Selskaber på Strandhotellet

NÅR LIVETS STORE BEGIVENHEDER SKAL VÆRE HELT SPECIELLE

Vores smukke omgivelser skaber de idéelle rammer til fejring af livets store begivenheder. Der kan arrangeres overnatninger og selskaber efter ethvert ønske.

Med mulighed for en komfortabel overnatning på Strandhotellet samt kulinariske nydelser i vores restaurant vil gæsterne sent glemme jeres fest. På Strandhotellet er vi i høj grad fleksible. Der er således ingen tidsbegrænsning på jeres arrangement, dog aftales et cirka sluttidspunkt for festen ved booking eller før ankomst.

Strandhotellet Blokhus tilbyder et professionelt personale, delikate menuer og udsøgte vine. Forkæl dig selv og dine nærmeste med en madoplevelse i særklasse. Vores dygtige kokke sørger for friske råvarer direkte fra de lokale gårdhaver og fiskebutikker her i Nordjylland og serverer en udsøgt middag for jer. Vores restaurant går ikke på kompromis med kvaliteten. Du og dine gæster kan sætte sig til rette i vores smukke spisesal, grønne orangeri eller idylliske gårdhave hvor Strandhotellets rammer fuldender den kulinariske oplevelse.

Vi står altid klar til en uforpligtigende snak om jeres næste arrangement.