Restaurant Blå

LOKALE RÅVARER OG KOMPROMISLØSHED

Vores køkkenchef, Thomas, og hans kompetente team skaber gastronomiske oplevelser med rødder i det nordiske og franske køkken.

Med en placering tæt ved Vesterhavet, hvor nogle af Danmarks bedste fisk bliver trukket op, spiller havets delikatesser naturligvis en stor rolle på menukortet. Lokalt opdrættet kød og økologisk grønt fra lokale avlere vil ligeledes være i fokus på vores sæsonbetonede menukort.

På Strandhotellet er Restaurant Blå indrettet med henblik på at være stedet for en delikat frokost eller en komplet aften ude, både for hotellets gæster og for Blokhus’ øvrige gæster.

Smukke hvide håndlavede paneler, egetræsplanker og en stor åben pejs skaber et stilfuldt miljø, som dog stadig er afslappet og komfortabelt.

Strandhotellet inviterer også indenfor i orangeriet, hvor frokosten eller middagen kan nydes med udsigt over den flotte gårdhave.

Om sommeren er gårdhaven den oplagte frokost- og middagsdestination. En oase af træer, planter, blomster og en bæk med rislende vand.

Traditioner og fornyelse arbejder sammen, hvad angår mad og indretning her på Strandhotellet. Med dette udgangspunkt leverer vi en komplet oplevelse i unikke og uformelle omgivelser på Restaurant Blå.

Book Bord