Middag
En aften på Strandhotellet
Nyd vores lækre a la carte retter i vores skønne Restaurant Blå. Vi tilbereder mad med afsæt i det internationale gourmetkøkken. Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr. Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en varierende menu.
Snacks
Radise – stegt flæsk – Krustade – 115,-
Danske bobler fra Andersen Winery, Mols – 95,-
Forretter
Sort hummer – Cote De Boeuf – Skum –185-
Foie gras terrine – Kirsebær – Urtesalat – 165,-
Lamme crouquettes – Sort trøffel – Lardo Lemono – 145,-
Romaine – Vinagrette – Kartoffel – 115,-
(Vegatar)
Hovedretter
Kalvemørbrad – Morkler – Sherry – 325,-
Pigvar – Ærter – Kaviar 325,-
Grisenakke fra Dyrbar – Gulerødder – Glace 285,-
Karotter – Ærter – Trøffel – 155,-
(Vegetar)
Desserter
Franske oste – kompot – knækbrød – 165,-
Lemoncurd – Marengs – Verbena – 135,-
Rabarber – Tonka – Crumble – 135,-
Jordbær – Cremeoux – vanilje – 135,-
Restaurant Blås Skaldyrsfad
Pil-selv-rejer, blåmuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 15 g. kaviar 255 kr. og/eller 1/2 kogt sort hummer 195 kr.
Ekstra østers 35 kr. pr. stk.
Serveres kun for minimum 2 personer.
625,- pr. person
Vi ser gerne dette er forudbestilt en dag i forvejen, da der ellers kan forekomme ventetid.
3-retters menu
Snacks
Radise – Stegt flæsk – Krustade
Danske bobler fra Andersen Winery, Mols
Forret
Lamme crouquettes – Sort trøffel – Lardo Lemono
2019 Chardonnay Freemark Abbey, Napa Valley
Hovedret
Kalvemørbrad – Morkler – Sherry
2017 Sarget de Gruaud Larose, St. Julien
Dessert
Jordbær – Cremeoux – vanilje
2020 Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Loire
Menuen 625,-
Vinmenu 485,-
4-retters menu
Snacks
Radise – Stegt flæsk – Krustade
Danske bobler fra Andersen Winery, Mols
Forret
Sort hummer – Cote de Boeuf – Skum
2017 Pinot Gris Reserve, Trimbach
Mellemret
Lamme crouquettes – Sort trøffel – Lardo Lemono
2019 Chardonnay Freemark Abbey, Napa Valley
Hovedret
Kalvemørbrad – Morkler – Sherry
2017 Sarget de Gruaud Larose, St. Julien
Dessert
Jordbær – Cremeoux – vanilje
2020 Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Loire
Menuen 725,-
Vinmenu 585,-
De mindste er naturligvis også velkomne i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.
Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, så vi kan imødekomme dette med en alternativ menu.