Frokost på Strandingskroen

Åbningstider til frokost:

Lørdag og søndag kl. 12.00 – 15.00:

Menu

Smørrebrødsbuffet – Spis alt det du kan!

Pris 169,- kr pr. person.
(børn under 10 år halv pris).

På buffeten vil der altid være 6-7 forskellige stykker smørrebrød at vælge imellem.

Smørrebrødet er baseret på nøje udvalgte produkter ud fra sæsonens råvarer, og hvor flere af råvarer er fra lokale leverandører i området.

Vi inspireres af vores beliggenhed tæt på Vesterhavet. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige snapse, skabt af naturen i og omkring Blokhus.

Lune retter – A la carte

Wienerschnitzel (ekstra sprød, som den laves i Wien) m. stegte kartofler, smørsauce, ærter og ”dreng” (citronskive m. kapers ansjos og revet peberrod) kr. 220,-

Kroens bøfsandwich m. pommes frites kr. 189,-

Børneretter til børn under 10 år kr. 150,-

Vælg imellem:

Kyllingenuggets med pommes frites

Fiskefilet med pommes frites

 

Helaftensoplevelse på Strandingskroen

Siden kong Frederik den 7. i 1840’erne var stamgæst, har Strandingskroen været et førende spisested i Nordjylland.

Vi startede i sommeren 2023 et nyt koncept på Strandingskroen, hvor der skabes en fuldendt helaftensoplevelse med fokus på lækker mad til en god pris med alt inkluderet.

Aftenen byder på 3-retters menu til en fast pris på 595 kr. inkl. drikkevarer. (kr. 222,- pr. barn under 10 år).

Til gengæld vil vi gerne have, at I kommer kl. 18.00.

Første ret serveres kl. 18.30-18.45.

Ved ankomst serverer vi appetizer med bobler samt brød med tapanade. Herefter forret, hovedret og dessert. Efter middagen en kop kaffe med avec. Ved baren kan man selv skænke vin, der vil altid være minimum 7 forskellige, forsyne sig med øl, sodavand eller vores hjemmelavede lemonader.

Aftenen slutter vi kl. 21.00, men for dem, der endnu ikke er trætte, er vores gårdsplads og baren på Salino åben.

Bord bestilling kan ske via linket nedenfor, på telefon 70260015 eller e-mail info@strandhotellet-blokhus.dk

Menu

Appetizer med bobler

Hjemmebagt brød rørt med Blokhus salt               

Forret
Tun-tatar med tataki dressing, sprøde tapioka chips, salat og syltet bladbede

Hovedret
Langtidsstegt culotte af sødmælkskalv med pommes Anna, broccolini og
rødvinssauce

Dessert
Gammeldaws æblekage med mascarpone creme

Kaffe med sødt
Avec

Åbningstider til aften:

Torsdag, fredag og lørdag kl. 18.00 – 21.00.