Loading...
Middag2019-05-12T19:46:53+00:00

Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Restaurant Blå tilbyder hver aften lækker mad for både logerende og ikke logerende gæster.
Vi tilbyder både menuer samt enkeltretter.

STRANDHOTELLETS AFTENMENU
* Køkkenchefens ypperste menu, baseret på områdets og årstidens skønne råvarer
* Serveres KUN ved forudbestilling dagen før samt fredag, lørdag og helligdage.

STRANDHOTELLETS KLASSIKERE
* Masser af muligheder for at sammensætte lige det du har lyst til på dagen. Lidt mere klassisk end Strandhotellets Aftenmenu.
* Kan bestilles hver aften, og kræver ikke forudbestilling.

Strandhotellets Aftenmenu

Vi henter inspirationen i mormors køkken, men på ”Strandhotellets aftenmenu” fortolker vi det klassiske, danske køkken, og giver retterne nyt liv i nye klæder.

3 slags snacks med 1 glas bobler

145,-

***

Jomfruhummer Tartar
Tørret Skinke fra Rævhede, Søtang.

Lam i Dild og Rejer
Rilette af Mouflon, Bullion på Fjordrejer

Søtunge på Crouton
Rarbarber, Hvide asparges

Langtidsstegt Duroc
Æble og Variation af Ramsløg

Oste Vaffel
Lavet på Den Hvide Dame og Hyben

Aromatiske Urter
Forskellige Konsistenser og Teksturer

De Første Rarbarber
Mynte, Mazarin


Køkkenet sammensætter en menu bestående af:

3-retters 450,- 3-retters vinmenu 295,-

4-retters 525,- 4-retters vinmenu 395,-

5-retters 600,- 5-retters vinmenu 475,-

6-retters 675,- 6-retters vinmenu 575,-

7-retters 750,- 7-retters vinmenu 650,-

En Aften på Strandhotellet

Snacks & Champagne
6 retters menu
6 retters vinmenu
Kaffe/the
Petit fours
Avec

Menuen serveres kun til hele bordet og kun mod forudbestilling.

1.495 Kr.

Strandhotellets Klassikere

Vi henter inspirationen i mormors køkken og badehotellernes historie og på menukortet ”Strandhotellets Klassikere” er vi tro mod vores ophav,
men giver selvfølgelig retterne vores eget Strandhotellet twist.

Tartar af Rimmet Laks
Malt jord, urtesalat & mormor dressing

125,-

***

Røget inderlår fra Rævhede
Urtemayo, syltede perleløg & rugbrødschips

135,-

***

Grillet Jomfruhummer
Jomfrubisque, grøn urtepuré & sprøde urter

145,-

***

Meunierestegt rødspætte
Syltede bær, vildmose kartofler & persillesmør

235,-

***

Skåret bøf fra Rævhede
Håndskårne fritter & estragonskum

285,-

***

Kylling Danoise fra Rokkedal
Surt, sødt, vildmose kartofler & skysauce

245,-

***

Rabarber Panna Cotta
Krystalliseret hvid chokolade & Hybenrose

105,-

***

Citronfromage i nye klæder
Hvid chokolade & krystalliseret mørk chokolade

105,-

***

Udvalg af danske oste
Hertil hjemmelavet hybenkompot & knækbrød

115,-

***

Kaffe & Sødt

80,-

***

De mindste er naturligvis også velkommen i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Nyhedsbrev!

Få del i alle de gode historier og tilbud…

Ja, tak

Strandhotellet Blokhus – Sønder i By 2 – 9492 Blokhus   |   Tlf. +45 70 26 00 15   |   info@strandhotellet-blokhus.dk  |  CVR: 29424144