Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Velkommen til Restaurant Blå !
Her serveres hver aften lækker mad for både logerende og ikke logerende gæster.

Nyd en lækker 3 eller 4-retters menu, eller oplev det fulde udtræk med ”En Aften på Strandhotellet”.

Vi tilbereder mad med afsæt i det danske og franske køkken. Vi inspireres af naturen, og sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet, vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en anden menu.

De mindste er naturligvis også velkomne i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, så vi kan imødekomme dette med en alternativ menu.

Menu

Start med et glas bobler
85,-

Strandhotellets Skaldyrsfad 498 kr. pr. person
Pil-selv-rejer, linemuslinger, limfjords østers, krabbekløer og jomfruhummer (TILKØB 15 g. kaviar 198 kr.)
Skaldyrsfadet skal forudbestilles min. 1 dag før og serveres for minimum to personer

Kokkens hjemmegjorte snacks 85,-

Jomfruhummer fra Hanstholm 145,-
Kartoffelpuré med Vesterhavsost, lardo & brunet smør med hasselnød
Chäteau G de Guiraud, Sauternes, Bordeaux, Frankrig (2017). Flaske: 540,- Glas: 110,-

Hvide asparges 135,-
Hollandaisesauce & sprødstegt skinke
Pinot Grigio, Livio Felluga, Italien (2018). Flaske: 745,- Glas: 135,-

Grillet hjertesalat (vegetar) 125,-
Parmesan, sprødt surdejsbrød, syltede tyttebær & bøgehatte
Vino Rosso Paolo Scavino Piemonte, Italien (2018). Flaske: 495,- Glas: 90,-

Pighvar 265,-
Æblekompot, skalotteløg, ramsløgskapers & pighvar-bisque
Montagny 1. Cru J.M.Boillot, Chalonnaise, Bourgogne, Frankrig (2018). Flaske: 1050,- Glas: 185,-

Kalvemørbrad af dansk kalv 270,-
(Bøffen er som udgangspunkt medium-stegt,
ønsker du andet kan vi sagtens imødekomme dette)
Nye små gulerødder, gulerodspuré, frisk bælgede ærter & kraftig skysauce
Claret Ramey Wine Cellars, Californien, USA (2016). Flaske: 1150,- Glas: 195,-

Citrontærte 135,-
Hjemmebagt tærtebund, lemoncurd & brændt marengs
Wehlener Sonnenu Auslese, Mosel, Tyskland (2014). Flaske: 675,- Glas: 125,-

Hyldeblomst fra Blokhus 115, –
Mousse, bagt hvid chokolade, friske bær & knas
Kabir Moscato, Donnafugata, Pantelleria, Sicilien, Italien (2018). Flaske: 1045,- Glas: 145,-

Ostetallerken 125,-
Spændende udvalg af oste, hertil hjemmebagt knækbrød & kompot
Madeira Boal, Portugal (2011) 4 cl. Flaske: 1545,- Glas: 95,-

Petit Fours 75,-
3 slags hjemmelavede søde sager

Månedens 3-retters menu inkl. snacks
475,-
(Dertilhørende vinmenu 335,-)

Snacks

Jomfruhummer

Kalvemørbrad

Hyldeblomst

Månedens 4-retters menu inkl. snacks
575,-
(Dertilhørende vinmenu 425,-)

Snacks

Jomfruhummer

Hvide asparges

Kalvemørbrad

Hyldeblomst

”En Aften på Strandhotellet”
Fuldt udtræk – inkl. dertilhørende vinmenu, kaffe/the, avec & Petit Fours
1675,-
(Pris uden drikkevarer 895,-)

Snacks og Bobler

Jomfruhummer fra Hanstholm
Kartoffelpuré med Vesterhavsost, lardo & brunet smør med hasselnød

Hvide asparges
Hollandaisesauce & sprødstegt skinke

Pighvar
Æblekompot, skalotteløg, ramsløgskapers & pighvar-bisque

Kalvemørbrad af dansk kalv
(Bøffen er som udgangspunkt medium-stegt,
ønsker du andet kan vi sagtens imødekomme dette)
Nye små gulerødder, gulerodspuré, frisk bælgede ærter & kraftig skysauce

Ostetallerken
Spændende udvalg af oste, hertil hjemmebagt knækbrød & kompot

Citrontærte
Hjemmebagt tærtebund, lemoncurd & brændt marengs