Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Velkommen til Restaurant Blå !
Her serveres hver aften lækker mad for både logerende og ikke logerende gæster.

Nyd en lækker 3 eller 4-retters menu, eller oplev det fulde udtræk med ”En Aften på Strandhotellet”.

Vi tilbereder mad med afsæt i det danske og franske køkken. Vi inspireres af naturen, og sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet, vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en anden menu.

De mindste er naturligvis også velkomne i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, så vi kan imødekomme dette med en alternativ menu.

Menu

Start med et glas bobler 90,-

Restaurant Blås Skaldyrsfad 595 kr. pr. person
Pil-selv-rejer, linemuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 15 g. kaviar 245 kr. og/eller ½ kogt sort hummer 195 kr. Ekstra østers 30 kr. pr. stk.
Serveres kun for minimum to personer.

Kokkens hjemmegjorte snacks 95,-

Ørredrogn fra Ravnstrup Mølle 175.-
Brioche, rygeost, radise og rødløg
2018 Coteaux de Giennois, Cedrick Bardin, Loire. Flaske: 378,- Glas: 88,-

Confiteret kylling fra Allégården 135,-
Asparges, butterdej og blanquette af stegt kyllingeskind
2017 Semillon Mendel, Argentina. Flaske: 450,- Glas: 105,-

Stegt hjertesalat 125,-
Vinaigrette, ristede nødder og brunet smør
2015 Macabeu Finca Racon, Tomas Cusine. Flaske: 495,- Glas: 115,-

Pighvar bagt på ben 295,-
Løg, saltet bacon fra Rævhede, ramsløgssauce & lun kartoffelsalat
2019 Miraval rosé, Frankrig. Flaske: 495,- Glas: 115,-

Økologisk højreb fra Rævhede 325,-
Blå kartoffel, trøffel, foie gras & marv-sauce
2015 Marquis de Calon Segur St. Estephe. Flaske: 840,- Glas: 168,-

Ostetallerken 155,-
Spændende udvalg af oste fra Thise Mejeri, hertil hjemmebagt knækbrød & kompot
2014 Wehlener Sonnenuhr Auslese. Flaske: 675,- Glas: 135,-

Rabarber fra egen have 135,-
Vaniljecreme, chokolade & granité
2009 Vin Santo Nozzole, Italien. Flaske (50 Cl.): 650,- Glas 125,-

Kærnemælksfromage 135,-
Verbena, knas & æble
2016 Malus Danica, Dansk kryo-koncentreret dessertvin. Flaske (375 ml): 698,- Glas (5 cl.): 98,-

Petit Fours 85,-
3 slags hjemmelavede søde sager

Kokkens 3-retters menu inkl. snacks
585,-
(Dertilhørende vinmenu inkl. bobler til snacks 445,-)

Snacks

Ørredrogn

Økologisk Højreb

Rabarber

 

Kokkens 4-retters menu inkl. snacks
645,-
(Dertilhørende vinmenu inkl. bobler til snacks 535,-)

Snacks

Ørredrogn

Confiteret kylling

Økologisk højreb

Rabarber

 

”En Aften på Strandhotellet”
Fuldt udtræk – inkl. bobler til snacks, dertilhørende vinmenu, kaffe/the & avec
1775,-
(Pris uden drikkevarer 985,-)

Snacks

Ørredrogn fra Ravnstrup Mølle
Brioche, rygeost, radise og rødløg

Confiteret kylling fra Allégården
Asparges, butterdej og blanquette af stegt kyllingeskind

Pighvar bagt på ben
Løg, saltet bacon fra Rævhede, ramsløgssauce & lun kartoffelsalat

Økologisk højreb fra Rævhede
Blå kartoffel, trøffel & marv-sauce

Ostetallerken
Spændende udvalg af oste fra Thise Mejeri, hertil hjemmebagt knækbrød & kompot

Kærnemælksfromage
Verbena, knas & æble

Petit Fours
3 slags hjemmelavede søde sager