Loading...
Middag2019-01-15T10:03:38+00:00

Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Hotellets restaurant er ikke kun for logerende.
Vi har hver aften følgende valgmuligheder, enten som menu eller som enkelt-retter:

STRANDHOTELLETS AFTENMENU
– køkkenchefens ypperste gourmetmenu, baseret på områdets og årstidens skønne råvarer

STRANDHOTELLETS KLASSIKERE
– masser af muligheder for at sammensætte lige det du har lyst til i dag. Lidt mere klassisk end Strandhotellets Menu

JANUARUDSALG

I hele Januar er der 2 virkelige gode tilbud i restauranten;

Gratis forret eller dessert
Vælg en hovedret fra STRANDHOTELLETS KLASSIKERE og får en gratis forret eller dessert.

Gratis ekstra ret og vin
Vælg fra STRANDHOTELLETS AFTENMENU og så giver vi en ekstra ret, og et ekstra glas vin når man tilsvarende køber vinmenu. Så køber du f.eks. en 3 retters menu med en 3-retters vinmenu, så får både 4 retter og 4 vine og du sparer 175,- og bliver ekstra forkælet.

Strandhotellets Aftenmenu

 

Vi henter inspirationen i mormors køkken men på ”Strandhotellets aftenmenu” fortolker vi det klassiske, danske køkken, & giver retterne nyt liv i nye klæder, med køkkenchef Dennis Birchs eget præg.

3 slags snacks med 1 glas bobler
95,-

***

Gravad kammusling
Fermenteret stikkelsbær, sauce på æblemost & brøndkarse

Stegt torsk
Kålskud, sauce på musling & røget smør

Svampesuppe
Løg, morkler & hønsehjerter

Langtidsstegt kalvekæbe
Glaserede brisler, dehydreret rødbede & trøffel

Luftig ymer
Krystalliseret jernurt, have syre som granite

Brunsviger
Is på ristet valle & saltet karamel

Udvalg af danske oste
Hertil hjemmelavet hybenkompot & knækbrød

Køkkenet sammensætter en menu bestående af:

3-retter 450,-
4-retter 525,-
5-retter 600,-
6-retters 675,-

En Aften på Strandhotellet

Snacks & Champagne
6 retters menu
6 retters vinmenu
Kaffe/the
Petit fours
Avec

Menuen serveres kun til hele bordet og kun mod forudbestilling.

1.495 Kr.

Strandhotellets Klassikere

Vi henter inspirationen i mormors køkken og badehotellernes historie og på menukortet ”Strandhotellets Klassikere” er vi tro mod vores ophav,
men giver selvfølgelig retterne vores eget Strandhotellet twist.

Strandhotellets fiskesuppe
Cremet fiskesuppe med dagens fisk & krydderurter
Foret 130 / Hovedret 225,-

***

Bøf af højreb
Bøf 300g, pommes frites, krydderurteskum & salat med mormordressing
285,-

***

Smørstegt rødspætte
Smørsauce, små kartofler & salat
249,-

***

Ugens tavleret
– spørg din tjener hvad der er på menuen i dag
225,-

***

Gammeldags æblekage i nye klæder
95,-

***

Luftig ymer
Krystalliseret jernurt, have syre som granite
105,-

***

Udvalg af danske oste
Hertil hjemmelavet hybenkompot & knækbrød
115,-

De mindste er naturligvis også velkommen i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Nyhedsbrev!

Få del i alle de gode historier og tilbud…

Ja, tak

Strandhotellet Blokhus – Sønder i By 2 – 9492 Blokhus   |   Tlf. +45 70 26 00 15   |   info@strandhotellet-blokhus.dk  |  CVR: 29424144