Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Velkommen til Restaurant Blå !
Her serveres hver aften lækker mad for både logerende og ikke logerende gæster.

Du kan nyde en lækker 3 eller 4-retters menu eller opleve det fulde udtræk med ”En Aften på Strandhotellet”.
Helt ekstraordinært præsenterer vi også et Vintertilbud i januar og februar måned.

Vi tilbereder mad med afsæt i det danske og franske køkken. Vi inspireres af naturen, og sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering ved Vesterhavet, vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, således vi kan sammensætte en anden menu.

 

Menu

Start med et glas bobler
85,-

 

Månedens 3-retters menu
475,-
(Dertilhørende vinmenu 335,-)

Snacks

Carpaccio
Fermenteret Hvidløg & Skorzonerrod

Vagtel
Morkel & Rødbede

Jordskok
Iscreme & Malt

 

Månedens 4-retters menu
575,-
(Dertilhørende vinmenu 425,-)

Snacks

Carpaccio
Fermenteret Hvidløg & Skorzonerrod

Terrine af Gris
Hokkaido & Trøffel

Vagtel
Morkel & Rødbede

Jordskok
Iscreme & Malt

 

”En Aften på Strandhotellet”
(Fuldt udtræk – inkl. dertilhørende vinmenu, kaffe/the, avec & Petit Fours)
1495,-
(Pris uden drikkevarer 725,-)

Snacks og Bobler

Carpaccio
Fermenteret Hvidløg & Skorzonerrod
Barbera D’Alba Pistin Grimaldi, Italien (2018)
Flaske: 525,- Glas: 110,-

Jomfruhummer
Foie Gras & Valnødder
Pinot Gris Reserve Personelle Trimbach, Alsace, Frankrig (2014)
Flaske: 775,- Glas: 135,-

Terrine af Gris
Hokkaido & Trøffel
Las Tres Filas Bodegas Merayo, Bierzo, Spanien (2017)
Flaske: 385,- Glas: 85,-

Vagtel
Morkel & Rødbede
Morey st. Denis Domaine de Beaumonts, Côte de Nuits, Bourgogne, Frankrig (2016)
Flaske: 925,- Glas: 175,-

Agurkesorbet
Hvid Chokolade & Gel
Fritz Haag Brauneberger Juffer Riesling, Mosel, Tyskland (2018)
Flaske: 575,- Glas: 95,-

Jordskok
Iscreme & Malt
Straw Wine, Rustenberg, Sydafrika (2018)
Flaske: 425,- Glas: 65,-

 

VINTERTILBUD
(Bestilles A la Carte)

Snacks 75,-

Hovedret 150,-
Oksefilet med variation af selleri, hertil pebersauce, urter og chips

Dessert 50,-
Yoghurt-sorbet med Oreo-flager og solbærsirup

Ostetallerken 115,-
4 slags ost med tilbehør & Knækbrød

Petit Fours 75,-
3 slags Hjemmelavede Søde Sager

 

De mindste er naturligvis også velkommen i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, således at vi har mulighed for at imødekomme med en alternativ menu.

Book Bord