Frokost

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Vi serverer frokost hver dag fra kl. 12 til 15.
Hver søndag serverer vi desuden vores populære søndagsfrokost fra kl. 12 til 15.

Strandhotellets frokostkort er baseret på nøje udvalgte produkter fra lokale leverandører i området. Vi inspireres af vores beliggenhed tæt på Vesterhavet, og vores menukort indeholder derfor naturligvis fisk og skaldyr.

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige snapse, skabt af naturen i og omkring Blokhus.

“God mad tager tid”
– Vores mad bliver alt sammen lavet på bestilling for at sikre kvaliteten og friskheden.

 

Søndagsfrokost

Det klassiske frokostbord

Hver søndag fra d. 22. november til og med d. 27. december (inkl. 1. og 2. juledag) vil vores søndagsfrokost blive erstattet af vores jule-søndagsfrokost, som vil være fyldt med lækre juleretter.

Marinerede sild og kryddersild med løg, kapers og hjemmelavet karrysalat
Røget laks med rygeostcreme
Sprødstegte rødspættefilet med citron og hjemmelavet remoulade
Rejer med æg og mayonnaise
(Alt vores fisk er friskfanget og leveres dagligt af Kyst fra Hanstholm)

Stort dansk pålægsfad med pålæg fra Rævhede
Vildsvinepaté med cornichons fra Rævhede
Strandhotellets hjemmelavede hønsesalat med bacon
Hjemmelavet kartoffelsalat og frikadeller
Broccolisalat

Skinkesteg med sprøde svær
Rosa kalv eller okse med sæsonens grønt
(Alt vores kød skæres ved buffetbordet)

Ostefad med kompot og bornholmske rugkiks
Hjemmelavet æblekage som ”Bedste” lavede den
Hjemmebagte brownies med vaniljecreme

Hertil hjemmebagt brød og pisket smør

225,-

 

Strandhotellets juleplatte

Juleplatten serveres ikke om søndagen, da vi her i stedet tilbyder vores julebuffet.

1.servering
Julekrydret sild med løg og kapers
Marineret sild med krydderfedt og hjemmelavet karrysalat
Koldrøget laks med rygeost og hjemmesylt
Rævhedes berømte sylte med sennep, cornichoner og rødbeder
Hertil serveres rugbrød og surdejsbrød

2. servering
Stegt andebryst med bær og rødbeder
Fiskefilet med remoulade og citron
Confiteret gris og brunede kartofler

3. servering
Klassisk risalamande med kirsebærsauce og brændte mandler

198,-

Smørrebrød

Køb dagens tre stykker smørrebrød
– specielt udvalgt af køkkenchefen
Pris: 175 kr.

 

Den med klassisk sild – løg, kapers, krydderfedt, karrysalat og karse
69 kr.

Den med rejer – æg, dild-mayonnaise, løg, citron og urter
69 kr.

Den med fiskefilet – remoulade, citron, syltede løg, rød mizuna og dild
69 kr.

Den med frikadelle – kartoffelsalat, urter og hakket løg
69 kr.

Den med hønsesalat – svampe, løg, kapers, purløg og urter
69 kr.

Den med roastbeef – remoulade, friterede løg og peberrod
69 kr.

Den med rullepølse – kraftsky, løg og karse
69 kr.

 

Frokostretter

Rejemad
med ristet franskbrød, citron-mayonnaise og spæde salater
165,-

Pommes frites
med aioli
45,-

Svampetoast
med sæsonens vilde svampe og sauce velouté
145 kr.

Brødstegt ising
med variation af blomkål, hasselnød og brunet smør
145 kr.

Charcuteri
med pølser fra Rævhede-slagteren og hjemmesylt
135,-

Croque Madame
med salat, pommes frites og aioli
125,-

Blandet grøn salat (vegansk)
med sylt, nødder og crudité
95,-

15 g. kaviar
med blinis og creme fraiche
238,-

Frokostbøf (180 g.)
med sauteret grønt, pommes frites og aioli
165,-

 

Strandhotellets Skaldyrsfad
Pil-selv-rejer, linemuslinger, Limfjords østers, krabbekløer og jomfruhummer
(tilkøb: 15 g. kaviar 198 kr. og/eller 1/2 kogt sort hummer 160 kr.)
Serveres kun for minimum 2 personer. Skal forudbestilles min. 2 dage i forvejen.
498,- pr. person

 

Ost & sødt

Ostetallerken
spændende udvalg af oste, hertil hjemmebagt knækbrød og kompot
125,-

To små halve boller
med hjemmepisket smør og ost
35,-

Strandhotellets Chokoladekage
med sprød chokolade
95,-

Lun kringle
med rosiner og chokolade
55,-

Petit Fours
hjemmelavede små chokolader
75,- pr. pers.