Loading...
Middag2018-08-19T16:03:52+00:00

Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Hotellets restaurant er ikke kun for logerende.
Vi har hver aften følgende valgmuligheder, enten som menu eller som enkelt-retter:

STRANDHOTELLETS MENU
– køkkenchefens ypperste gourmetmenu, baseret på områdets og årstidens skønne råvarer

BADEHOTEL MENU
– menu med alle vores favoritter, lidt mere enkel, men fuld af velsmag

UGENS KLASSIKER
– det vi allesammen husker og elsker fra “gamle dage”, nu med Strandhotellets eget lille twist (i juli og august er ugens klassiker ikke på kortet)

Strandhotellets Menu

Norske Kammuslinger
Røg – kål & urter fra standen
185 Kr.

Smør pocheret Skærising
østers emulsion & løg
165 Kr.

Kalve brisler
Karl Johan – jordskokker & trøffel
165 Kr.

Glaseret glad gris
persille – brioche & skummende Vesterhavs ost
285 Kr.

Jyske Gårdoste
svesker i madeira – hyben – syltet havtorn – romrosiner – kvæder
155 Kr.

Danske pærer
Mørk chokolade – Bora Bora vanilje & lun karamel
125 Kr.

4 retter efter køkkenets valg 525 Kr. / vinmenu 485 Kr.
5 retter efter køkkenets valg 625 Kr. / vinmenu 585 Kr.
6 retter efter køkkenets valg 725 Kr. / vinmenu 685 Kr.
.

En Aften på Strandhotellet

Snacks & Champagne
8 retters menu
8 retters vinmenu
Kaffe/the med chokolade

Menuen serveres kun til hele bordet og kun mod forudbestilling.

1895 Kr.

Badehotel Menu (uge 33)

Knurhane tatar
med revet æble og urtesalat med peberodssfløde

Bagt Helleflynder & nordjysk kål
Nye kartofler og cremet sauce

Chokolade
med havtorn

2 retter – 325 kr.

3 retter – 395 kr.

***

De mindste er naturligvis også velkommen i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Nyhedsbrev!

Få del i alle de gode historier og tilbud…

Ja, tak

Strandhotellet Blokhus – Sønder i By 2 – 9492 Blokhus   |   Tlf. +45 70 26 00 15   |   info@strandhotellet-blokhus.dk