Middag

En aften på Strandhotellet

Nyd vores lækre a la carte retter i vores skønne Restaurant Blå. Vi tilbereder mad med afsæt i det internationale gourmetkøkken. Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr. Ønsker du at spise flere aftener i træk i vores restaurant, kontakt da receptionen eller restaurantens personale, så vi kan sammensætte en varierende menu.

Appetizer

Pocheret æg på toast m. trøffel – 125,- 
Kraftig hønsejus & friske krydderurter

Danske bobler fra Andersen Winery, Mols – 95,-

Forretter

Smørbagt kulmule – 155,- 
Blomkål, mandler, brunet smør & dild 

Koldrøget laks – 130,-
Saltet dildagurk, purløgsmayo, sprød rug & urtesalat 

Nordisk carpaccio – 135,- 
Syltede bøgehatte, brøndkarse, koldpresset rapsolie & peber

 

Hovedretter  

Meunierestegt rødspætte – 245,-
Syltede agurker, grillet citron, kogte kartofler m. smør & persille

Saltet unghanebryst a la Coq au vin – 275,- 
Kartoffelmos, perleløg, kejserhatte, tomat, bacon & rødvinssauce

Langtidsstegt kalvemørbrad – 285,-
Glaseret gulerod, saltbagte skalotteløg, stegte rosmarin kartofler & kraftig timianskysauce 

 

Desserter

Gateau Marcel- 125,- 
Solbærkompot & karamelliserede nødder 

Hvid chokoladeganache – 125,-
Hindbær & Florentine 

3 oste fra Arla Unika – 145,-
Oliven, kompot & kiks 

 

Restaurant Blås Skaldyrsfad 

Pil-selv-rejer, blåmuslinger, sæsonens østers, krabbekløer & jomfruhummer

Tilkøb: 15 g. kaviar 255 kr. og/eller 1/2 kogt sort hummer 195 kr.
Ekstra østers 35 kr. pr. stk.

Serveres kun for minimum 2 personer.

625,- pr. person

OBS. Skal forudbestilles 1 dag i forvejen 

 

De mindste er naturligvis også velkomne i restauranten.
Vi har dagligt to retter specielt til de vigtigste – spørg betjeningen.

Lad os vide besked, hvis du er vegetar, glutenallergiker eller andet, så vi kan imødekomme dette med en alternativ menu.

 

3-retters menu

Appetizer

Pocheret æg på toast m. trøffel 
Kraftig hønsejus & friske krydderurter

Forret

Koldrøget laks 
Saltet dildagurk, purløgsmayo, sprød rug & urtesalat 

Hovedret

Langtidsstegt kalvemørbrad 
Glaseret gulerod, saltbagte skalotteløg, stegte rosmarin kartofler & kraftig timianskysauce 

Dessert

Hvid chokoladeganache
Hindbær & Florentine 

 

Menuen 545,- 

Vinmenu 440,- 

 

4-retters menu

Appetizer

Pocheret æg på toast m. trøffel 
Kraftig hønsejus & friske krydderurter

Forret

Koldrøget laks 
Saltet dildagurk, purløgsmayo, sprød rug & urtesalat 

Mellemret

Nordisk carpaccio
Syltede bøgehatte, brøndkarse, koldpresset rapsolie & peber

Hovedret

Langtidsstegt kalvemørbrad 
Glaseret gulerod, saltbagte skalotteløg, stegte rosmarin kartofler & kraftig timianskysauce 

Dessert

Hvid chokoladeganache
Hindbær & Florentine 

 

Menuen 645,- 

Vinmenu 560,- 

 

Bestil bord på Restaurant Blå her