Middag

Velkommen til Restaurant Blå

Vælg fra vores ala carte menu eller nyd en lækker 3- eller 4-retters menu

Vi tilbereder mad med afsæt i det danske og franske køkken. Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en anden menu.

Appetizer
Dagens snacks– 110,-
Spørg venligst tjeneren

Forretter
Carpaccio – 135,-
Med karl johan mayonnaise og Gammelknas,
syltede ribs og toast brioche

Bouillabaisse – 150,-
Med crostini bagt i safransmør

Varmrøget lakserilette – 155,-
Med ørredrogn, dildcreme, sylt og romainesalat

Grillede tigerrejer med chili & hvidløg – 185,-
Med jordskokkecreme & brunet smørsauce

Hovedretter
Confiteret persillerod med grape chutney – 185,-
Med cashew pure og kaffir lime emulsion

Dagens fisk – 237,-
Spørg venligst tjeneren

Grillet oksemørbrad gratineret med trøffelcreme – 325,-
Med timian kartofler & madeira sauce

 Vildsvineragout med tranebærsauce – 245,-
Med kartoffelmos & rodfrugter

Desserter
Pannacotta på tonkabønne – 125,-
Med bærkompot

Chokoladetærte – 125,-
Med chantely creme og solbærsorbet

Brombærsuppe med vaniljeis – 125,-
Med kokos kanel crumble

3 oste fra Arla Unika 145,-
Oliven, kompot & kiks

 

Restaurant Blås Skaldyrsfad

Pil-selv-rejer, blåmuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer

Tilkøb: 15 g. kaviar 255 kr. og/eller 1/2 kogt sort hummer 195 kr.
Ekstra østers 35 kr. pr. stk.

Serveres kun for minimum 2 personer.

625,- pr. person
OBS: Skal forudbestilles 1 dag i forvejen

 

3-retters menu

Appetizer

Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne)

Forret

Varmrøget lakserilette
Med ørredrogn, dildcreme, sylt og romainesalat
(2020, Bourgogne Chardonnay, Camilla)

Hovedret

Dagens fisk
Spørg venligst tjeneren
(2021, Casa Silva, Pinot Noir, Cool Coast paradones)

Dessert

Pannacotta på tonkabønne
Med bærkompot
(Brachetto d’Acqui San Maurizio)

Menuen 525,-
Vinmenu 380,-

 

4-retters menu

Appetizer

Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne)

Forret

Carpaccio
Med Karl Johan mayonnaise, gammelknas,
syltede ribs og toast brioche
(2021, Casa Silva, Pinot Noir, Cool Coast paradones)

Mellemret

Grillede tigerrejer med chili og hvidløg
Med jordskokkecreme og brunet smørsauce
(Südsteiermark DAC Sattlerhof, Østrig 

Hovedret

Vildsvineragout med tranebærsauce
Med kartoffelmos og rodfrugter
(2020, Parajes de Callejo, Tempranillo, Spanien)

Dessert

Brombærsuppe med vaniljeis
Med kokos kanel crumble
(Brachetto d’Acqui San Maurizio)

Menuen 645,-
Vinmenu 520,-

 

Bestil bord på Restaurant Blå her

Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser.