Tag på Badehotel med hund og kat

KÆLEDYR MED PÅ FERIE

Leder du efter et ophold på badehotel med hund? Strandhotellet Blokhus er en oplagt destination med afslapning og opladning for hele din familie, inklusive dine pelsede familiemedlemmer. Både din hund og kat er nemlig hjertelig velkommen hos os.

Rejs med hele familien

Vi forstår, at dine kæledyr er en vigtig del af din familie. Derfor ønsker vi at skabe en unik oplevelse på badehotel med hund eller kat hos os. På Strandhotellet Blokhus omfavner vi medbragte kæledyr, og vi ønsker at skabe en harmonisk atmosfære, hvor både mennesker og dyr kan slappe af og nyde hinandens selskab. Vi håber at kunne give dig og din familie en uforglemmelig miniferie med hunden eller katten og sammen skabe minder, der varer livet ud.

Book et skønt weekendophold med hund eller kat

Besøg vores badehotel med hund eller kat, hvor vi tilbyder førsteklasses faciliteter til hele familien. Strandhotellet Blokhus har et vælg af komfortable og velindrettede værelser, der er velegnede til både mennesker og kæledyr. Uanset om du rejser med en legesyg hund eller en kælen kat, har vi sørget for, at der er masser af mulighed for afslapning og hygge for jer begge. Vi ønsker, at I føler jer hjemme og trygge under hele jeres ophold, så vi sørger naturligvis for, at der er rigeligt med plads og muligheder på vores luksuriøse badehotel med hunden eller katten.

Strandhotellet Blokhus har totalt fem superiorværelser og én suite, hvor der må være kæledyr. Du bedes venligst oplyse, at du ønsker at besøge vores badehotel med hund eller kat, når du booker værelse. Så sørger vi for at stille en vandskål samt en foderskål op på værelset, til når I ankommer.

Vidunderlige udendørs omgivelser

Vi forstår, at vores firbenede venner har en naturlig trang til at være udendørs og udforske deres omgivelser. Når du besøger vores badehotel med hund, har alle dyrevenlige værelser derfor egen terrasse samt direkte udgang til haven. På den måde kan du være sikker på, at dit kæledyr kan nyde frisk luft og frit løb i trygge omgivelser.

Vi opfordrer dog til, at du altid holder øje med dine kæledyr, når de er i haven. Dette er for at sikre deres sikkerhed og forhindre eventuelle konflikter med andre dyr eller gæster. Vi vil gerne skabe et harmonisk miljø, hvor alle vores gæster, der besøger vores badehotel med hund eller kat, kan trives og nyde opholdet.

Derudover har vi også nogle fantastiske naturskønne omgivelser for både dig og dyrene. Vores dyrevenlige personale kan give dig anbefalinger til lokale parker og strande, hvor din hund kan boltre sig i naturen. F.eks. ligger Klitplantagen og stranden kun 1 min. gang fra hotellet, hvor du kan få nogle dejlige lange gåture, hvis du besøger vores badehotel med hund.

Prisen er 400 kr. i alt for slutrengøring, når du besøger vores badehotel med hund, kat eller andre kæledyr.

Vis hensyn, når du besøger vores badehotel med hund eller kat

Det er ikke alle, der er lige så vilde med dine kæledyr, som vi er. Og på Strandhotellet Blokhus skal der være plads til alle slags gæster – også dem, der ikke besøger vores badehotel med hund eller kat. Derfor skal dine firbenede venner altid være i snor på hotellets grund, med undtagelse af på værelset.

Dertil må kæledyr ikke medbringes i vores indendørs restaurant. Men hvis du spiser udendørs i vores hyggelige gårdhave, må hunde og katte gerne komme med, så længe det ikke er til gene for hotellets øvrige gæster.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et lækkert luksusophold på vores badehotel med hund eller kat. Book dit ophold i dag, og se frem til en ferie fyldt med sjov, afslapning og masser af haleviftende hygge!

[instagram-feed]

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark