Middag

Velkommen til Restaurant Blå

Vælg fra vores a’la carte menu eller nyd en lækker 3-, og 4-retters menu. Vi tilbereder mad med afsæt i fine dining konceptet og fusionskøkkenet. Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Appetizer
Dagens snack– Spørg venligst personalet 89,-

Forretter

Til to personer: Baerii kaviar 30g med blinis eller røsti, cremefraiche,
skalotteløg, purløg samt 1 gl. Pol Roger 495,-

Rimmet laks med soja, lime, papaya, ørredrogn, crudités samt ponzu 179,-

Røget tun, ricotta, pinjekerner, spinat samt citron vinaigrette 179,-

Tatar fra oksemørbrad, urtemayonnaise, grillet løg samt jordskokkechips 189,-

Hovedretter

Pandestegt torsk glaseret med miso, sauteret kål med trøffel samt blanquette sauce med rødbedereduktion 249,-

Iberico svinekæber på balsamico beluga linser samt ristet palmekål 235,-

Oksemørbrad steak med parmesan crust, kartoffelmos med ramsløg samt Mediterranean sauce 310,-

Tilbehør

Broccolini med gomadressing, Comandant ost samt macadamia nødder 65,-

Stegte kartofler med skalotteløg samt bacon 40,-

Desserter
Æble mascarpone kage glaseret med karamel 160,-

Panna cotta med hindbærmidte samt Yuzu-sorbet 155,-

Ostetallerken med 3 forskellige slags tilbehør, marmelade, surt samt knækbrød 155,-

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Restaurant Blås Skaldyrsfad

Pil-selv-rejer, blåmuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 15 g. kaviar 255 kr. og/eller hummer Termidor 349 kr.
Ekstra østers 45 kr. pr. stk.

Serveres kun for minimum 2 personer, 725,- pr. person

OBS: Skal forudbestilles dagen i forvejen.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3-retters menu

Appetizer

Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne~ 95,-/495,-)

Forret

Røget tun, ricotta, pinjekerner, spinat samt citron vinaigrette
 (2022 La Fuga chardonnay Donnafugata Italien 135,-/ 525)

Hovedret

 Oksemørbrad steak med parmesan crust, kartoffelmos med ramsløg
samt mediterranean sauce
(2020 Passi di Orma Bolgheri, Italien 195,-/795,-)

Dessert

Æble mascarpone kage glaseret med karamel
(2011 Moulin Touchais, Frankrig per glas 125,-)

Menuen 575,-
Vinmenu 4 glas 475,- 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

4-retters menu 

Appetizer
Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne~ 95,-/495,-)

Forret

Rimmet laks med soja, lime, papaya, ørredrogn, crudités samt ponzu
(2021 Pinot Blanc Pensée Amelie & Charles Sparr, Alsace 135,- / 525,-)

Mellemret

Pandestegt torsk glaseret med miso, sauteret kål med trøffel samt blanquette sauce med rødbedereduktion
(2018 Thebaud Liebaud Muscadet, Frankrig 155,- / 625

Hovedret

Iberico svinekæber på balsamico beluga linser samt ristet palmekål
(2021 Hacienda Monasterio, Ribera del Duero, Spanien 225,- / 900,-)

Dessert

Panna cotta med hindbærmidte samt Yuzu-sorbet
(2018 Gruner Veltliner Beerenauslese Weingut Nigl, Østrig per glas 125,-)

Menuen 675,-
Vinmenu 5 glas 645,-

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Social Dining

I 2024 præsenterer vi stolt et nyt og eksklusivt koncept – Social Dining!

Hvad er Social Dining hos Restaurant Blå?
Vores talentfulde køkkenchef, vil skabe magi ved at forvandle månedsmenuen til en helt speciel sharing menu, hvor I får mulighed for at smage den fulde månedsmenu i en hyggelig atmosfære, præsenteret i 8 til 11 retter i 3-4 lækre serveringer. Vi gør opmærksom på at Baerii kaviar forretten ikke indgår i disse serveringer, denne kan dog bestilles særskilt.

Første servering

Salut fra køkkenet
(Cremant de Bourgogne~ 95,-/495,-)

Anden servering:

Rimmet laks med soja, lime, papaya, ørredrogn, crudités samt ponzu
(2021 Riesling Kabinett, Gutswein, Weingut KF Groebe 45,- (5cl) / 145,- / 595,-)

Røget tun, ricotta, pinjekerner, spinat samt citron vinaigrette
(2022 La Fuga chardonnay Donnafugata Italien 45, – (5cl) / 135, -/ 525)

Tatar fra oksemørbrad, urtemayonnaise, grillet løg samt jordskokkechips
(2020 Bourgogne Pinot Noir Grands Champs, Pierre Naigeon (ØKO) 75, – (5cl) / 225, – / 875, -)

Tredje servering:

Stegt torsk glaseret med miso, sauteret kål med trøffel samt blanquette sauce med rødbedereduktion
(2018 Thebaud Liebaud Muscadet, Frankrig 155,- / 625) 

Iberico svinekæber på balsamico beluga linser samt ristet palmegrønkål
(2021 Hacienda Monasterio, Ribera del Duero, Spanien 225,- / 900,-)

Oksemørbrad steak med parmesan crust, kartoffelmos med ramsløg samt mediterranean sauce
(2020 Passi di Orma Bolgheri, Italien 195,- / 795,-)

Fjerde servering:

Æble mascarpone kage glaseret med karamel
(2011 Moulin Touchais, Frankrig per glas 125, -)

Panna cotta med hindbærmidte samt Yuzu-sorbet
(2018 Gruner Veltliner Beerenauslese Weingut Nigl, Østrig per glas 125,-)

Menu 675,- DKK pr. person
Vinmenu 9 glas 875,-DKK pr. person

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bestil bord på Restaurant Blå her

Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser.