Jul og nytår

HOLD DIN JUL, NYTÅR OG JULEFROKOST PÅ STRANDHOTELLET

Nyd julen eller nytåret væk fra stress og jag, og lad Strandhotellet Blokhus forkæle dig med god mad, vin, hygge, wellness og smuk natur ved Vesterhavet.

Nytårsaften

Nytårsaften på Strandhotellet bliver en festaften for det voksne publikum med lækker gourmet-mad, gode vine og fantastisk stemning.
Efter middagen spilles der op til dans med Strandhotellets husorkester, det velkendte “Blokhouse Vintage Jazz Band”.

Program:
17.45: Velkomstbobler og Dronningens Nytårstale i hotellets lounge.
18.30: Køkkenchefens 5-retters nytårsmenu med dertilhørende 5-retters vinmenu.
23.00: Kaffe og sødt.
23.00: Dansemusik i lounge – baren åbner i restauranten (afregnes efter forbrug).
24.00: Bobler, kransekage og fyrværkeri (pause fra musik).
00.30: Dansemusik i lounge – baren åbner i restauranten (afregnes efter forbrug).
01.30: Musik stopper.

Dagen derpå: kl. 8.30-11.30 er der stor nytårsbrunch.

Aftenens nytårsmenu:
1. Torsk, rødbede og bacon.
2. Jomfruhummer, foiegras, frissé og valnødder.
3. Kammusling, blomkål og æggeblomme.
4. Sortfods-grisenakke, løg og ost.
5. Yozu, dild og hvid chokolade.

Pris:
Nytårsophold med 1 overnatning for 2 personer fra 4295 kr.
Nytårsophold med 1 overnatning for 1 person fra 2445 kr.

Nytårsaften kan ikke bookes uden overnatning.

Tilkøb ekstra overnatninger til dit nytårsophold fra 895 kr. (enkelt) og fra 1095 kr. (dobbelt) pr. nat.

Book din nytårsaften her !

Juleaften

Juleaften på Strandhotellet bliver en rolig aften i julehyggens skær. Der står smuktpyntet juletræ i vores lounge, men der danses ikke om træet.
Til alle vores overnattende gæster vil der være en lille “julegave” på værelset ved ankomst.

Program:
15.00: Gløgg og norske klejner.
18.00: Køkkenchefens 3-retters julemenu med tilhørende vin.
21.00: Kaffe og sødt.

Aftenens julemenu:
Forret: Røget laks, urter, sprød rug, urte creme og dild olie.
Hovedret: Traditionel and med æbler, svesker, andesauce, kartofler, franske kartofler og tyttebær.
Dessert: Ris a la mande med hjemmelavet kirsebær-sauce.

Pris:
Juleaftensophold med 1 overnatning for 2 personer fra 3085 kr.
Juleaftensophold med 1 overnatning for 1 person fra 1890 kr.

Juleaften kan også bookes uden overnatning: 995 kr. pr. person.

Tilkøb ekstra overnatninger til dit juleaftensophold fra 895 kr. (enkelt) og fra 1095 kr. (dobbelt) pr. nat.

Book din juleaften her !

Julefrokost

Hold din firmajulefrokost på Strandhotellet i de skønne badehotelsrammer. Her emmer af idyl, luksus, og ikke mindst jul. De smukke lokaler, smukt dekoreret med særlig udvalgt julepynt, danner rammen for den perfekte aften med dine kollegaer, venner eller familie.

Vores køkkenchef har skruet den perfekte julemenu sammen, og vi hjælper selvfølgelig også gerne med matchende vine hertil. Derudover byder vi på et stort udvalg af kolde special øl og hjemmelavede snapse, brygget med kærlighed af ingredienser fra naturen i og omkring Blokhus.

Kolde retter:
* Marineret sild og kryddersild med karrysalat, løg, dild og æg
* Fiskefilet med hjemmerørt remulade og citroner
* Salat af rejer med æbler og blegselleri
* Sylte med cornichons
* Laks med rygeost og salater

Varme retter:
* Medisterpølse med grønlangkål, sennep og rødbede
* Confiteret andelår med æblekompot
* Andebryst med rødbede og svesker
* Ribbensteg med rødkål
* Hvide og brunede kartofler og andesauce
* Hjemmelavet frikadeller

Desserter:
* Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
* Brownie med vaniljecreme og kirsebær
* Ostebræt med kiks og sylt.

Pris pr. person: 325 kr.

Vær opmærksom på, at julefrokost kun serveres for større grupper (min. 8 personer), som har forhåndsreserveret.

Julefrokost starter på den ønskede dato kl. 18.00.
I forbindelse med overnatning ydes der 10 % rabat på vores overnatningspriser.

Book din julefrokost her !

Book Bord