Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Velkommen til Restaurant Blå !
Her serveres hver aften lækker mad for både logerende og ikke logerende gæster.

Nyd en lækker 3 eller 4-retters menu, eller oplev det fulde udtræk med ”En Aften på Strandhotellet”.

Vi tilbereder mad med afsæt i det danske og franske køkken. Vi inspireres af naturen, og sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet, vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en anden menu.

De mindste er naturligvis også velkomne i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, så vi kan imødekomme dette med en alternativ menu.

Menu

Start med et glas bobler
85,-

Strandhotellets Skaldyrsfad 498 kr. pr. person
Pil-selv-rejer, linemuslinger, Limfjords østers, krabbekløer og jomfruhummer
(TILKØB: 15 g. kaviar 198 kr. og/eller ½ kogt sort hummer 160 kr.)
Serveres kun for minimum to personer. Skal forudbestilles min. 2 dage i forvejen.

Kokkens hjemmegjorte snacks 85,-

Jomfruhummer fra Kyst 168,-
Kartoffelpuré, æggeblomme & brunet smør med sherry
2016 Pouilly Fuisse Ch. De Beauregard. Flaske: 675,- Glas: 125,-

Confiteret kanin 155,-
Hokaido-græskar, hokkaido-puré, syltede græskar & ristede kerner.
2016 Pinot Noir, Astrolabe, Marlborough, New Zealand. Flaske: 495,- Glas: 95,-

Indbagte vilde svampe 145,-
Spinat, piment & olivenolie
2015 Riesling Pur Mineral, Franken, Tyskland. Flaske: 495,- Glas: 90,-

Stegt torsk 235,-
Variation af kål & muslingesauce
2017 Sauvignon Blanc Gamlitz, Weingut Sattlerhof. Flaske: 425,- Glas: 85,-

Oksehøjreb 275,-
Kartofler med urter, perleløg, springløg & marv-sauce
2014 Ch. Cantemerle, Haut Medoc Grand Cru Classe. Flaske: 725,- Glas: 145,-

Ostetallerken 135,-
Spændende udvalg af oste, hertil hjemmebagt knækbrød & kompot
2016 Brauneberger Juffer Sonnenuhr Auslese Fritz Haag. Flaske: 675,- Glas: 125,-

Hjemmelavet pandekage 125,-
Karamel-is, kandiseret mandler & appelsin / cointreau-sauce
2017 Le Muscat, Ch. l’Ermitage. Flaske: 375,- Glas: 80,-

Hvid chokolade crememoux 135,-
Vilde bær, sorbet & vanilje-sne
Malus Danica, Dansk kryokoncentreret dessertvin. Flaske (375 ml.): 698,- Glas (5 cl.): 98,-

Petit Fours 75,-
3 slags hjemmelavede søde sager

Kokkens 3-retters menu inkl. snacks
525,-
(Dertilhørende vinmenu inkl. bobler til snacks 375,-)

Snacks

Confiteret kanin

Oksehøjreb

Hjemmelavet pandekage

Kokkens 4-retters menu inkl. snacks
625,-
(Dertilhørende vinmenu inkl. bobler til snacks 465,-)

Snacks

Jomfruhummer

Confiteret kanin

Oksehøjreb

Hjemmelavet pandekage

”En Aften på Strandhotellet”
Fuldt udtræk – inkl. dertilhørende vinmenu, kaffe/the, avec & Petit Fours
1675,-
(Pris uden drikkevarer 895,-)

Snacks & Bobler

Jomfruhummer fra Kyst
Kartoffelpuré, æggeblomme & brunet smør med sherry

Stegt torsk
Variation af kål & muslingesauce

Confiteret kanin
Hokaido-græskar, hokkaido-puré, syltede græskar & ristede kerner

Oksehøjreb
Kartofler med urter, perleløg, springløg & marv-sauce

Ostetallerken
Spændende udvalg af oste, hertil hjemmebagt knækbrød & kompot

Hvid chokolade crememoux
Vilde bær, sorbet & vanilje-sne