Weekendophold Blokhus, Nordjylland Jylland

LEDER DU EFTER ET GODT STED AT TILBRINGE ET WEEKENDOPHOLD

Tilbring et weekendophold i Blokhus Nordjylland.

Så er Strandhotellet i Blokhus Nordjylland det rigtige valg. Måske leder du og din bedre halvdel efter et sted at tilbringe en romantisk weekend sammen, hvor I kan lade batterierne op igen. Ja, lige meget hvilket slags weekendophold, du er på udkig efter, så kan vi garantere, at Strandhotellet Blokhus vil kunne leve op til jeres forventninger.

Strandhotellet Blokhus ligger i midten af Blokhus, og der er ikke langt til de forskellige spisesteder og butikker – hvis altså I ikke vil benytte jer af hotellets egen restaurant, som serverer mad morgen, middag og aften. Derudover er der kun 5 minutters gang fra hotellet for at komme ned på en af Nordeuropas bedste badestrande – Blokhus strand. Her vil der summe af liv i sommerperioden, og man vil helt sikkert kunne få en dag til at gå med at opholde sig på stranden. Stranden strækker sig fra Rødhus til Løkken. Hunde i snor er tilladt på stranden, og der er en kiosk, som sælger forfriskninger.

Tag på en weekendtur med kæresten, vennerne eller familien, og oplev et weekendophold i verdensklasse med fuld luksus. Strandhotellet Blokhus tilbyder wellness, egen restaurant med gourmetmad og smukke omgivelser.
I sommerperioden strømmer lokale og turister til for at nyde atmosfæren, og begivenhederne der er i Blokhus om sommeren. Der vil helt sikkert altid være noget at lave i Blokhus, uanset om du har lyst til at høre noget musik på scenen i midtbyen, eller om du har lyst til at nyde en aftentur på stranden.