Vinterophold i januar

EKSKLUSIVT VINTERTILBUD FORLÆNGES – NYD DE KOLDE MÅNEDER I BLOKHUS

Tag på vinterophold til Blokhus og bliv blæst igennem. Se Vesterhavet vise tænder, eller hvis du vil have læ et øjeblik, kan du gå en tur i den smukke klitplantage. Jo længere ned ad Sønder I By og Slettevej – jo smukkere bliver der. Se rådyrene og de andre dyr ruste sig til vinteren. På Blokhus Torvet kan du genopfriske barndommens skøjtefærdigheder eller gå på indkøb i de lækre butikker, der har åben hver dag. Her anbefales det store Kalstrup Livstilshus eller et besøg i Klarborg Nissernes butik.

På Strandhotellet har vi skræddersyet et eksklusivt vintertilbud som har været gældende i december måned, men som nu forlænges og gælder fra d. 4. januar (genåbningsdagen for restauranter) og i resten af januar måned ud.
Tilbuddet består af en overnatning for to personer i et Classic-standardværelse inkl. en valgfri hovedret og køkkenchefens dessert i Restaurant Blå om aftenen. Derudover fri adgang til vores wellness-afdeling, udsøgt morgenbuffet fyldt med lokale specialiteter og fri minibar på værelset.

Alt sammen til en vanvittig lav pris af: 1.650 kr. pr. dobbeltværelse (200 kr. i tillæg på fredage og lørdage).
Tilbuddet kan bookes direkte via Strandhotellets egen online booking eller på tlf.: 70 26 00 15 eller mail: info@strandhotellet-blokhus.dk

Ønsker du ekstra overnatninger i forlængelse af dit vinterophold, tilbyder vi dette i hele perioden til en fast lav pris fra 1.095 kr. for to personer.
Oplys evt. herom ved booking.