Konfirmation

VI TAGER HÅND OM KONFIRMANDEN
Dét at træde ind i de voksnes rækker, er et af livets højdepunkter. Det samme skal fejringen naturligvis være. Strandhotellet er derfor det oplagte valg, som en anderledes og særlig lokation for den store dag.
Ved afholdes af konfirmation på Strandhotellet kan hotellet bruges på forskellige måder.
Til de små konfirmationer på omkring 25 personer er vores smukke pavillonen en oplagt mulighed.
Til de større konfirmationer mellem 30-60 personer tilbyder vi den legendariske Strandingskro, som seperat selskabslokale. Kroens unikke og historiske lokaler i forskellige størrelser danner den perfekte ramme for ethvert arrangement.
Ønsker I at afholde festen i hotellets hovedbygning er der mulighed for at leje hele hotellet til anledningen, hvor jeres gæster kan få overnatning.

Til konfirmationer er der både mulighed for at tilkøbe buffetløsninger eller tallerken-serveringer med fx 3 retter.

Under planlægningen af festen afholdes et møde med vores selskabsansvarlige. Her fastlægges menu og vine mm., selvfølgelig med udgangspunkt i konfirmandens ønsker. Er der specifikke ønsker til menu eller vin, som går udover det sædvanlige, kan dette medføre et tillæg på grundprisen.

Lej-hele-hotellet

Er I mindst 50 personer til et arrangement af nedenstående omfang eller større, kan man helt eksklusivt leje hele hotellet. På denne måde har man alle hotellets faciliteter til sin rådighed, og herved kan vi koncentrere os 100% om dit arrangement samt opfylde dine ønsker.

Skræddersyet

Den bedste fest holdes på jeres præmisser.
Derfor skræddersyer vi hver enkelt arrangement ud fra jeres ønsker, drømme og budget. Falder ovenstående tilbud ikke i jeres smag, er vi fleksible og kreative, således at vi kan ramme et produkt, der passer til lige præcis jeres behov og forventninger. Giv os gerne et uforpligtende opkald eller send os en mail, og fremlæg jeres budget, så kigger vi på, hvad der kan lade sig gøre.

[instagram-feed]

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark