Frokost

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Vi serverer frokost hver dag fra kl. 12 til 15.
Hver søndag serverer vi desuden vores populære søndagsfrokost fra kl. 12 til 15.
(Vi gør opmærksom på at vores søndagsfrokost er midlertidig lukket og åbner op igen d. 16. august.)

Strandhotellets frokostkort er baseret på nøje udvalgte produkter fra lokale leverandører i området. Vi inspireres af vores beliggenhed tæt på Vesterhavet, og vores menukort indeholder derfor naturligvis fisk og skaldyr.

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige snapse, skabt af naturen i og omkring Blokhus.

“God mad tager tid”
– Vores mad bliver alt sammen lavet på bestilling for at sikre kvaliteten og friskheden.

 

Søndagsfrokost

Det klassiske kolde bord

Marinerede sild og kryddersild med løg, kapers og hjemmelavet karrysalat
Røget laks med rygeostcreme
Stegt pankopaneret rødspættefilet med citron og hjemmelavet remoulade
Rejer med æg og mayonnaise
(Alt vores fisk er friskfanget og leveres dagligt af Deba Seafood fra Hirtshals)

Stort dansk pålægsfad med pålæg fra de bedste slagtere i lokalområdet
Den prisvindende belgiske paté fra Saltum Slagteren hertil cornichons
Strandhotellets hjemmelavede hønsesalat med bacon
Hjemmelavet kartoffelsalat og frikadeller
Broccolisalat

Flæskesteg
Rosa kalv eller okse med sæsonens grønt
(Alt vores kød skæres af kokken ved buffetbordet)

Ostefad med kompot og hjemmelavet knækbrød
Hjemmelavet æblekage som ”Bedste” lavede den
Hjemmebagte brownies med vaniljecreme

Hertil hjemmebagt brød og pisket smør

225,-

Vi har et fantastisk udvalg af hjemmelavede snaps,
skabt af naturen i og omkring Blokhus.

 

Smørrebrød

Køb dagens tre stykker smørrebrød
– specielt udvalgt af køkkenchefen
Pris: 175 kr.

 

Den med klassisk sild – løg, kapers, krydderfedt, karrysalat og karse
69 kr.

Den med rejer – æg, dild-mayonnaise, løg, citron og dild
69kr.

Den med fiskefilet – remoulade, citron, syltede løg, rød mizuna og dild
69 kr.

Den med røget makrel – tomatkompot, mayonnaise og urter
69 kr.

Den med hønsesalat – svampe, løg, kapers, purløg og urter
69 kr.

Den med roastbeef – remoulade, friterede løg og peberrod
69 kr.

Den med kartoffel – syltede løg, tomat/basilikum-mayonnaise og bacon
69 kr.

 

Frokostretter

Rørt tatar
med urter, cornichons og kapers, hertil pommes frites med aioli
165,-

Pommes frites
med aioli
45,-

Strandhotellets Fiskefrikadeller
med hjemmelavet remoulade
115,-

Moules Frites
med pommes frites og aioli
185,-

Fish’n’Chips
med sauce tartare og ærtepuré
160,-

Pariserbøf (200 g.)
med rødbeder, pickles, peberrod, løg og æggeblomme
155,-

Blandet grøn salat (vegansk)
med sylt, nødder og crudité
95,-

Cæsar salat
med kylling, parmesan og hjemmelavet dressing
125,-

Vesterhavs rødspætte
med kartofler, tyttebær og smørsauce
230,-

Limfjords Østers
med vinaigrette, citron og hjemmebagt brød
39 kr. pr. stk.

 

Strandhotellets Skaldyrsfad
Pil-selv-rejer, linemuslinger, Limfjords østers, krabbekløer og jomfruhummer (tilkøb 15 g. kaviar 198 kr.)
Skaldyrsfadet skal forudbestilles min. 1 dag før og serveres for minimum 2 personer
498,- pr. person

 

Ost & sødt

Ostetallerken
spændende udvalg af oste, hertil hjemmebagt knækbrød og kompot
125,-

To små halve boller
med hjemmepisket smør og ost
35,-

Strandhotellets Chokoladekage
med sprød chokolade
95,-

Lun kringle
med rosiner og chokolade
45,-

Petit Fours
hjemmelavede små chokolader
55,-