Historisk lejlighed

BLOT 1 MIN. FRA STRANDHOTELLET

Vi udlejer 2 lejligheder i den historiske Kancelligård med tre flotte og hyggelige værelser hver.

Denne charmerende og unikke ejendom blev oprindeligt opført i år 1777 og er nu et fredet historisk vingesus. Den historiske ejendom er blevet nænsomt renoveret, og lejlighederne byder derfor på mange klassiske arkitektoniske finesser og detaljer.

Lejlighederne i Kancelligården er fuldt møbleret og serviceret af Strandhotellet. Lejlighedens indretning og de åbne rum skaber lys og en hjemlig atmosfære. Ejendommen har byens absolut bedste beliggenhed med kort afstand til Vesterhavet, Blokhus’ attraktioner og grønne områder.

Morgenmaden, som er inkluderet i prisen, serveres i Strandhotellets restaurant, der byder på hyggelige omgivelser og lækker morgenbuffet baseret på lokale råvarer. Det tager 1 min. at gå over til hotellet fra lejligheden.

Ønsker I at tilberede jeres egen mad, er lejligheden veludstyret med et nyt og lyst køkken, god spiseplads samt en komfortabel opholdsafdeling. Til lejligheden er der for- og baghave, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde deres mad.

Alle Strandhotellets faciliteter kan frit benyttes, herunder også vores wellness– og fitnessafdeling.

I kan parkere bilen lige uden for lejligheden eller på Strandhotellets parkeringsplads, hvor der er mulighed for opladning af elbiler.

Overlad rengøringen til personalet, og nyd opholdet i Blokhus.

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark
mila273x6/16/2021
5 star rating

Gourmet ophold Efter en lang køretur blev vi på hotellet modtaget på en venlig og hjertelig måde så vi følte os straks velkomne. Vi glæder os til de næste par dage så vi kan udforske området. Hotellets restaurant gav os en formidabel oplevelse med super mad og et venligt og vidende personale. De havde også et fint udvalg af vine uden alkohol.

beritrosenvinge11/05/2020
5 star rating

Gennemført og helt perfekt Jeg holdt min 40 års fødselsdag på hotellet, hvor vi havde valgt at have det hele for os selv, så alle vores gæster kunne overnatte.

Det hele spillede bare fra start til slut - rammerne er virkelig skønne!
Både værelser og fællesarealer er super lækre, stilen er gennemført servicen er i top. Maden var i særklasse, samtlige Corona-restriktioner blev overholdt og alle gæster var super tilpasse.
Det var varmt på værelserne om natten, men der var sørget for blæsere på alle værelser :)

Vi kommer helt sikkert igen!

Helle8/19/2020
5 star rating

Dejlig oplevelse Vi har haft en dejlig oplevelse hos jer. Lyst og rummeligt værelse. Skøn mad. Venligt og smilende personale. Alt levede op til forventninger og pris. Vi kommer helt sikkert igen. Vil til hver tid anbefale stedet.