VestEvent

Naturen i Nordjylland er unik og indbyder til friluftsaktiviteter og teambuilding for erhverv, grupper og institutioner. VestEvent har 15 års erfaring i kvalitetsoplevelser, aktiviteter og unikke events ud-af-huset med naturen som lokation. De tager grupper med ud i naturen, lidt ud af comfortzonen, og altid retur med ny motivation! Vestkysten er den perfekte lokation for grupper, uanset om det er teamet, der skal rystes sammen, eller der blot er behov for en afslappende dag i sociale rammer. Mulighederne er mangfoldige – også når der skal findes løsninger for kost og logi.

OUTDOOR PARK LØKKEN

VestEvent’s store tipi er samlingsteltet, hvor I mødes omkring brændeovnen, god mad og en helt unik naturoplevelse med 5 hektar omkringliggende natur, der giver mulighed for masser af udendørsaktiviteter.

ROBINSON DYST 

Kom med VestEvent på eventyr i deres park, hvor I sammen skal have fundet  dagens bedste hold. I kender sikkert konceptet fra Tv; Holdene dyster på mange parametre, indtil det vindende hold kåres. Sæt i gang!

TEAM RACE

Fart, action og holdånd på en 600 meter lang forhindringsbane der bl.a. byder på outdoororienterede opgaver som skal løses, og fysiske forhindringer, der skal forceres. Hvilket team kommer først over målstregen?

TEAM CHALLENGE 

Navigation, orientering og holdånd i et stjerneløb, der bl.a. byder på outdoororienterede opgaver som skal løses, samt alsidige forhindringer, der skal forceres, mens I finder vej ved hjælp af GPS. Kan teamet arbejde sammen og sikre sejren?

TEAM COOKING

Lav lækker vild mad over bål med VestEvent’s dygtige outdoorkokke fra Restaurant Rartsted i Løkken med fokus på lokale råvarer, økologi og bæredygtighed. Der sikres naturligvis god hygiejne, når I bliver udfordret til at fremtrylle nye smage både i det salte og søde bålkøkken.

VESTKYST SAFARI I LAND ROVER/UTV 

Safari langs Vestkysten. Her kommer I helt tæt på de elementer naturen byder på. Guiden fortæller og besvarer spørgsmål, mens gruppen passerer dybe vandløb og det foranderlige kystterræn i UTV eller Land Rover efter valg.

WESTCOAST ADVENTURE

Land Rovere og UTV’er tager teams med langs kysten. Undervejs dukker diverse udfordringer op, som de enkelte teams sammen skal tilgå, og i fællesskab løse. Udfordringerne er for alle, og med udgangspunkt i opgaver der dyrker den gode kommunikation og evne til at tilgå det enkelte individ i en underholdende teamproces. I afslutter dagen i Outdoor Park Løkken med en hyggelig evaluering og noget lækkert at spise.

RAPELLING

Flyt jeres grænser med rappelling lodret ned af bunkers eller høje siloer. Der afholdes rappelling både i dagslys og i nattens mulm og mørke. Husk at nyde udsigten inden I firer jer ned.

HELIKOPTER 

Hvad ville være den vildeste overraskelse? At se Danmark og dets smukke kyster fra oven eller blot at ankomme med stil? Kombiner eventet med helikopter flyvning.

RIB TOUR

Oplev landet fra vandet i højhastigheds RIB-både. Her kommer I fra punkt A til punkt B med over 100 km. i timen! Der er mulighed for at have to både i gang samtidigt.

WATERBLOB

Prøv Danmarks største WaterBlob. Kast dine kollegaer 8 meter op i luften. Det er vildt, vådt og van(d)vittigt sjovt.

MEGASURF

Megasurf er kystens riverrafting, hvor I som team får introduktion til håndtering af megasup’en på land og i vand. Vi tilpasser oplevelsen efter gruppens niveau, så I kan surfe helt sikkert i bølgerne.

KAJAKSURF OG TOUR

Af VestEvents erfarne instruktører får I introduktion til håndtering af kajakken på land og i vand. De tilpasser tempo g distance efter gruppens niveau. Sit-on-top kajakkerne er i særdeles stabile og nemme at styre, og de er derfor også et godt valg til nybegyndere.

VestEvents tilbyder blandt andet også…

– Puch Maxi Tour
– Kano Tur
– MTB Tour
– Walk The Coast
– Segway Fun
– Førstehjælpskursus
– Maler for en dag
– Træklatring

Er I inspireret til at tænke vildt i forbindelse med Jeres næste besøg på Strandhotellet, vil vi naturligvis, i samarbejde med VestEvent være behjælpelige med at skræddersy en pakke til jer. Alle set-ups tilrettelægges individuelt så de netop passer til jer og kan kombineres med guidede oplevelsesture.

For en uforpligtende snak om jeres fremtidige møde eller konference, kontakt:

Receptionen
Tlf.: 70 26 00 15
Mail: info@strandhotellet-blokhus.dk