Loading...
Wellness Blokhus2018-12-03T12:48:46+00:00

Wellness i Blokhus

HAR DU BRUG FOR AT FORKÆLE DIN BEDRE HALVDEL ELLER BARE DIG SELV?

Så er Strandhotellet Blokhus i Nordjylland lige noget for dig.

Her på et af Nordjyllands hyggeligste og skønneste hoteller tilbyder vi forkælelse for både krop og sjæl. Wellness er ikke kun godt for kroppen, men også for sjælen. På Strandhotellet Blokhus oplever du en romantisk og harmonisk stemning, så du kan koncentrere dig om at slappe af og nyde dit ophold. Strandhotellet fokuserer på omsorgsfuldhed og gæstfrihed, så fra det sekund du træder ind af døren, vil du glemme hverdagens stress og travlhed. Du bliver forkælet med beroligende musik, aromatiske dufte, pool og sauna. Hos Strandhotellet Blokhus kan vi med garanti sige, at du vil føle dig som et nyt og gladere menneske, efter du har oplevet wellness i Blokhus.

Vidste du, at ‘wellness’ betyder at være rask og have det godt? Hvilket omfatter både fysisk, mental, emotionel, spirituel som social velvære. Og det er præcis de oplevelser, du får her på Strandhotellet. Vi sætter dig i fokus og sørger for at forkæle både krop og sjæl. Saunaen er et skønt område, hvor du bare kan falde til ro og slappe af samtidig med, at alle bekymringer forlader kroppen. Strandhotellets pool er perfekt til ren afslapning og nydelse og får dig med garanti til at glemme dagligdagens gøremål. En massage hos Strandhotellet Blokhus afslapper kroppen og løsner alle dine kropsspændinger. Du vil med garanti føle dig som et nyt menneske. Så hvis du har brug for at komme væk fra hverdagen, så er Strandhotellet Blokhus det rette sted for dig.

Et wellnessophold er den perfekte aktivitet til at forkæle kæresten, familien, vennerne, kollegaerne i firmaet eller bare dig selv. Med et wellnessophold hos Strandhotellet Blokhus er du sikret en god og beroligende oplevelse lige meget hvem, du deler oplevelsen med.

Du kan derudover supplere wellness i Blokhus med en gåtur til Blokhus strand, som kun ligger 5 minutter væk fra hotellet. Dette er en af Nordeuropas bedste badestrande, som strækker sig hele vejen fra Rødhus i syd til Løkken i nord.

Afslapning Wellness
Badehus på Blokhus Strand

LAD DIG FORKÆLE VED VESTERHAVET

Ophold der frister

Nyhedsbrev!

Få del i alle de gode historier og tilbud…

Ja, tak

Strandhotellet Blokhus – Sønder i By 2 – 9492 Blokhus   |   Tlf. +45 70 26 00 15   |   info@strandhotellet-blokhus.dk  |  CVR: 29424144