Frokost

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Vi serverer frokost hver dag fra kl. 12 til 15.
Hver søndag serverer vi desuden vores populære søndagsfrokost fra kl. 12 til 15.

 

Søndagsfrokost

Det klassiske kolde bord

Obs: fra den 24. november til og med december måned, erstattes nogle af nedenstående elementer med mere juleinspirerende retter.
Kvalitet, indhold og udvalg vil fortsat være ligeså indbydende, som det plejer.

Marinerede sild og kryddersild med løg, kapers og hjemmelavet karrysalat
Røget laks med rygeostcreme
Stegt pankopaneret rødspættefilet med citron og hjemmelavet remoulade
Rejer med æg og mayonnaise
(Alt vores fisk er friskfanget og leveres dagligt af Deba Seafood fra Hirtshals)

Stort dansk pålægsfad med pålæg fra de bedste slagtere i lokalområdet
Den prisvindende belgiske paté fra Saltum Slagteren hertil cornichons
Strandhotellets hjemmelavede hønsesalat med bacon
Hjemmelavet kartoffelsalat og frikadeller

Flæskesteg med lækker rødkålsalat
Rosa kalv eller okse med sæsonens grønt
(Alt vores kød udskæres af kokken ved buffetbordet)

Ostefad med kompot og hjemmelavet knækbrød
Hjemmelavet æblekage som ”Bedste” lavede den
Hjemmebagte brownies med vaniljecreme

Hertil hjemmebagt brød og pisket smør

225,-

Vi har et fantastisk udvalg af hjemmelavede snapse,
skabt af naturen i og omkring Blokhus.

 

Smørrebrød

Strandhotellets smørrebrød er baseret på nøje udvalgte produkter fra lokale leverandører i området. Vi inspireres af vores beliggenhed tæt på Vesterhavet, og vores smørrebrød indeholder derfor naturligt fisk og skaldyr.

“God mad tager tid”
– Vores smørrebrød bliver alle lavet på bestilling for at sikre kvaliteten og friskheden.

Vi anbefaler 2 stk. til den lette sult og 3 stk. til den almindelige sult
– og selvfølgelig en snaps til tørsten

Køb dagens tre stykker smørrebrød
– specielt udvalgt af køkkenchefen
Intropris: 150 kr.

 

Den med klassisk sild – løg, kapers, krydderfedt, karrysalat og karse
65 kr.

Den med rejer – æg, dild-mayonnaise, løg, citron og dild
65 kr.

Den med fiskefilet – remoulade, citron, syltede løg, rød mizuna og dild
65 kr.

Den med jomfruhummer – selleri, bladselleri og agurk
85 kr.

Den med hønsesalat – svampe, løg, kapers, purløg og urter
65 kr.

Den med leverpostej – rødbede, bacon og brøndkarse
65 kr.

Den med roastbeef – sprød remoulade, friterede løg og peberrodsmayonnaise
65 kr.

Den med tatar – syltede løg, friterede løg, friterede kapers og estragonmayonnaise
65 kr.

Den med kartoffel – syltede løg, tomat – /basilikum-mayonnaise og bacon
65 kr.

Den vegetariske – avocado, hummus, mayonnaise og urter
65 kr.

“Lailas smørrebrød”
Den med varmrøget laks – æggestand, mayonnaise og urter
65 kr.

 

Frokost retter

Dagens suppe
Brød & smør
95,-

 

Ost & sødt

Gateau Marcell
Sprød chokolade
95,-

Ostetallerken
Danske oste & hjemmebagt knækbrød
115,-

Dagens kage
Spørg betjeningen
50,-

Petit Four
45,-

Book Bord