Passioneret køkkenchef

Strandhotellet søger passioneret køkkenchef til nyt kapitel

 

Har du lyst til at være med på en spændende rejse, som kun lige er begyndt? Kommer god ledelse naturligt til dig og ville du elske at levere mindeværdige oplevelser til Danmarks sødeste gæster? Så er du måske vores kommende køkkenchef?

Med den fantastiske beliggenhed, kun få hundrede meter fra den brede, hvide sandstrand og Vesterhavet er Strandhotellet et oplagt valg som badehotel for romantiske sjæle. Hotellet emmer af luksus og kvalitet og alle vores medarbejdere yder hver dag deres ypperste for at skabe helt unikke gæsteoplevelser, dog stadig med en afslappet og uformel tilgang til vores søde gæster.

Vi søger en yderst passioneret køkkenchef, som har mod på at opbygge et team fra bunden, og du vil således få muligheden for at sætte dit eget præg på tingene lige fra starten. Det er vigtigt for os at du kan levere et højt fagligt niveau samt har højt fokus på og erfaring med økonomi, løn og indkøb. Det er ligeledes vigtigt at du er en god kommunikator som forstår at indgyde holdånd og skabe resultater som et hold, da vi tror fuldt og fast på, at vi er stærkere sammen end hver for sig.

Det er vigtigt at du ved, at god ledelse kræver tilstedeværelse, og at du er klar på at være til stede og gå forrest når det kræves, også aftener, ferier og weekender. Omvendt tror vi meget på, at fokus på struktur, planlægning og udvikling af medarbejdernes kompetencer også vil give luft til fritid og ro sammen med dem man holder af på hjemmefronten. Det ved vi nemlig, at alle har brug for, for at kunne yde optimalt på jobbet.

Kan du nikke genkendende til:

  • Du har en faguddannelse som kok samt ledererfaring fra tidligere stillinger
  • Du er resultatorienteret, struktureret og en vellidt leder
  • Du trives med teamwork, går forrest og bevarer roen i pressede situationer

Så kan vi tilbyde:

  •  Attraktiv løn (herunder mulighed for overskudsdeling for den rette kandidat)
  • Gode og ordnede arbejdsforhold.
  • Vægt på frihed under ansvar med løbende opfølgning og afstemning af krav og forventninger.
  • Mulighed for bolig de første 3 måneder af ansættelsen, såfremt du kommer langvejs fra.
  • En skøn arbejdsplads med de bedste og mest passionerede kollegaer man kan tænke sig.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte hotelchef Sarah Kamstrup Christiansen på tlf. 30343911. Du ansøger ved at sende ansøgning, CV samt relevante bilag til: job@strandhotellet-blokhus.dk

Vi afholder dog løbende samtaler med egnede kandidater og lukker rekrutteringen, når vi har fundet de rigtige medarbejdere, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!