Middag
En aften på Strandhotellet
Nyd en lækker a la carte ret eller oplev det fulde udtræk med 10 eller 12 serveringer.
Vi tilbereder mad med afsæt i det internationale gourmetkøkken. Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr. Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en anden menu.
Menu
10 serveringer
(Køkkenet sætter menuen)
Skal vælges af hele bordet
645,- pr. person
VINMENU
4 glas til vores 10 serveringer
535,- pr person
12 serveringer
(Køkkenet sætter menuen)
Skal vælges af hele bordet
985,- pr. person
VINMENU
6 glas til vores 12 serveringer
795,- pr person
A la carte
Appetizer
Bakskul – vaffel – asparges – 95,-
Tilkøb af bobler – 85,-
Tilkøb af dagens cocktail – 110,-
Kolde retter
Asparges – uldgris – hollandaise – 105,-
Wagyu – æg – trøffel – 135,-
Jomfruhummer – lardo – citron – 125,-
Grønt
Hjertesalat – pistacie – vinaigrette – 95,-
Fisk / skaldyr
Pighvar – blanquette – kaviar – 285,-
Kammusling – ponzu – tomat – 155,-
Skaldyrsfad – Pil-selv-rejer, linemuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer – pr. pers 595,-
Tilkøb til skaldyrsfad: 15 g. kaviar 245 kr. og/eller 1/2 kogt sort hummer 195 kr. Ekstra østers 30 kr. pr. stk. Skaldyrsfad serveres kun for minimum 2 personer. Bemærk: Forudbestilles min. 2 dage i forvejen.
Kød
Højreb – bordelaise – selleri- 315,-
Pluma – mojo rojo – løg – 185,-
Due – portvin – svampe – 195,-
Ost
Arla unika – kompot – knækbrød – 155,-
Dessert
Tonka bønne – rabarber – honning – 105,-
Gode råd – vaniljeis – kaviar – 115,-
Petit fours – 95,-
De mindste er naturligvis også velkomne i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.
Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, så vi kan imødekomme dette med en alternativ menu.