Middag
Velkommen til Restaurant Blå
Vælg fra vores ala carte menu eller nyd en lækker 3-, 4-retters menu.
Vi tilbereder mad med afsæt i fine dining konceptet og fusionskøkkenet. Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.
Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en anden menu.
Aftenmenu
Appetizer
Dagens snacks – Spørg venligst personalet 110,-
Forretter
Tun-tartar serveret med citrus urtesalat og sesamchips 169,-
Koldrøget hellefisk med kærnemælkssauce, citronolie og syltede skorzonérødder 159,-
Kammusling marineret i mango og chili vinaigrette med jordskokke creme og chips 189,-
Safran risotto med jomfruhummer, poppede vilde ris og cherrytomat confit 185,-
Hovedretter
Vegetar retter – venligst spørg personalet 199,-
Skovdue med kål, blommechutney, Dukkha-crumble og sprød krokette 279,-
Gratineret kalvefilet med kartoffel og kantareller, Vichy-gulerødder,
rosenkål og glace af rødbede 299,-
Braiserede Iberico svinekæber i madeira sauce med grov kartoffelmos
og rodfrugt crudité 265,-
Desserter
Hvid chokolademousse tærte med passionsfrugt, mango og kokossorbet 160,-
Bavarois af mascarpone og citron med florentiner 165,-
Karamelliseret æble med kanel is og kandiserede valnødder 150,-
Oste tallerken 155,-
Restaurant Blås Skaldyrsfad
Pil-selv-rejer, blåmuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 15 g. kaviar 255 kr. og/eller hummer Termidor 349 kr.
Ekstra østers 45 kr. pr. stk.
Serveres kun for minimum 2 personer.
725,- pr. person
OBS: Skal forudbestilles dagen i forvejen for at kunne nydes til frokost. Kan bestilles samme dag inden kl. 12.00 for servering om aftenen.
3-retters menu
Appetizer
Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne ~ 95,-/495,-)
Forret
Tun-tartar serveret med citrus urtesalat og sesamchips
(2020 Prüm Blue Riesling Trocken Mosel, Tyskland ~
135-, /-525,-)
Hovedret
Gratineret kalvefilet med kartoffel og kantareller, Vichy-gulerødder, rosenkål og glace af rødbede
(2016 Pavillon de Leoville Poyferré, St. Julien, Frankrig ~
275,-/1.100,-)
Dessert
Hvid chokolademousse tærte med passionsfrugt, mango og kokossorbet
(Rasteau Dore vin doux Naturel, Rhône, Frankrig ~ 125,-)
Menuen 575,-
Vinmenu 4 glas 475,-
4-retters menu
Appetizer
Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne~ 95,-/495,-)
Forret
Kammusling marineret i mango og chili vinaigrette
med jordskokke creme og chips
(2022 Lenz Riesling Emrich Schönleber Nahe, Tyskland ~
135,-/ 525,-)
Mellemret
Safran risotto med jomfruhummer, poppede vilde ris og cherrytomat confit
(2019 Biancosesto La tunella Friuli, Italien ~155,-/ 625,-)
Hovedret
Skovdue med kål, blommechutney, Dukkha-crumble og en sprød Croqette
(2020 Bourgogne Rouge Haute Cõtes De Nuits, Pierre Naigeon, Frankrig ~ 195,- / 845,-)
Dessert
Bavarois af mascarpone og citron med Florentiner
(2019 Ben Rye Passito di Pantelleria Donnafugata, Italien~ 175,-)
Menuen 675,-
Vinmenu 5 glas 575,-
Kommer snart…
Vildt menu
Menuen kan bestilles enten som separate retter eller som en samlet 6-retters menu. Hver ret har en individuel pris angivet, hvilket giver dig mulighed for at vælge præcis de retter, du foretrækker. Hvis du ønsker at opleve den fulde kulinariske rejse, kan du bestille alle seks retter samlet som en komplet menu.
Fasan consommé med timian manan, confiteret Fasan, æggeblomme crème, grønsager og brændte løg. 160,- DKK
(Amontillado Sherry 12 years old, Bodegas El Maestro Sierra, Spanien ~ 175, -)
Krondyr tatar med burrata creme, syltede brombær, grillet svampe og pastinakchips. 210,- DKK
(2020 Aligote les Pierres Domaine Bader Mimeur, Frankrig ~135,-/ 525,-)
Brasseriet vildsvin med persillerod, lilla kartoffel og friske hestebønner. 228,- DKK
(2020 Bourgogne Rouge Haute Cõtes De Nuits, Pierre Naigeon, Frankrig ~ 195,- / 845,-)
Dådyr schnitzel i hasselnøddepanering, brombærchutney og kartoffel mousseline. 219,- DKK
(2020 Vacqueyras les Christins Famille Perrin, Frankrig ~ 145,- / 565,-)
Rådyrfilet med portvinsglaseret skalotteløg, rosenkål, blåbær jus og stegt kartoffel dumpling. 315,- DKK
(2016 Pavillon de Leoville Poyferré, St. Julien, Frankrig ~ 275,-/ 1.100, -)
Blodappelsin sorbet med anis skum. 139,- DKK
(2019 Recioto Incanto di Soave Corte Moschina, Italien ~ 135,-)
Pris
999,-DKK 6-retters menu
Vinmenu – et godt glas vin til hver ret, 6 glas 845,- DKK
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser.