Middag
Velkommen til Restaurant Blå
Vælg fra vores ala carte menu eller nyd en lækker 3- eller 4-retters menu
Vi tilbereder mad med afsæt i det danske, østrigske og franske køkken. Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.
Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en anden menu.
Appetizer
Dagens snacks 110,-
Spørg venligst tjeneren
Forretter
Rimmet Laks med citrus, hindbær gele, saltet og infuceret agurk 165,-
Hvidløgs rejer (Gambas al Ajillo), marineret med persille og chili 185,-
Oksetatar a la Cafe de Paris, serveres med sprødt brød 178,-
Hovedretter
Pandestegt laks med kartoffel spinatmos og senneps blanket sauce 248,-
Ragout af Iberico gris med sprøde knuste kartofler og forårsgrønt 265,-
Duet af lam med sauce Chasseur, trøffel duches kartoffel 335,-
Tilkøb
Broccolini med sesam dressing og commendanten ost fra Sønderhaven 48,-
Blandet salat med crudité, ribs og revet ost 48,-
Desserter
Rabarber Trifili med blondie crumble og mascarpone mousse 158,-
Pistacie bar med bær og overtrukket hvid chokolade 168,-
Oste tallerken med behørig garniture 145,-
Restaurant Blås Skaldyrsfad
Pil-selv-rejer, blåmuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 15 g. kaviar 255 kr. og/eller hummer Termidor 349 kr.
Ekstra østers 45 kr. pr. stk.
Serveres kun for minimum 2 personer.
725,- pr. person
OBS: Skal forudbestilles 1 dag i forvejen
3-retters menu
Appetizer
Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne)
Forret
Oksetatar a la Cafe de Paris, serveres med sprødt brød
(2019, Bourgogne Pinot Noir, Vincent de Saint)
Hovedret
Pandestegt laks med kartoffel spinatmos og senneps blanket sauce
(2020, Bourgogne chardonnay, Camille)
Dessert
Rabarber Trifili med blondie crumble og mascarpone mousse
(2020, Recioto delle Valpolicella, Ca Vendri)
Menuen 545,-
Vinmenu 440,-
4-retters menu
Appetizer
Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne)
Forret
Rimmet Laks med citrus, hindbær gele, saltet og infuceret agurk
(2020, Bourgogne chardonnay, Camille)
Mellemret
Oksetatar a la Cafe de Paris, serveres med sprødt brød
(2019, Bourgogne Pinot Noir, Vincent de Saint)
Hovedret
Ragout af Iberico gris med sprøde knuste kartofler og forårsgrønt
(Cotes du Rhone, Laurent B, Brusset)
Dessert
Rabarber Trifili med blondie crumble og mascarpone mousse
(2020, Recioto delle Valpolicella, Ca Vendri)
Menuen 645,-
Vinmenu 530,-
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser.