord til at nyde aftenens middag ved.
15.00: På værelset ved ankomst står der velkomstsnacks bestående af hjemmelavede chips og flæskesvær. Kølig dip hertil i minibaren.
17.30: Leveres ved døren til værelset en tallerken med køkkenchefens appetizer, en varm termokasse med julemiddag og en kold termokasse med dessert og sødt til kaffen (kaffemaskine og te forefindes på værelset).
17.30: På altanen forefindes 1 flaske hvidvin, 1 flaske rødvin, 2 sodavand og 2 kildevand.
Dagen efter fra kl. 7.00-10.00 afhentes lækre morgenplatter i vores restaurant og medbringes derefter til eget værelse.

Julemiddagen på værelset byder på:
Andesteg, brunede kartofler og æbler med ribsgele.
Flæskesteg, hvide kartofler, kartoffelchips og julesauce.
Risalamande med kirsebærsauce og hjemmelavede julegodter til kaffen.

Drikkevarer:
1 flaske hvidvin: (2019) La Galope, Sauvignon Blanc, Frankrig.
1 flaske rødvin: (2019) La Forge Estate, Cabernet Sauvignon, Sydfrankrig.

 

Pris:
Alm. overnatning uden julemiddag på værelset:
1.095 kr. for to personer i Classic-dobbeltværelse.
895 kr. for én person i Classic-enkeltværelse.

Overnatning med vores julearrangement på værelset:
2.550 kr. for to personer i Classic-dobbeltværelse (inkl. drikkevarer).
1.615 kr. for én person i Classic-enkeltværelse (inkl. drikkevarer).

Vi står selvfølgelig også klar med gode overnatningspriser på de omkringliggende juledage, hvis man ønsker at forlænge sit ophold yderligere.

 

Juleaftensmenu ud af huset 2020:

Afhentes på Strandhotellet d. 24. december mellem kl. 14.00-15.00.
Ved afhentningen vil der udleveres en seddel med de forberedende instruktioner, som udføres på egen hånd før spisning.

Take Away-menuen byder på:
Koldrøget laks fra Kyst i Hanstholm
Serveres med hjemmepisket røgeost og crumble af rugkerner
Hertil hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Ingstrup Mejeri

And og gris med sprøde svær
Serveres med brunede kartofler, hvide kartofler og halve æbler med ribsgele
Æble/sveske-kompot, kartoffelchips og kraftig julesauce

Ris a la Restaurant Blå
Risengrød med bora bora vanilje, syltede amarena kirsebær, mandler og sprød chokolade.

Køkkenchefens “julegodter” til kaffen

Pris pr. person: 395 kr.

 

Juleplatte (det store kolde bord) – ud af huset 1. og 2. juledag 2020:

Skal bestilles senest dagen før afhentning.
Juleplatten (det store kolde bord) afhentes på Strandhotellet mellem kl. 11.00-14.00 og er spiseklart ved afhentning.

Juleplatten byder på forskellige kolde retter af:
Julemarinerede sild
Serveres med karrysalat, krydderfest, kapers og løg

Koldrøget laks fra Kyst i Hanstholm
Serveres med dild-mayo, sprøde rugkerner og frissé salat

Håndpillede rejer fra Kyst i Hanstholm
Serveres med citron-mayo og halve æg

Hjemmerørt kyllingesalat
Serveres md bacon af gris fra Rævhede Slagteren, braiseret ananas og karse

Charcuteri fra Rævhede Slagteren
Serveres med sennep, hjemmesylterier og cornichoner

Prisvindende sylte fra Rævhede Slagteren
Serveres med sennep, hjemmesyltede rødbeder og cornichoner

Stegt panko-panerede fiskefilet
Serveres med citron og hjemmerørt remoulade

Til ovenstående medfølger rugbrød, surdejsbrød, krydderfedt og smør fra Ingstrup Mejeri.

Pris pr. person: 225 kr.

Mulighed for tilkøb af ost:
Et spændende udvalg fra Arla Unika med hjemmelavet kompot og bornholmske rugkiks.
Pris pr. person: 85 kr.

 

Nytårsaften på Strandhotellet 2020:

Nytårsaften på Strandhotellet bliver med de nyeste restriktioner nu en aften med fokus på fordybelse, intimitet og forkælelse. Til nytårsaften er der nu mulighed for både at booke en almindelig overnatning eller en pakkeløsning med nytårsmiddag på værelset.

15.00: In-check og ankomst til hotellet. På hvert værelse er der et smukt opdækket bord til at nyde aftenens middag ved.
15.00: På værelset ved ankomst står 1 flaske velkomstbobler (Cremant de Bourgogne) og køkkenchefens snackkurv.
17.30: Leveres ved døren til værelset en tallerken med køkkenchefens appetizer, en varm termokasse med nytårsmiddag og en kold termokasse med dessert og køkkenchefens nyfortolkning af “kransekage” til kaffen (kaffemaskine og te forefindes på værelset).
17.30: På altanen forefindes 1 flaske hvidvin, 1 flaske rødvin, 1 flaske champagne, 2 sodavand og 2 kildevand.
Dagen efter fra kl. 7.30-10.30 afhentes lækre morgenplatter i vores restaurant og medbringes derefter til eget værelse.

Nytårsmiddagen på værelset byder på:
Sort hummer og kaviar-creme.
Serveres med yuzu-broken-gel, urtesalat og sprøde radisser.
Hertil brød og smør fra Ingstrup Mejeri.

Krogmodner oksehøjreb.
Serveres med saltbagt selleri, jordskokker og morkler.
Hertil kraftig Karl Johan-sauce og små kartofler fra Tranum.

Ostetallerken
Spændende udvalg af oste fra Thise Mejeri.
Serveres med kompot og sprød nøddebrød.

Passionsfromage
Serveres med friske bær og guld.

Drikkevarer:
1 flaske hvidvin: (2019) La Galope, Sauvignon Blanc, Frankrig.
1 flaske rødvin: (2019) La Forge Estate, Cabernet Sauvignon, Sydfrankrig.
1 flaske champagne: Pol Roger, Brut

 

Pris:
Alm. overnatning uden nytårsmiddag på værelset:
1.595 kr. for to personer i Classic-dobbeltværelse.
1.395 kr. for én person i Classic-enkeltværelse.

Overnatning med vores nytårsarrangement på værelset:
3.445 kr. for to personer i Classic-dobbeltværelse.
2.620 kr. for én person i Classic-enkeltværelse.

Vi står selvfølgelig også klar med gode overnatningspriser på de omkringliggende dage, hvis man ønsker at forlænge sit ophold yderligere

 

Nytårsaftensmenu ud af huset 2020:

Afhentes på Strandhotellet d. 31. december mellem kl. 14.00-17.00.
Ved afhentningen vil der udleveres en seddel med de forberedende instruktioner, som udføres på egen hånd før spisning.

Take Away-menuen byder på:
Snacks: En spændende rundrejse i det gastronomiske køkken.

Sort hummer og kaviar-creme
Serveres med yuzo-brokengel, urtesalat og sprøde radisser

Krogmodnet oksehøjreb
Serveres med saltbagt selleri, jordskokker og morkler
Hertil kraftig Karl Johan-sauce og små kartofler fra Tranum.

Ostetallerken
Spændende udvalg af oste fra Thise Mejeri.
Serveres med kompot og sprød nøddebrød

Passionsfromage
Serveres med friske bær og guld

Køkkenchefens fortolkning af “kransekage”

Pris pr. person: 595 kr.

 

Nytårsaften på Strandingskroen 2020:

Nytårsaften på Strandingskroen er desværre aflyst i år, efter de nyeste restriktioner. Vi henviser til de to nytårsaften-koncepter på hotellet (enten fejring på værelset eller mad ud af huset).

 

Særligt Take Away-tilbud d. 1. januar:

Vores luksuøse nytårsbrunch d. 1. januar er desværre aflyst i år.
I stedet har vi lavet et lækkert Take Away-tilbud til dagen derpå.
Take Away til d. 1. januar skal bestilles senest dagen før, og kan afhentes på hotellet mellem kl. 12.00-15.00.

Vi tilbyder helt særligt 1. nytårsdag:

Trøffelburger
200 g. oksekødsbøf i brioche med trøffelmayo, sprødstegt løg og syltede agurker.
98 kr.

Pulled pork-burger i brioche med hjemmerørt barbecue og coleslaw.
89 kr.

Tilkøb:
Pommes frites med aioli
35 kr.

Pommes frites med trøffelolie
35 kr.

 

KONTAKT OS OG BOOK HER !