Social Dining

Serveres for minimum 2 personer
Fra kl. 18.00

I 2024 præsenterer vi stolt et nyt og eksklusivt koncept – Social Dining!

Hvad er Social Dining hos Restaurant Blå?
Vores talentfulde køkkenchef, vil skabe magi ved at forvandle månedsmenuen til en helt speciel sharing menu, hvor I får mulighed for at smage den fulde månedsmenu i en hyggelig atmosfære, præsenteret i 8 til 11 retter i 3-4 lækre serveringer*.

_________________________________________________

Første servering

Salut fra køkkenet
(Cremant de Bourgogne~ 95,-/495,-)

_________________________________________________

Anden servering:

Andeterrine med syltet butternut æble, kastanje og portvinspaté-creme.
(2017 Pinot Gris Réserve Personnelle, Trimbach, Alsace, Frankrig ~ 75,- (5cl) / 225, – / 995, -)

Røget Ål med brioche, foie gras Chantilly, pekannød, solbær og Flor de Sel.
(2022 Monzinger Niederberg Riesling Kabinett, Schönleber, Tyskland ~ 75,- (5cl) / 185, – / 745, -)

Kammusling på græskarmiso-creme med ristede shiitake svampe, cashewnødder, citronverbena og svampeessens.
(2022 Bourgogne Chardonnay Cuvée Saint Vincent, Frankrig ~ 75,- (5cl) / 175, – / 695, -)

 __________________________________________________           

Tredje servering:

Pandestegt Laks på cremet grønkål, krydret med citron og brunet smør, garneret med friske krydderurter.
(2022 Montagny 1er Cru, Sandrine Deletang, Côte de Beaune, Frankrig ~ 225,-/900,-)

Kylling Supreme fyldt med kartofler, spinat, tomater og kapers, serveret med en rig hvidvinssauce og glaseret fennikel og rødder.
(2022 Barbera d’Asti, Cantina del Pino, Italien ~ 155,-/595,-)

Boeuf Bourguignon serveret med mirepoix-grøntsager, sprøde porcini-svampe og kartoffelmos.
(2020 Bourgogne Rouge Grands Champs, Pierre Naigeon, Frankrig ~ 225,-/900,-)

________________________________________________     

Fjerde servering:

Baba au Rhum med kvædekompot og vaniljeis.
(Rasteau Vin Doux Naturel Ambré (Doré), Frankrig per glas ~ 115, -)

Cremet Ris Panna cotta med kirsebærragout og poppede karamelris.
(Pineau des Charentes 5 år Ruby, Château de Beaulon, Frankrig per glas ~ 135, -)

Ostetallerken med marmelade, surt samt knækbrød.
(Madeira 10 år sweet, Pereira d’Oliveira, Portugal per glas ~ 125, -)

______________________________________________________ 

Menu 695,- DKK pr. person
Vinmenu 10 glas 895,-DKK pr. person

*Vi gør opmærksom på at Osietra kaviar forretten ikke indgår i disse serveringer, denne kan dog bestilles særskilt.