Historisk lejlighed

BLOT 1 MIN. FRA STRANDHOTELLET

Vi udlejer 2 lejligheder i den historiske Kancelligård med tre flotte og hyggelige værelser hver.

Denne charmerende og unikke ejendom blev oprindeligt opført i år 1777 og er nu et fredet historisk vingesus. Den historiske ejendom er blevet nænsomt renoveret, og lejlighederne byder derfor på mange klassiske arkitektoniske finesser og detaljer.

Lejlighederne i Kancelligården er fuldt møbleret og serviceret af Strandhotellet. Lejlighedens indretning og de åbne rum skaber lys og en hjemlig atmosfære. Ejendommen har byens absolut bedste beliggenhed med kort afstand til Vesterhavet, Blokhus’ attraktioner og grønne områder.

Morgenmaden, som er inkluderet i prisen, serveres i Strandhotellets restaurant, der byder på hyggelige omgivelser og lækker morgenbuffet baseret på lokale råvarer. Det tager 1 min. at gå over til hotellet fra lejligheden.

Ønsker I at tilberede jeres egen mad, er lejligheden veludstyret med et nyt og lyst køkken, god spiseplads samt en komfortabel opholdsafdeling. Til lejligheden er der for- og baghave, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde deres mad.

Alle Strandhotellets faciliteter kan frit benyttes, herunder også vores wellness– og fitnessafdeling.

I kan parkere bilen lige uden for lejligheden eller på Strandhotellets parkeringsplads, hvor der er mulighed for opladning af elbiler.

Overlad rengøringen til personalet, og nyd opholdet i Blokhus.

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark

    Ventetid på over en time er nok i overkasten til frokost. Derudover var det bestilte smørrebrød absolut udmærkede i smag men helt urimeligt små, ca 1/2 størrelse, hvis man sammenligner... read more

  MarenSturis
  6/28/2020

    Min mand og jeg havde taget et luksus ophold på dette skønne hotel.
  Sød og venlig modtagelse og et dejligt, lyst og rent værelse.
  Vi havde bestilt en drink, som... read more

  312Hanne
  6/07/2020

    Fantastisk dejligt strandhotel (badehotel stil) beliggende tæt på stranden i Blokhus. God betjening i både reception og restaurant. Et fantastisk dejligt og afslappende strandhotel med gode bade og afslapnings muligheder.... read more

  Kjeld P
  2/09/2020