Historisk lejlighed

BLOT 1 MIN. FRA STRANDHOTELLET

Vi udlejer 2 lejligheder i den historiske Kancelligård med tre flotte og hyggelige værelser hver.

Denne charmerende og unikke ejendom blev oprindeligt opført i år 1777 og er nu et fredet historisk vingesus. Den historiske ejendom er blevet nænsomt renoveret, og lejlighederne byder derfor på mange klassiske arkitektoniske finesser og detaljer.

Lejlighederne i Kancelligården er fuldt møbleret og serviceret af Strandhotellet. Lejlighedens indretning og de åbne rum skaber lys og en hjemlig atmosfære. Ejendommen har byens absolut bedste beliggenhed med kort afstand til Vesterhavet, Blokhus’ attraktioner og grønne områder.

Morgenmaden, som er inkluderet i prisen, serveres i Strandhotellets restaurant, der byder på hyggelige omgivelser og lækker morgenbuffet baseret på lokale råvarer. Det tager 1 min. at gå over til hotellet fra lejligheden.

Ønsker I at tilberede jeres egen mad, er lejligheden veludstyret med et nyt og lyst køkken, god spiseplads samt en komfortabel opholdsafdeling. Til lejligheden er der for- og baghave, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde deres mad.

Alle Strandhotellets faciliteter kan frit benyttes, herunder også vores wellness– og fitnessafdeling.

I kan parkere bilen lige uden for lejligheden eller på Strandhotellets parkeringsplads, hvor der er mulighed for opladning af elbiler.

Overlad rengøringen til personalet, og nyd opholdet i Blokhus.

Feriehus

Lejlighederne tilbydes også som feriehuse i bestemte perioder af året – receptionen kan kontaktes for at høre mere om disse perioder samt priser.

Ved at booke lejlighederne som feriehuse gør vi opmærksomme på følgende:

  • Overnatningen eksklusiv morgenmad.
  • Der vil være kolde drikkevarer i køleskabet ved ankomst.
  • Wellness- og fitness-område er ikke inkluderet i booking af feriehuse
  • Der vil være slutrengøring efter afrejse.