Middag

Velkommen til Restaurant Blå

Vælg fra vores a’la carte menu eller nyd en lækker 3-, og 4-retters menu. Vi tilbereder mad med afsæt i fine dining konceptet og fusionskøkkenet. Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.

Appetizer
Dagens snack– Spørg venligst personalet 89,-

Sæsonens østers – 55 kr. per stk.

Forkælelse for to: Osietra kaviar 30g. med blinis, rösti, cremefraiche, purløg & skalotteløg – samt 1 gl. Pol Roger til hver naturligvis 495,-.

Forretter

Oksekødsbouillon med marineret oksekød, rodfrugt julienne og tortellini 169,-

Røget helleflynder med kærnemælk sauce, butternut græskar, urter og purløgsolie 189,-

Kammusling på græskarmiso-creme med ristede shiitake svampe, cashewnødder og svampeessens 185,-

Hovedretter

Til to personer: Cote de boeuf inkl. snacks og tilbehør 795,-

Bemærk! Bedes forudbestilt 2 timer før ankomst, mange tak!

 

Pandestegt torsk på en bund af polenta, spinat og en fin nage med concassé og friske urter. Serveret med kaviar 265,-

Kalvefilet med pommes duchesse og blandede grønsager, serveret med trøffeljus 295,-

Vegetarisk Ret: Spørg venligst personalet 225,-

Boeuf Bourguignon serveret med mirepoix-grøntsager, sprøde porcini-svampe og kartoffelmos 285,-

Tilbehør

Pommes frites med aioli 69,-

Grillede Grøntsager marineret med timian og brunet smør 65,-

Desserter

Karamel mousse tærte på æble ragout 165,-

Tempereret brownie med pære, vaniljeis og sprød crumble 155,-

Ostetallerken med marmelade, surt samt knækbrød 155,-

Restaurant Blå Skaldyrsfad

Pil-selv-rejer, kammuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 15 g. kaviar 255 kr. og/eller grillet hummer 349 kr.
Ekstra østers 45 kr. pr. stk.

Serveres kun for minimum 2 personer.

725,- pr. person

OBS: Skal forudbestilles dagen i forvejen for at kunne nydes til frokost. Kan bestilles samme dag inden kl. 12.00 for servering om aftenen.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3-retters menu


Appetizer

Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne, Vitteaut Alberti, Frankrig ~ 95,-/495,-)

Forret
   Kammusling på græskarmiso-creme med ristede shiitake svampe, cashewnødder og svampeessens.
(2022 Bourgogne Chardonnay Cuvée Saint Vincent, Frankrig ~ 175, – / 695,-)

Hovedret
 Kalvefilet med pommes duchesse og blandede grønsager, serveret med trøffeljus.
(2022 Barbera D´Alba Superiore, cantina Del Pino, Piemonte, Italien ~ 155,- / 595,-)

 Dessert
 Tempereret brownie med pære, vaniljeis og sprød crumble.
(2021 Banyuls Rimage, Clos St. Sebastien, Languedoc – Roussillon, Frankrig per glas ~ 125,-)

 

Menuen 575, –
Vinmenu 4 glas 445, –

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

4-retters menu


Appetizer

Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne,Vitteaut Alberti, Frankrig ~ 95,-/495,-)

Forret
Røget helleflynder med kærnemælk sauce, butternut græskar, urter og purløgsolie.
(2022 Pinot Gris Sensation Domaine Amelie & Charles Sparr, Alsace, Frankrig ~ 135, – / 495,-)


Mellemret
   Oksekødsbouillon med marineret oksekød, rodfrugt julienne og tortellini.
(12 års Sherry – Amontillado Bodegas El Maestro Sierra, Spanien per glas 5 cl ~110 ,-)


Hovedret
 Pandestegt torsk på en bund af polenta, spinat og en fin nage med concassé og friske urter. Serveret med kaviar.
(2022 Montagny 1er Cru, Sandrine Deletang, Bourgogne, Côte Chalonnaise, Frankrig ~ 225,- / 900,-)


Dessert
 Karamel mousse tærte på æble ragout (2022 Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Loire, Frankrig per glas ~125, -)

Menuen 675, –
Vinmenu 5 glas 545,-

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Social Dining

I 2024 præsenterede vi stolt et nyt og eksklusivt koncept, som er kommet for at blive – Strandhotellets Social Dining!

Hvad er Social Dining hos Restaurant Blå?
Vi inviterer jer indenfor til en unik social dining oplevelse. Vores talentfulde køkkenchef, vil skabe magi ved at forvandle månedsmenuen til en helt speciel sharing menu, hvor I får mulighed for at smage den fulde månedsmenu i en hyggelig atmosfære, præsenteret i 8 til 11 retter i 3-4 lækre serveringer. Vi gør opmærksom på at Osietra kaviar forretten ikke indgår i disse serveringer, denne kan dog bestilles særskilt.

Første servering

Salut fra køkkenet
(Cremant de Bourgogne, Frankrig~ 95,-/495,-)

 –

Anden servering:

Røget helleflynder med kærnemælk sauce, butternut græskar, urter og purløgsolie

( 2022 Pinot Gris Sensation Domaine Amelie & Charles Sparr, Alsace, Frankrig ~ (5cl) 45,- / 135, – / 495, -)

Kammusling på græskarmiso-creme med ristede shiitake svampe, cashewnødder og svampeessens

(2022 Bourgogne Chardonnay Cuvée Saint Vincent, Frankrig ~ (5cl) 60,- / ~ 175, – / 695, -)

Oksekødsbouillon med marineret oksekød, rodfrugt julienne og tortellini

( 12 års Sherry – Amontillado Bodegas El Maestro Sierra, Spanien per glas 5 cl ~110 , -)

Tredje servering:

Pandestegt torsk på en bund af polenta, spinat og en fin nage med concassé og friske urter. Serveret med kaviar

(2022 Montagny 1er Cru, Sandrine Deletang, Bourgogne, Côte Chalonnaise, Frankrig ~ 225, – / 900, -)

Kalvefilet med pommes duchesse og blandede grønsager, serveret med trøffeljus

( 2022 Barbera D´Alba Superiore, cantina Del Pino, Piemonte, Italien ~ 155,- / 595,-)

Boeuf Bourguignon serveret med mirepoix-grøntsager, sprøde porcini-svampe og kartoffelmos

2020 Bourgogne Rouge Grands Champs, Pierre Naigeon, Gevrey Chambertin, France ~ 255,- / 900,-)

Fjerde servering:

Karamel mousse tærte på æble ragout

(2022 Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Loire, France per glas ~125, -)
Tempereret brownie med pære, vaniljeis og sprød crumble

( 2021 Banyuls Rimage, Clos St. Sebastien, Languedoc – Roussillon, Frankrig per glas ~ 125, -)

Ostetallerken med marmelade, surt samt knækbrød.
(Madeira 10 år sweet, Pereira d’Oliveira, Portugal per glas ~ 125, -)

Menu 695,- DKK pr. person
Vinmenu 10 glas 895,-DKK pr. person

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________