Opholdsoversigt

Vælg din favorit blandt mange

Hyggelige værelser i moderne badehotelsstil

På Strandhotellet har vi 38 rummelige og hyggeligt indrettede værelser med flotte tapeter og høje paneler og alle værelser med enten balkon eller terrase. Alle værelser er forskelligt indrettede, men fælles for dem er, at de alle har et fejligt siddearrangement, hvor man kan slappe af med en god bog. Vores snedkererede dobbeltsenge giver med garanti en god nats søvn.

Værelserne indeholder en føntørre, skab til opbevaring, skrivebord, fjernsyn med danske og udenlandske kanaler samt højhastighedsinternet. Til dem, som ønsker ekstra forkælelse, er der mulighed for at forsyne sig med drikkevarer og snacks fra minibaren.

Alle værelserne har eget bad/toilet og flere af de bedste værelser og suiterne har fritstående badekar med udkig til værelset.

Ekstra opredning eller babyseng kan arrangeres på et begrænset antal superiorværelser. Dette skal oplyses inden ankomst til Strandhotellet, da vi kun har et begrænset antal ekstra senge og babysenge.

Vi gør opmærksom på at hotellet ikke er et familiehotel og at vi ikke har børneaktiviteter.

Børn/unge fra 3 – 12 år i ekstra seng koster 400,- kr. pr. nat inkl. morgenmad.

Vores værelser rummer max 2 voksne, det er ikke muligt at leje værelser til 3 voksne.

Familier med 2 voksne og 2-3 børn anbefaler vi en af vores fejlige lejligheder.

Kæledyr, som hunde og katte, er også velkommen på Strandhotellet. Dette bedes meddelt ved bookingen, da vi har 4 stk. Superior værelser og 1 suite hvor der må være kæledyr, dette af hensynet til allergiramte gæster.

Morgenmad & kaffe

Overnatning inkluderer morgenmad lavet af friske råvarer, som enten kan nyes i Strandhotellets restaurant eller blive bragt op på værelset.

Oplev også en bred vifte af selvforkælelse i Strandhotellets wellness– og fitnesslokaler med udgang til vores private gårdhave. Som det hører sig til et rigtigt badehotel, er der vaflede badekåber og tøfler, som kan benyttes under opholdet. Start dagen med en kop friskbrygget kaffe direktefra Nespresso-maskinen på værelset og tag den med ud på altanen, hvorfra der er udsigt over den skønne natur og den dejlige by.

Romantisk ophold eller afslappende ferie?

Vi tilbyder forskellige typer ophold – alt fra en enkelt nat til en romantisk weekend eller en afslappende ferie. Et ophold på Strandhotellet vil indebære ro, balance og afslapning for krop og sjæl.

Strandhotellet Blokhus’ fantastiske beliggenhed åbner muligheder for at spadsere rundt i klitterne langs Vesterhavet og den frodige Klitplantage. Genoplad batterierne på Strandhotellet Blokhus og få en eksklusiv oplevelse med høj service og god mad, som du sent vil glemme.

Book Bord