Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Velkommen til Restaurant Blå !
Her serveres hver aften lækker mad for både logerende og ikke logerende gæster.

Du kan nyde en lækker 3 eller 4-retters menu eller opleve det fulde udtræk med ”En Aften på Strandhotellet”.
Helt ekstraordinært præsenterer vi også et Vintertilbud i januar og februar måned.

Vi tilbereder mad med afsæt i det danske og franske køkken. Vi inspireres af naturen, og sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering ved Vesterhavet, vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, således vi kan sammensætte en anden menu.

 

Menu

Start med et glas bobler
75,-

 

Månedens 3-retters menu
475,- (dertilhørende vinmenu 335,-)

Snacks

Helleflynder
Kartoffel & Porre

Iberico-gris
Løg & Rygeost

Hvid chokolademousse
Solbær

 

Månedens 4-retters menu
575,- (dertilhørende vinmenu 425,-)

Snacks

Helleflynder
Kartoffel & Porre

Røget kammusling
Blomkål & Æggeblomme

Iberico-gris
Løg & Rygeost

Hvid chokolademousse
Solbær

 

”En Aften på Strandhotellet”
(fuldt udtræk – inkl. dertilhørende vinmenu, kaffe/the, avec & Petit Fours)
1495,-
(Pris uden drikkevarer 725,-)

Snacks og Bobler

Helleflynder
Kartoffel & Porre
Les Deux Tours Sauvignon Blanc Ladoucette, Frankrig (2018).
Flaske: 475,- Glas: 95,-

Jomfruhummer
Foie Gras & Valnødder
Pinot Gris Reserve Personalle Trimbach, Alsace Frankrig (2014).
Flaske: 775,- Glas: 135,-

Røget kammusling
Blomkål & Æggeblomme
Saint Veran Beauregard, Bourgogne Frankrig (2015).
Flaske: 650,- Glas: 115,-

Carpaccio
Fermenteret hvidløg & skorzonerrod
Barbera D’Alba Pistin Grimaldi, Italien (2018).
Flaske 525,- Glas: 110,-

Iberico-gris
Løg & Rygeost
Buzzard Kloof Syrah Rustenberg, Sydafrika (2012).
Flaske: 675,- Glas: 125,-

Hvid chokolademousse
Solbær
Welchriesling Beerenauslese Weingut Rudolf Payer, Østrig (2015).
Flaske: 475,- Glas: 85,-

 

VINTERTILBUD
(Bestilles a la carte)

Snacks 50,-

Hovedret 150,-
Oksefilet med variation af selleri, hertil pebersauce, urter og chips

Dessert 50,-
Yoghurt-sorbet med Oreo-flager og solbærsirup

Oste Tallerken 115,-
4 slags ost med tilbehør & Knækbrød

Petit Fours 75,-
3 slags Hjemmelavede Søde Sager

 

De mindste er naturligvis også velkommen i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, således at vi har mulighed for at imødekomme med en alternativ menu.

Book Bord