Frokost

FOKUS PÅ LOKALE RÅVARER

Vi serverer frokost hver dag fra kl. 12 til 15.
Hver søndag serverer vi desuden vores populære søndagsfrokost fra kl. 12 til 15.

Strandhotellets frokostkort er baseret på nøje udvalgte produkter fra lokale leverandører i området. Vi inspireres af vores beliggenhed tæt på Vesterhavet, og vores menukort indeholder derfor naturligvis fisk og skaldyr.

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige snapse, skabt af naturen i og omkring Blokhus.

“God mad tager tid”
– Vores mad bliver alt sammen lavet på bestilling for at sikre kvaliteten og friskheden.

 

Søndagsfrokost

Det klassiske kolde bord

Marinerede sild og kryddersild med løg, kapers og hjemmelavet karrysalat
Røget laks med rygeostcreme
Stegt pankopaneret rødspættefilet med citron og hjemmelavet remoulade
Rejer med æg og mayonnaise
(Alt vores fisk er friskfanget og leveres dagligt af Deba Seafood fra Hirtshals)

Stort dansk pålægsfad med pålæg fra de bedste slagtere i lokalområdet
Den prisvindende belgiske paté fra Saltum Slagteren hertil cornichons
Strandhotellets hjemmelavede hønsesalat med bacon
Hjemmelavet kartoffelsalat og frikadeller

Flæskesteg med lækker rødkålsalat
Rosa kalv eller okse med sæsonens grønt
(Alt vores kød skæres af kokken ved buffetbordet)

Ostefad med kompot og hjemmelavet knækbrød
Hjemmelavet æblekage som ”Bedste” lavede den
Hjemmebagte brownies med vaniljecreme

Hertil hjemmebagt brød og pisket smør

225,-

Vi har et fantastisk udvalg af hjemmelavede snaps,
skabt af naturen i og omkring Blokhus.

 

Smørrebrød

Køb dagens tre stykker smørrebrød
– specielt udvalgt af køkkenchefen
Pris: 150 kr.

 

Den med klassisk sild – løg, kapers, krydderfedt, karrysalat og karse
65 kr.

Den med rejer – æg, dild-mayonnaise, løg, citron og dild
65 kr.

Den med fiskefilet – remoulade, citron, syltede løg, rød mizuna og dild
65 kr.

Den med varmrøget laks – æggestand, mayonnaise og urter
65 kr.

Den med hønsesalat – svampe, løg, kapers, purløg og urter
65 kr.

Den med roastbeef – sprød remoulade, friterede løg og peberrods-mayonnaise
65 kr.

Den med kartoffel – syltede løg, tomat/basilikum-mayonnaise og bacon
65 kr.

 

Frokostretter

Rørt tatar
med urter, cornichons og kapers, hertil pommes frites med aioli
165,-

Pommes frites
med aioli
35,-

Fish’n’Chips
med sauce tartare og ærtepuré
160,-

Pariserbøf (200 g.)
med rødbeder, pickles, peberrod, løg og æggeblomme
135,-

Blandet grøn salat (vegansk)
med sylt, nødder og crudité
95,-

Cæsar salat
med kylling, parmesan og hjemmelavet dressing
125,-

Omelet
med kartofler, løg, bacon og salat (tilkøb 3 g. revet trøffel 25 kr.)
95,-

Friskfanget rødspætte
med kartofler, tyttebær og smørsauce
250,-

 

Strandhotellets Skaldyrsfad
med pil-selv-rejer, blåmuslinger, østers, krabbekløer og jomfruhummer (tilkøb 15 g. kaviar 150 kr.)
Skaldyrsfadet skal forudbestilles to dage før og serveres for minimum 2 personer
INTROPRIS 350,- pr. person

 

Ost & sødt

Ostetallerken
danske oste & hjemmebagt knækbrød
115,-

To små halve boller
med hjemmepisket smør og ost
25,-

Gateau Marcel
med sprød chokolade
95,-

Lun kringle
med rosiner og chokolade
45,-

Petit Fours
hjemmelavede små chokolader
45,-

Book Bord