Loading...
Middag2018-11-01T18:28:30+00:00

Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Hotellets restaurant er ikke kun for logerende.
Vi har hver aften følgende valgmuligheder, enten som menu eller som enkelt-retter:

STRANDHOTELLETS MENU
– køkkenchefens ypperste gourmetmenu, baseret på områdets og årstidens skønne råvarer

STRANDHOTELLETS KLASSIKERE
– masser af muligheder for at sammensætte lige det du har lyst til i dag. Lidt mere klassisk end Strandhotellets Menu

Strandhotellets Aftenmenu


Vi henter inspirationen i mormors køkken men på ”Strandhotellets aftenmenu” tager vi mormor med på en rejse hun aldrig havde drømt om! Her tages de klassiske, danske retter et helt nyt sted hen, hvor det måske blot er en smag eller et visuelt indtryk der er genkendeligt, og hvor vi både overrasker og eksperimenterer. Læn dig godt tilbage og nyd rejsen.

Makrel i tomat
Saltet makrel, hengemt tomat, dild og lagret tomat bouillon

”Nytårstorsk”
Rørt torsketatar med bacon, peberrod, sennep og syltet rødbede

Tarteletter
Sprængt og røget vagtel, hengemte asparges og cremet sauce

Hjerter i flødesovs
Flamberet kyllingehjerte, selleri og ”flødesovs”

Stegt lever
Stegt kalvelever, løg og røget sauce

Lam i dild og rejer
Braiseret lam, dild sauce kogt på rejebouillon, og kål

Duesteg
Grydestegt due, julesalat, svampe og skysauce

Oste
Udvalg af jyske oste serveret fra vores ostevogn

Waldorfsalat
Syrnet fromage, is på bladselleri, valnøddekaramel og saft af druer og citrontimian

Mandelrand
Brændte mandler, is på mandelmælk, rom sauce

4 retter 525,-
6 retter 675,-
8 retter 775,-

10 retter (hele menuen) 900,-

.

En Aften på Strandhotellet

Snacks & Champagne
10 retters menu
10 retters vinmenu
Kaffe/the med petit fours & avec

Menuen serveres kun til hele bordet og kun mod forudbestilling.

2.000 Kr.

Strandhotellets Klassikere

Vi henter inspirationen i mormors køkken og badehotellernes historie og på menukortet ”Strandhotellets Klassikere” er vi tro mod vores ophav,
men giver selvfølgelig retterne vores eget Strandhotellet twist.

Forretter:

Let tempereret torsk
Syltet rødbede, sprød bacon og sennepscreme
155,-

Høns i asparges
Sprængt kylling, hengemte asparges, persille og cremet sauce
135,-

Hovedretter:

Grydestegt kylling
Mormorsalat, agurkesalat, sky sovs og vildmose kartofler
245,-

Stegt pighvar
Nordjysk kål, fiskesauce og Vildmose kartofler
265,-

”Engelsk Bøf”
Stegt bøf af Oksefilet, karamelliserede løg, surt og skysauce
265,-

Desserter:

Udvalg af jyske oste
serveret fra vores ostevogn
115,-

Bedstes Æblekage
Klassisk karamelliseret æblegrød, hjemmebagte makroner og flødeskum
100,-

Mandelrand
Brændte mandler, is på mandelmælk, romsauce
100,-

2 retter 325,-
3 retter 395,-

De mindste er naturligvis også velkommen i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Nyhedsbrev!

Få del i alle de gode historier og tilbud…

Ja, tak

Strandhotellet Blokhus – Sønder i By 2 – 9492 Blokhus   |   Tlf. +45 70 26 00 15   |   info@strandhotellet-blokhus.dk  |  CVR: 29424144