Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Velkommen til Restaurant Blå !
Her serveres hver aften lækker mad for både logerende og ikke logerende gæster.

Du kan nyde en lækker 3 eller 4-retters menu eller opleve det fulde udtræk med ”En Aften på Strandhotellet”.
Til den lille sult kan der købes dagens retter.

Vi tilbereder mad med afsæt i det danske og franske køkken. Vi inspireres af naturen, og sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet, vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, således vi kan sammensætte en anden menu.
Ved ønske om større udvalg af a la carte-retter, kan vi anbefale vores søsterrestaurant, Strandingskroen, som serverer fransk/dansk kromad af høj kvalitet.

 

Menu

Start med et glas bobler
75,-

 

Månedens 3-retters menu
475,- (dertilhørende vinmenu 295,-)

Snacks

Kulmule
Græskar & Havgus

Lammekølle
Selleri & Mynte

Belgisk vaffel
Banan & Peanutbutter

 

Månedens 4-retters menu
575,- (dertilhørende vinmenu 395,-)

Snacks

Kulmule
Græskar & Havgus

Kammusling
Blomkål & Jordskok

Lammekølle
Selleri & Mynte

Belgisk vaffel
Banan & Peanutbutter

 

”En Aften på Strandhotellet”
(fuldt udtræk – inkl. dertilhørende vinmenu, kaffe/the, avec & Petit Fours)
1495,-
(Pris uden drikkevarer 725,-)

Snacks og Bobler

Kulmule
Græskar & Havgus

Kammusling
Blomkål & Jordskok

Jomfruhummer
Karamelliseret fløde

Blåmusling
Skorzonerrod & Purløg

Lammekølle
Selleri & Mynte

Belgisk vaffel
Banan & Peanutbutter

 

Dagens retter
(Bestilles a la carte)

Kød 295,-
Spørg betjeningen

Fisk 295,-
Spørg betjeningen

Belgisk vaffel 95,-
Banan & Peanutbutter

Oste Tallerken 115,-
4 slags ost med tilbehør & Knækbrød

Petit Fours 75,-
3 slags Hjemmelavede Søde Sager

 

De mindste er naturligvis også velkommen i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, således at vi har mulighed for at imødekomme med en alternativ menu.

Book Bord