Historisk lejlighed

BLOT 1 MIN. FRA STRANDHOTELLET

Vi udlejer 2 lejligheder i den historiske Kancelligård med tre flotte og hyggelige værelser hver.

Denne charmerende og unikke ejendom blev oprindeligt opført i år 1777 og er nu et fredet historisk vingesus. Den historiske ejendom er blevet nænsomt renoveret, og lejlighederne byder derfor på mange klassiske arkitektoniske finesser og detaljer.

Lejlighederne i Kancelligården er fuldt møbleret og serviceret af Strandhotellet. Lejlighedens indretning og de åbne rum skaber lys og en hjemlig atmosfære. Ejendommen har byens absolut bedste beliggenhed med kort afstand til Vesterhavet, Blokhus’ attraktioner og grønne områder.

Morgenmaden, som er inkluderet i prisen, serveres i Strandhotellets restaurant, der byder på hyggelige omgivelser og lækker morgenbuffet baseret på lokale råvarer. Det tager 1 min. at gå over til hotellet fra lejligheden.

Ønsker I at tilberede jeres egen mad, er lejligheden veludstyret med et nyt og lyst køkken, god spiseplads samt en komfortabel opholdsafdeling. Til lejligheden er der for- og baghave, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde deres mad.

Alle Strandhotellets faciliteter kan frit benyttes, herunder også vores wellness– og fitnessafdeling.

I kan parkere bilen lige uden for lejligheden eller på Strandhotellets parkeringsplads, hvor der er mulighed for opladning af elbiler.

Overlad rengøringen til personalet, og nyd opholdet i Blokhus.

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark
Helle8/19/2020
5 star rating

Dejlig oplevelse Vi har haft en dejlig oplevelse hos jer. Lyst og rummeligt værelse. Skøn mad. Venligt og smilende personale. Alt levede op til forventninger og pris. Vi kommer helt sikkert igen. Vil til hver tid anbefale stedet.

Gert8/11/2020
5 star rating

elegance i sandet vi tilbragte en skøn weekend på dette dejlige hotel, som på mærkværdig vis giver historie, selv om det kun er få år gammelt.
værelser med charme, en gårdhave som gav gastronomien et ekstra pift.
og så gjorde det jo ikke noget, at vejret var perfekt

Bjarne8/02/2020
4 star rating

Frokost på lækkert badehotel Restauranten havde et tilbud på tre stykker smørrebrød for 175 kr. Hjemmebagt snitter af rugbrød. Vi valgte tilbuddet og fik 3 stk. en med sild, en med røget makrel og en kartoffel mad, flot anrettet og en god smag.