Loading...
Middag2019-02-27T16:00:10+00:00

Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Hotellets restaurant er ikke kun for logerende.
Vi har hver aften følgende valgmuligheder, enten som menu eller som enkelt-retter:

STRANDHOTELLETS AFTENMENU
– køkkenchefens ypperste menu, baseret på områdets og årstidens skønne råvarer

STRANDHOTELLETS KLASSIKERE
– masser af muligheder for at sammensætte lige det du har lyst til i dag. Lidt mere klassisk end Strandhotellets Aftenmenu

Strandhotellets Aftenmenu

Vi henter inspirationen i mormors køkken, men på ”Strandhotellets aftenmenu” fortolker vi det klassiske, danske køkken, og giver retterne nyt liv i nye klæder, med køkkenchef Dennis Birchs eget præg.

3 slags snacks med 1 glas bobler

95,-

***

Krabbe Salat i nye klæder
Stenbiderrogn & hengemte asparges
2017 Weissburgunder, Weingut Burg Ravensburg, pr. fl. 359,- / pr. glas 75,-

Stegt Kæbe fra havtaske
Kål & muslinge sauce
2016 Pouilly Fuisse, Ch. De Beauregard, pr. fl. 540,- / pr. glas 110,-

Nakke af Duroc gris i BBQ
Fermenteret hvidløg & rødbeder glaseret i aromatisk blomme
2015 Aquiana Bodegas Merayo,Spanien, pr. fl. 585,- / pr. glas 115,-

Pensioneret malkeko
Cremede krydderurter & fattigmands asparges
2012 Larose de Gruaud, Bourdeaux pr. fl. 630,- / pr. glas 125,-

Cremet hvid chokolade
Hengemte havtorn & karamel
2015 Recioto Blanco, Corte Moschina, pr. fl. 598,- / pr. glas 110,-

Syltet pære
Serveret med Creme fraiche is og aromatiske urter
2017 Strawwine Rustenberg, Sydafrika, pr. fl. 398,- / pr. glas 85,-


Køkkenet sammensætter en menu bestående af:

3-retters 450,- 3-retters vinmenu 295,-

4-retters 525,- 4-retters vinmenu 395,-

5-retters 600,- 5-retters vinmenu 475,-

6-retters 675,- 6-retters vinmenu 575,-

En Aften på Strandhotellet

Snacks & Champagne
6 retters menu
6 retters vinmenu
Kaffe/the
Petit fours
Avec

Menuen serveres kun til hele bordet og kun mod forudbestilling.

1.495 Kr.

Strandhotellets Klassikere

Vi henter inspirationen i mormors køkken og badehotellernes historie og på menukortet ”Strandhotellets Klassikere” er vi tro mod vores ophav,
men giver selvfølgelig retterne vores eget Strandhotellet twist.

Strandhotellets fiskesuppe
Cremet fiskesuppe med dagens fisk & krydderurter
Foret 130 / Hovedret 225,-

***

Bøf af højreb
Bøf 300g, pommes frites og krydderurteskum
285,-

***

Smørstegt rødspætte
Smørsauce og små kartofler
249,-

***

Ugens tavleret
– spørg din tjener hvad der er på menuen i dag
225,-

***

Gammeldags æblekage i nye klæder
95,-

***

Syltet pære
Serveret med Creme fraiche is og aromatiske urter

105,-

***

Udvalg af danske oste
Hertil hjemmelavet hybenkompot & knækbrød
115,-

De mindste er naturligvis også velkommen i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Nyhedsbrev!

Få del i alle de gode historier og tilbud…

Ja, tak

Strandhotellet Blokhus – Sønder i By 2 – 9492 Blokhus   |   Tlf. +45 70 26 00 15   |   info@strandhotellet-blokhus.dk  |  CVR: 29424144