Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Velkommen til Restaurant Blå !
Her serveres hver aften lækker mad for både logerende og ikke logerende gæster.

Nyd en lækker 3 eller 4-retters menu, eller oplev det fulde udtræk med ”En Aften på Strandhotellet”.

Vi tilbereder mad med afsæt i det danske og franske køkken. Vi inspireres af naturen, og sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet, vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en anden menu.

De mindste er naturligvis også velkomne i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, så vi kan imødekomme dette med en alternativ menu.

Menu

Start med et glas bobler
85,-

Strandhotellets Skaldyrsfad 498 kr. pr. person
Pil-selv-rejer, linemuslinger, Limfjords østers, krabbekløer og jomfruhummer
(TILKØB: 15 g. kaviar 198 kr. og/eller ½ kogt sort hummer 160 kr.)
Serveres kun for minimum to personer.

Kokkens hjemmegjorte snacks 85,-

Sort hummer 158,-
Yuzu, radiser & cognac-mayo
2018 Chablis Billaud-Simon, Bourgogne, Frankrig. Flaske: 495,- Glas: 90,-

Gravad sommerbuk fra Rævhede 135,-
Syltede sennepskorn, rødløg & frisse
2018 Sancerre Rouge Pynoz, Loire, Frankrig. Flaske: 495,- Glas: 90,-

Bagte tomater (vegetar) 125,-
Spæde salater, sennepsvinaigrette, rødløg & urter
2015 Riesling Pur Mineral, Franken, Tyskland. Flaske: 495,- Glas: 90,-

Havkat 225,-
Rødder, salturt & sauce nage
2015 Astrolabe, Province Chardonnay, Wairau Walley, Marlborough, New Zealand. Flaske: 495,- Glas: 90,-

Kalvemørbrad 270,-
Kantareller, grillede løg, løgpuré, nye kartofler & morkel sauce
2015 Chateau Réserve Angludet, Bordeaux, Frankrig. Flaske: 795,- Glas: 175,

Blommer i Madeira 125,-
Panna Cotta-sifon, krystalliseret chokolade & støv
2013 Arzimo, Recioto di Soave, La Cappucina, Veneto, Italien. Flaske: 550,- Glas: 100,-

Jordbærsorbet 115,-
Syltede grønne jordbær, røde jordbær & crumble
2018 Brachetto d’Acqui, Spumante Dolce, Piemonte, Italien. Glas: 75,-

Ostetallerken 125,-
Spændende udvalg af oste, hertil hjemmebagt knækbrød & kompot
2011 Madeira Boal, Portugal, 4 cl. Glas: 95,-

Petit Fours 75,-
3 slags hjemmelavede søde sager

Kokkens 3-retters menu inkl. snacks
475,-
(Dertilhørende vinmenu inkl. bobler til snacks 375,-)

Snacks

Sommerbuk

Kalvemørbrad

Jordbærsorbet

Kokkens 4-retters menu inkl. snacks
575,-
(Dertilhørende vinmenu inkl. bobler til snacks 465,-)

Snacks

Sort hummer

Sommerbuk

Kalvemørbrad

Jordbærsorbet

”En Aften på Strandhotellet”
Fuldt udtræk – inkl. dertilhørende vinmenu, kaffe/the, avec & Petit Fours
1675,-
(Pris uden drikkevarer 895,-)

Snacks & Bobler

Sort hummer
Yuzu, radiser & cognac-mayo

Gravad sommerbuk fra Rævhede
Syltede sennepskorn, rødløg & frisse

Havkat
Rødder, salturt & sauce nage

Kalvemørbrad
Kantareller, grillede løg, løgpuré, nye kartofler & morkel sauce

Ostetallerken
Spændende udvalg af oste, hertil hjemmebagt knækbrød & kompot

Blommer i Madeira
Panna Cotta-sifon, krystalliseret chokolade & støv