Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Velkommen til Restaurant Blå !
Her serveres hver aften lækker mad for både logerende og ikke logerende gæster.

Nyd en lækker 3 eller 4-retters menu, eller oplev det fulde udtræk med ”En Aften på Strandhotellet”.

Vi tilbereder mad med afsæt i det danske og franske køkken. Vi inspireres af naturen, og sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet, vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en anden menu.

De mindste er naturligvis også velkomne i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, så vi kan imødekomme dette med en alternativ menu.

Menu

Start med et glas bobler
85,-

Strandhotellets Skaldyrsfad 498 kr. pr. person
Pil-selv-rejer, linemuslinger, østers, krabbekløer og jomfruhummer
(TILKØB: 15 g. kaviar 198 kr. og/eller ½ kogt sort hummer 160 kr.)
Serveres kun for minimum to personer. Skal forudbestilles min. 2 dage i forvejen.

Kokkens hjemmegjorte snacks 85,-

Sort hummer 168,-
Yuzo, radisser & coqnac-mayo
2019 Sancerre Comte Lafon. Flaske: 775,- Glas: 155,-

Terrine af and & foie gras 165,-
Stikkelsbær & brioche
2016 Pinot Gris Reserve Personelle Trimbach. Flaske: 775,- Glas: 155,-

Skorzonerrod fra Tranum 145,-
Hjemmesylterier & økologiske kål fra Tranum
2018 Riesling Trocken, Fritz Haag, Mosel. Flaske: 385,- Glas: 98,-

Torsk i porreaske 245,-
Sennepssauce, hjemmesyltede rødbeder fra Tranum & kartofler
2015 Vriesenhof Chardonnay Sydafrika. Flaske: 398,- Glas: 98,-

Økologisk Rib-Eye fra Rævhede 265,-
Æble/selleripure, morkler & Karl Johan-reduktion
2018 Barbera D´Alba, Paolo Scavino. Flaske: 625,- Glas: 135,-

Ostetallerken 135,-
Spændende udvalg af oste fra Arla Unika & Ingstrup Mejeri, hertil hjemmebagt knækbrød & kompot
2016 Brauneberger Juffer Sonnenuhr Auslese Fritz Haag. Flaske: 675,- Glas: 135,-

Honninghjerte 135,-
Fyldt med vaniljecreme, chokolade & kvæde-sorbet
2016 Malus Danica Dansk kryokoncentreret dessertvin. Flaske (375 ml): 698,- Glas (5 cl.): 98,-

Strandhotellets risalamande 135,-
Kirsebærskum, kandiseret mandler, vaniljesirup & Amarena kirsebær
Fonseca 10 years Tawny Port. Flaske: 545,- Glas: 55,-

Petit Fours 75,-
3 slags hjemmelavede søde sager

Kokkens 3-retters menu inkl. snacks
525,-
(Dertilhørende vinmenu inkl. bobler til snacks 375,-)

Snacks

Sort hummer

Økologisk Rib-Eye

Risalamande

Kokkens 4-retters menu inkl. snacks
625,-
(Dertilhørende vinmenu inkl. bobler til snacks 465,-)

Snacks

Sort hummer

Terrine af and & foie gras

Økologisk Rib-Eye

Honninghjerte

”En Aften på Strandhotellet”
Fuldt udtræk – inkl. dertilhørende vinmenu, kaffe/the, avec & Petit Fours
1675,-
(Pris uden drikkevarer 895,-)

Snacks & Bobler

Terrine af and & foie gras
Stikkelsbær & brioche

Sort hummer
Yuzo, radisser & coqnac-mayo

Torsk i porreaske
Sennepssauce, hjemmesyltede rødbeder fra Tranum & kartofler

Økologisk Rib-Eye fra Rævhede
Æble/selleripure, morkler & Karl Johan-reduktion

Ostetallerken
Spændende udvalg af oste fra Arla Unika & Ingstrup Mejeri, hertil hjemmebagt knækbrød & kompot

Honninghjerte
Fyldt med vaniljecreme, chokolade & kvæde-sorbet

Petit Fours
3 slags hjemmelavede søde sager