Selskaber på Strandhotellet

NÅR LIVETS STORE BEGIVENHEDER SKAL VÆRE HELT SPECIELLE

Vores smukke omgivelser skaber de idéelle rammer til fejring af livets store begivenheder. Der kan arrangeres overnatninger og selskaber efter ethvert ønske.

Med mulighed for en komfortabel overnatning på Strandhotellet samt kulinariske nydelser i vores restaurant vil gæsterne sent glemme jeres fest. På Strandhotellet er vi i høj grad fleksible. Der er således ingen tidsbegrænsning på jeres arrangement, dog aftales et cirka sluttidspunkt for festen ved booking eller før ankomst.

Strandhotellet Blokhus tilbyder et professionelt personale, delikate menuer og udsøgte vine. Forkæl dig selv og dine nærmeste med en madoplevelse i særklasse. Vores dygtige kokke sørger for friske råvarer direkte fra de lokale gårdhaver og fiskebutikker her i Nordjylland og serverer en udsøgt middag for jer. Vores restaurant går ikke på kompromis med kvaliteten. Du og dine gæster kan sætte sig til rette i vores smukke spisesal, grønne orangeri eller idylliske gårdhave hvor Strandhotellets rammer fuldender den kulinariske oplevelse.

Strandingskroen

Strandingskroen er Strandhotellets officielle selskabs- og konferencelokale. Kroen er fredet i klasse-A, men er nyligt renoveret med nænsom hånd for at skabe en lys og afslappende atmosfære – på samme måde som man kan opleve på Strandhotellet.
Strandingskroen danner rammen for den gode historie, autenticiteten og – selvfølgelig høj kogekunst, som dagligt leveres af Strandhotellets kompetente køkkenteam.

Den tidligere Jens Carl Bang Klitgaard (også kaldet “Gamle Klitgaard”), som i fordumstid ejede den historiske Strandingskro – brugte primært bygningen til skudehandel. Men da skudehandlens gyldne tider begyndte at rinde ud, blandt andet pga. etableringen af jernbanen fra Aalborg til Frederikshavn og senere fra Aalborg til Løkken – sluttede en skudehandler-epoke i Blokhus.
Klitgaard begyndte derfor i stedet at drive et meget gæstfrit hus med sin kone Christiane, som blandt andet gav omsorg og godgørenhed for de fattige og skibsbudne gæster. Det var ikke ualmindeligt at Christiane (også kaldet Madam Klitgaard) beværtede 45 logerende gæster.

“Den Gamle Klitgaard” døde i 1877, men forinden havde han overdraget forretningen til sin yngste søn Niels Bondrup Klitgaard, som blev den uigenkaldeligt sidste skudehandler. Han var også forudseende og omdannede sin forretning og ejendom til Klitgaards Badehotel.

Med Strandhotellets opkøb af Strandingkroen er Blokhus’ ældste badehotel (daværende Klitgaards Badehotel) og Blokhus’ nyeste Badehotel (nuværende Strandhotellet) nu fusioneret endeligt. Og på denne måde bevares den gode historie.

Nu på Strandingskroen skaber vi gerne rammen om din næste fødselsdag, konfirmation, barnedåb, bryllup eller konference.
Vi har unikke private lokaler i flere størrelser til alle former for arrangementer, og vores dygtige køkkenteam hjælper dig gerne med at skræddersy en perfekt menu til netop din fest.

Besøg Strandingskroens hjemmeside her !