Middag

En aften på Strandhotellet

Nyd vores lækre a la carte retter i vores skønne Restaurant Blå. Vi tilbereder mad med afsæt i det internationale gourmetkøkken. Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr. Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en varierende menu.

 

Snacks

Radise – stegt flæsk – Krustade – 115,- 

Danske bobler fra Andersen Winery, Mols – 95,-

 

Forretter 

Sort hummer – Cote De Boeuf – Skum –185- 

Foie gras terrine – Kirsebær – Urtesalat – 165,-

Lamme crouquettes – Sort trøffel – Lardo Lemono – 145,-

Romaine – Vinagrette – Kartoffel – 115,-
(Vegatar)


Hovedretter

Kalvemørbrad – Morkler – Sherry – 325,-

Pigvar – Ærter – Kaviar 325,-

Grisenakke fra Dyrbar – Gulerødder – Glace 285,-

Karotter – Ærter – Trøffel – 155,-
(Vegetar)


Desserter

Franske oste – kompot – knækbrød – 165,-

Lemoncurd – Marengs – Verbena – 135,-

Rabarber – Tonka – Crumble – 135,-

Jordbær – Cremeoux – vanilje – 135,-



Restaurant Blås Skaldyrsfad 

Pil-selv-rejer, blåmuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer

Tilkøb: 15 g. kaviar 255 kr. og/eller 1/2 kogt sort hummer 195 kr.
Ekstra østers 35 kr. pr. stk.

Serveres kun for minimum 2 personer.

625,- pr. person
Vi ser gerne dette er forudbestilt en dag i forvejen, da der ellers kan forekomme ventetid.

 

3-retters menu


Snacks
Radise – Stegt flæsk – Krustade
Danske bobler fra Andersen Winery, Mols

Forret
Lamme crouquettes – Sort trøffel – Lardo Lemono
2019 Chardonnay Freemark Abbey, Napa Valley

Hovedret
Kalvemørbrad – Morkler – Sherry
2017 Sarget de Gruaud Larose, St. Julien 

Dessert
Jordbær – Cremeoux – vanilje
2020 Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Loire 

Menuen 625,-
Vinmenu 485,-

 

4-retters menu


Snacks
Radise – Stegt flæsk – Krustade
Danske bobler fra Andersen Winery, Mols

Forret
Sort hummer – Cote de Boeuf  – Skum
2017 Pinot Gris Reserve, Trimbach

Mellemret
Lamme crouquettes – Sort trøffel – Lardo Lemono
2019 Chardonnay Freemark Abbey,  Napa Valley 

Hovedret
Kalvemørbrad – Morkler – Sherry
2017 Sarget de Gruaud Larose, St. Julien 

Dessert
Jordbær – Cremeoux – vanilje
2020 Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Loire 

Menuen 725,-
Vinmenu 585,-

 

De mindste er naturligvis også velkomne i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, så vi kan imødekomme dette med en alternativ menu.

Bestil bord på Restaurant Blå her