Middag

Velkommen til Restaurant Blå

Vælg fra vores ala carte menu eller nyd en lækker 3-, og 4-retters menu.
Vi tilbereder mad med afsæt i fine dining konceptet og fusionskøkkenet.
Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.
Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en anden menu.

Appetizer


Dagens snack– Spørg venligst personalet 89,-

Nydelse for to: Osietra kaviar 30g. med blinis, rösti, cremefraiche, purløg & skalotteløg

samt 1 gl. Pol Roger til hver naturligvis 495,-.

Forretter

Hjemmelavet gravet laks

Ponzudressing, sesamcreme, crudité og friske urter 189,-

Vitello tonnato

Rosa kalvefilet, cremet tunsauce og sprøde kapers 189,-

Grillet blæksprutte

Rødbønnepuré, tomatskum, hvidløgsbrød og friske urter 199,-

Hovedretter 

Til to personer: Cote de boeuf inkl. snacks og tilbehør 795,-

Bemærk! Bedes forudbestilt 2 timer før ankomst, mange tak!

 

Fisk og skaldyr på safranrisotto 269,-

BBQ-glaseret Iberico filet

mandel kartoffelkroket, braiseret gulerod og havtorn sauce 299,-

Vegetarisk Ret: Spørg venligst personalet 225,-

Tilbehør

Grillede Grøntsager marineret med timian og brunet smør 65,

Pommes frites med aioli 69,-

 

Desserter

Rabarbertrifli – vaniljeis og cookie crumble 149,-

Karamel-chokoladebar – passionsfrugt sorbet 155,-

Ostetallerken med marmelade, surt samt knækbrød 155,-

 

Restaurant Blå Skaldyrsfad

Pil-selv-rejer, kammuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 15 g. kaviar 255 kr. og/eller grillet hummer 349 kr.
Ekstra østers 55 kr. pr. stk.

Serveres kun for minimum 2 personer. Til 725,- pr. Person

OBS: Skal forudbestilles dagen i forvejen for at kunne nydes til frokost. Kan bestilles samme dag inden kl. 12.00 for servering om aftenen.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3-retters menu


Appetizer

Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne, Vitteaut Alberti, Frankrig ~ 95,-/495,-)

 Forret
Vitello tonnato – rosa kalvefilet, cremet tunsauce og sprøde kapers
(2023 Fiano Vino Bianco, Antica Enotria, Puglia, Italien ~ 125,- / 495,-)

Hovedret
Fisk og skaldyr på safranrisotto
(2019 Chardonnay, Nikolaihof, Wachau, Østrig ~ 195,- / 775,-)

Dessert
Rabarbertrifli med vaniljeis og cookie crumble
(2022 Petit Manseng Late Harvest, Mendel, Argentina ~ per glas 125,-)

 
Menupris: 575,-

Vinmenu 4 glas: 525,-

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

4-retters menu

 

Appetizer

Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne,Vitteaut Alberti, Frankrig ~ 95,-/495,-)

 Forret
Hjemmelavet gravad laks med ponzudressing, sesamcreme, crudité og friske urter
(2022 Pinot Gris, Dashwood, New Zealand ~ 125, – / 495, -)

Mellemret
Grillet blæksprutte med rødbønnepuré, tomatskum, friske urter og hvidløgsbrød
(2020 Clarete Rosado “Viña Pilar”, Bodegas Callejo, Ribera del Duer, Spanien ~ 185, – / 750, -)

Hovedret
BBQ-glaseret Iberico filet med mandelkartoffelkrokette, braiseret gulerod og havtorn sauce
(2021 Hacienda Monasterio, Ribera del Duero, Spanien ~ 275, – / 1100, -)

Dessert
Karamel-chokoladebar med passionsfrugt-sorbet
(2009 Colheita Port, Feist, Portugal ~ per glas 125, -)

 

Menupris: 675,-
Vinmenu 5 glas: 675,-

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Social Dining
I 2024 præsenterer vi stolt et nyt og eksklusivt koncept hver eneste måned, og vi fejrer året med en helt særlig oplevelse – Social Dining Weekends!

Hvad er Social Dining hos Restaurant Blå?
Vi inviterer vi jer indenfor til en unik social dining oplevelse. Vores talentfulde køkkenchef, Milos, vil skabe magi ved at forvandle den nye månedsmenu til en helt speciel sharing menu, hvor I får mulighed for at smage den fulde månedsmenui en hyggelig atmosfære, præsenteret i 8 til 11 retter i 3-4 lækre serveringer. Vi gør opmærksom på at Osietra kaviarforretten ikke indgår i disse serveringer, denne kan dog bestilles særskilt.

Første servering

Salut fra køkkenet
(Cremant de Bourgogne, France~ 95,-/495,-)

 

Anden servering:

Hjemmelavet gravad laks med ponzudressing, sesamcreme, crudité og friske urter
(2022 Pinot Gris, Dashwood, New Zealand ~ 45,- (5cl) / 125,- / 495,-)

Vitello tonnato – rosa kalvefilet, cremet tunsauce og sprøde kapers
(2023 Fiano Vino Bianco, Antica Enotria, Puglia, Italien ~ 45,- (5cl) / 125,- / 495,-)

 

Tredje servering:

Fisk og skaldyr på safranrisotto
(2019 Chardonnay, Nikolaihof, Wachau, Østrig ~ 195,- / 775,-)

Grillet blæksprutte med rødbønnepuré, tomatskum, friske urter og hvidløgsbrød
(2020 Clarete Rosado “Viña Pilar”, Bodegas Callejo, Ribera del Duero, Spanien ~ 185,- / 750,-)

BBQ-glaseret Iberico filet med mandelkartoffelkrokette, braiseret gulerod og havtorn sauce
(2021 Hacienda Monasterio, Ribera del Duero, Spanien ~ 275,- / 1100,-)

 

Fjerde servering:

Rabarbertrifli med vaniljeis og cookie crumble
(2022 Petit Manseng Late Harvest, Mendel, Argentina ~ per glas 125,-)

Karamel-chokoladebar med passionsfrugt-sorbet
(2009 Colheita Port, Feist, Portugal ~ per glas 125,-)

Ostetallerken med marmelade, surt samt knækbrød.
(Madeira 10 år sweet, Pereira d’Oliveira, Portugal per glas ~ 125, -)

 

 

Menu 695,- DKK pr. person
Vinmenu 9 glas 935,- DKK pr. person

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________