Weekendophold tilbud

LIGE NU KØRER STRANDHOTELLET BLOKHUS TILBUD

Lige nu kører Strandhotellet Blokhus tilbud på weekendophold, så du kan få en afslappende og beroligende weekend i trygge rammer. Strandhotellet Blokhus i Nordjylland er helt klart det rigtige valg til et weekendophold. Kvalitet til en overkommelig pris og smukke omgivelser er, hvad I kan forvente.

Strandhotellet Blokhus ligger i centrum af byen. Hvilket vil sige, at det ligger få minutter væk fra alt, hvad Blokhus har at tilbyde. Hvis du vil spise et andet sted end hotellets egen restaurant, så har Blokhus en masse restauranter og spisesteder, som kan byde på en masse forskellig slags mad. Her er der noget for enhver smag. Desuden kan Blokhus i sommerperioden byde på gratis koncerter og andre arrangementer. 5 minutters gang fra hotellet ligger Blokhus strand, der bliver anset som værende en af Nordeuropas bedste badestrande. Om sommeren er stranden fyldt med liv fra turister og lokale, der fylder stranden. Stranden strækker sig fra Rødhus til Løkken. Hund i snor er tilladt på stranden, og der er en kiosk, hvor man kan købe nogle forfriskninger.

Her på Strandhotellet Blokhus har vi en masse ting at byde på. På Strandhotellet Blokhus har vi vores egen restaurant på hotellet, som vil servere gourmetmad for dig morgen, middag og aften. Der er fri internetadgang på hotellet, og du garanteres en afslappende wellnessoplevelse med alt, hvad der hører til. Derudover hører der en smuk gårdhave og et orangeri med til hotellet, hvor man kan nyde sin mad.

Book Bord