Bryllup

HOLD DIT LIVS FEST PÅ VORES UNIKKE BADEHOTEL

På vores smukke badehotel emmer det af sol, strand, sand og vand og ikke mindst kærlighed. De luksuøse rammer i ægte badehotelsstil, hvor enhver detalje er kælet for, danner de perfekte rammer for et perfekt bryllup.

Vores kompetente køkkenteam sikre kulinariske oplevelser, således at du og dine gæster får en madoplevelse i særklasse. Dette serveres professionelt med et smil og velvalgte vine af vores flot-påklædte tjenerhold.

Til bryllupper eller andre større fester, hvor festen ofte varer hele natten, anbefaler vi, at man lejer hele hotellet. På denne måde forstyrres festen ikke af udefrakommende hotelgæster, og vores personale står 100 % til rådig for netop jeres ønsker og behov.

På vores intime badehotel er der mange muligheder for at skabe den perfekte fest. Man kan fx blive viet i vores smukke og frodige gårdhave, afholde reception med kage og kaffe i vores solrige orangeri, nyde den store bryllupsmiddag i vores smukt dekoreret Restaurant Blå og danse til den lyse morgen i vores lounge med levende ild og afslappende møblement.

I vores web-galleri kan du se billeder af vores hus og blive yderligere inspireret. Vi giver også gerne en uforpligtende rundvisning.

 

Lej-hele-hotellet

Er I mindst 50 personer til et arrangement af nedenstående omfang eller større, kan man helt eksklusivt leje hele hotellet. På denne måde har man alle hotellets faciliteter til sin rådighed, og herved kan vi koncentrere os 100% om dit arrangement samt opfylde dine ønsker.

  • Velkomstbobler med salte snacks
  • 3 retters menu sammensat efter jeres ønske
  • Tilhørende vinmenu, samt øl og vand under middagen
  • Kaffe, avec og sødt
  • Natmad
  • Overnatning i delte dobbeltværelser
  • Stor morgenbuffet
  • Adgang til hotellets wellnessafdeling

 

Kontakt os for prisforslag.

Under planlægningen af festen afholdes et møde med vores selskabsansvarlige. Her fastlægges menu og vine mm., selvfølgelig med udgangspunkt i jeres ønsker. Er der specifikke ønsker til menu eller vin, som går udover det sædvanlige, kan dette medføre et tillæg på grundprisen.

Lej-hele-hotellet er ideelt til bryllupper, runde fødselsdage eller andre mærkedage, hvor man gerne vil samle venner og familie lidt længere end blot til nogle få timers fest.

 

Skræddersyet

Den bedste fest holdes på jeres præmisser.
Derfor skræddersyer vi hver enkelt arrangement ud fra jeres ønsker, drømme og budget. Falder ovenstående tilbud ikke i jeres smag, er vi fleksible og kreative, således at vi kan ramme et produkt, der passer til lige præcis jeres behov og forventninger. Giv os gerne et uforpligtende opkald eller send os en mail, og fremlæg jeres budget, så kigger vi på, hvad der kan lade sig gøre.

Kontakt os her!

[instagram-feed]

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark