Vores samarbejdspartnere

Her på Strandhotellet i Blokhus er vi glade for vores samarbejdspartnere. De er med til at skabe værdi for vores gæster samt at levere produkter som skaber den gode kvalitet vi stræber efter.
Vi har samlet et lille udpluk af vores partnere her.

 

Kaas Slagter & Madbutik

Kaas Slagter & Madbutik er en specialvarebutik, hvor passion og nøjagtighed går hånd i hånd med stolte slagtertraditioner siden 1993.

Kaas Slagter og Madbutik tilbyder et stort udvalg af køkkenklare retter, nemme frokostretter, spændende salater, pølser fra eget pølsemageri samt et bredt udvalg af kødprodukter som kan tilfredsstille enhver sjæl. Derudover har de et pænt udvalg af vin, øl, Summerbird og andre specialiteter.
Slagteren kan findes på Nørregade 11 i Pandrup 9492.

 

Økologiske æg fra Bøgebæk

Bøgebæk ved Tårs i hjertet af Vendsyssel har været slægtsgård i 100 år og nu fire generationer. Dorte og Bjarne genoptog landbruget på gården i 1983 og omlagde til økologi i 1997. I dag står sønnen Michael for en del af gårdens udvikling.

Vores 45 jerseykøer leverer økologisk mælk til Thise Mejeri. Vi har opdræt af kødkvæg til lokalt slagtehus og privat salg, og afliver aldrig nyfødte tyrekalve. Vores slagtedyr er enten kødkvægsstude eller jerseystude fra mælkeproduktionen, der slagtes når de er to år.

Endelig har vi en mindre produktion af grøntsager på friland og drivhus med økologisk dyrkede tomater, chili, peberfrugt m.m. til engrossalg. Vi fortæller meget gerne mere om vores økologiske ægproduktion og pakkeri eller vores syn på et sundt landbrug i balance.

 

Jan Jørgensen Smykker – Blokhus

Guldsmederi med åbent værksted

Et ret fantastisk hus med åben guldsmedeproduktion, synligt værksted, designmuseum, kaffebar og en helt igennem skøn stemning.
Her kan du gå på opdagelse i vores univers af guld og diamanter, i et hus som emmer af kreativitet.
Vi har muligvis Danmarks største udvalg af diamantsmykker og vielsesringe. Hver dag laver vores dygtige guldsmede smykker efter årelange traditioner i guldsmedefaget.
Både smykker af eget design, samt specialbestillinger designet i samarbejde med huset gæster, laves lige her.
Rund turen af i vores hyggelige kaffebar, hvor skøn baristakaffe kan nydes i de kreative omgivelser.
Åbent året rundt fra tirsdag til lørdag 10.00-17.00 og søndage fra uge 28 til 34
Find dem på Springvanstorvet 4-6, 9492 Blokhus. Tlf: 96170202

 

Peter Larsen Kaffe

I mere end 121 år har kaffeelskere i hele Danmark nydt godt af kvalitetskaffen fra Peter Larsen Kaffe. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1902 af grosserer Peter Larsen. Siden er der løbet meget kaffe gennem kanden og Peter Larsen Kaffe er i dag en af landets største kaffeleverandører.

Kaffe med omtanke

Kogende vand på kværnede bønner. I al sin enkelthed er kaffe en simpel drik og her kunne historien godt slutte. Sagen er bare, at langt det meste sker lang tid før bønnerne kværnes og vandet hældes på. Den udspiller sig i marker og blandt mennesker, der dyrker kaffen som levebrød. Kaffe der er certificeret med mærkninger som økologi, Fairtrade og Rainforest Alliance er en god rettesnor for, at der tages hensyn til de mennesker og det miljø, kaffen dyrkes i.

 

Bike Havs Løkken

Cykeloplevelser til alle aldre!

Lej en cykel hos Bike Havs Løkken og start din cykelferie – i samarbejde med Strandhotellet Blokhus har vi gjort det muligt at levere cyklerne HELT GRATIS til hotellet.

Nordjylland består af en masse fantastisk natur og seværdigheder, som alt sammen er indenfor cykelafstand.

Bike Havs hjælper dig med at finde gode naturoplevelser og hos Bike Havs i Løkken, kan du leje et stort udvalg af cykler.

De har helt sikkert en cykel efter dine behov!

 

Sigurd Müller Vinhandel A/S

Siden 1975 har vores primære mål været at levere vin til restauranter landet over.

Hos Sigurd Müller Vinhandel A/S værner vi om menneskelige værdier og personlige tilhørsforhold, der ofte begynder hos en af vores erfarne konsulenter, der alle har mindst 20 års erfaring med vin og den danske restaurationsbranche.

 

Vildmarkscenteret

Vildmarkscentret tilbyder oplevelser for private, virksomheder og skoleklasser. Hvad enten du skal bruge et sted at afholde polterabend, teambuilding, klasseundervisning i naturen, eller du bare trænger til en spændende og anderledes oplevelse, så er det her, det foregår.

Her kan du lære at skyde med bue og pil, vandre, køre på mountainbike og meget mere. Du kan også prøve vores bålgastro. Mad over bål smager bare bedre. Vi tilbyder også vildmarkskurser og -rejser.

Vores dygtige medarbejdere tager imod dig og dine venner, kollegaer eller klasse. Vildmarkscentret drives af Jon Lindberg, der vandt programmet Alene i Vildmarken i 2017, men vi er flere, der er med til at drive stedet og undervise vores gæster.

 

Anette Toftgaard – Meditation og akupunktur

Jeg hedder Anette Toftgaard, og er uddannet meditationsmentor og traumeterapeut v/Jesper Westmark. Jeg praktiserer ”NADA Akupunktur” og er certificeret Sofia Manning Coach. Jeg har min egen praksis på Frederiksberg: https://www.fromcare.dk

Mange af dem der kommer i min praksis, har tidligere prøvet at meditere, men har droppet det igen. De begrunder det blandt andet med, at det er frustrerende når tankerne tager over, og fokus flytter sig.
Men tankerne og følelserne vil altid være der. Når vi bliver stille med os selv, begynder vi bare at lægge mærke til, hvor meget de kan fylde, og pludselig mærker vi, hvordan vi egentligt har det.

Meditation er en opdagelse i, hvordan vi kan stilne sindet gennem fokus, vejrtrækning og nærvær. Jo mere vi praktiserer meditation, jo mere træner vi det at kunne være stille, og komme ind i en tilstand af væren. Meditation har en afstressende effekt på både sind og krop.

 

VisitNordVestKysten

Med afsæt i udviklingsplanen for Vestkysten vil Destination Nordvestkysten skabe bæredygtig vækst i turismen på tværs af vores fem kommuner: Hjørring, Jammerbugt, Thisted, Lemvig og Holstebro.

Det gør vi igennem effektfuld markedskommunikation og strategiske udviklingsprojekter, som vi løfter i et tæt samarbejde med kommunerne samt andre offentlige og private aktører.