Hotel tilbud Nordjylland

STRANDHOTELLET BLOKHUS SLÅR DØRENE OP I SOMMEREN 2017

Strandhotellet Blokhus slår for første gang dørene op i sommeren 2017s. Ønsker du et hotelophold i smukke og oplevelsesrige omgivelser til en overkommelig pris, så er Strandhotellet Blokhus i Nordjylland det rigtige valg for dig.

Strandhotellet Blokhus rummer 38 værelser, en restaurant, wellness, spisesal m.m. Hvert værelse er desuden udstyret med egen altan lavet i træ. Restauranten vil servere mad både morgen, middag og aften. Det vil være muligt at nyde sin mad i spisesalen, gårdhaven eller orangeriet. Hvis du ikke har lyst til at benytte dig af hotellets restaurant, er der fyldt med restauranter og spisesteder i Blokhus by. Her er der noget for enhver smag.

Strandhotellet Blokhus bliver åbnet af parret Marie Louise og Steffen Ebdrup, som også bor i lokalområdet. Hotellet er tegnet af den danske arkitekt Jørgen Ussing og er opført med rødt tegltag og hvidpudsede mure, hvilket er rigtig Blokhus stil. Hotellet har desuden hentet inspiration fra den kendte tv-serie “Badehotellet”, som de fleste danskere har stiftet bekendtskab til.

For at sikre sig at Strandhotellet Blokhus bliver så godt som muligt, har bygherrerne hevet Sofia Stenstrup med ind over som projektassistent. Sofia er datter af Steen Stenstrup, som driver Hotel Villa Provence i Aarhus. Hans hotel blev sidste år kåret som Danmarks bedste hotel. Sammen med bygherrerne har Sofia og Steen været med til at træffe alle større beslutninger, og de er med hele vejen til åbningen i sommeren 2017.

5 minutters gang fra hotellet finder du desuden en af Nordeuropas bedste badestrande – Blokhus strand. Den strækker sig fra Rødhus og hele vejen til Løkken. I sommermånederne er dette en meget populær destination for mange mennesker, og der er derfor altid en god sommerstemning på stranden.

Book Bord