Loading...
Middag2018-09-20T09:53:44+00:00

Middag

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Hotellets restaurant er ikke kun for logerende.
Vi har hver aften følgende valgmuligheder, enten som menu eller som enkelt-retter:

STRANDHOTELLETS MENU
– køkkenchefens ypperste gourmetmenu, baseret på områdets og årstidens skønne råvarer

A LA CARTE
– masser af muligheder for at sammensætte lige det du har lyst til i dag. Lidt mere klassisk end Strandhotellets Menu

UGENS KLASSIKER
– det vi allesammen husker og elsker fra “gamle dage”, nu med Strandhotellets eget lille twist

Strandhotellets Menu

Blæksprutte
Fennikel – æble & langpeber

Skærising
Syltede løg – østers emulsion

Gulerod
Æggeblomme & kantareller

Due
Karl Johan & foie gras sauce

Hærvejsost
Karamelliserede hyben fra Mussegårds baghave & malt

Rødbede
Hvid chokolade & skovens mørke bær

4 retter efter køkkenets valg 525 Kr. / vinmenu 485 Kr.
5 retter efter køkkenets valg 625 Kr. / vinmenu 585 Kr.
6 retter efter køkkenets valg 725 Kr. / vinmenu 685 Kr.
.

En Aften på Strandhotellet

Snacks & Champagne
7 retters menu
7 retters vinmenu
Kaffe/the med petit fours & avec

Menuen serveres kun til hele bordet og kun mod forudbestilling.

1.650 Kr.

A La Carte

Forretter

Foie gras terrine
med Sauternes gelé & bitre salater serveret med brioche bolle

Svampe toast
cremede svampe fra Klitplantagen serveret på smørristet brød

Let bagt torsk
med syltede rødbeder & peberrods sauce

Pris pr. forret: 100 Kr.

Hovedretter

Stegt helleflynder
Glaseret spidskål – ristet hasselnødder & cremet æblesauce

Stegt okse
Med ristede karotter & søde løg serveret med sauce med marv

Pris pr. hovedret: 250 Kr.

Desserter

Oste fra jyske mejerier
Frugt kompot & grønne oliven hertil knækbrød

Lun chokolade fondant
Med sprød chokolade & vanilje is

”Gode Råd” med 2 slags sorbet

Pris pr. dessert 100 Kr.

***

Ugens Klassiker (uge 38)

Amager Kotelet
Stegt gris, med nordjysk kål, ristede nødder og marv sauce

Til frokost: 165,-
Til aften: 195,-

Ugens Klassiker (uge 39)

Kartoffel-porre suppe, med sprød bacon, stegt torskefilet og ristet brioche.
Frokost 145,-
Forret aften: 145,- Hovedret Aften 195,-

De mindste er naturligvis også velkommen i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Nyhedsbrev!

Få del i alle de gode historier og tilbud…

Ja, tak

Strandhotellet Blokhus – Sønder i By 2 – 9492 Blokhus   |   Tlf. +45 70 26 00 15   |   info@strandhotellet-blokhus.dk