Opholdsoversigt

Vælg din favorit blandt mange

Hyggelige værelser i moderne badehotelsstil

På Strandhotellet har vi 37 rummelige og hyggeligt indrettede værelser med flotte tapeter og høje paneler, og alle værelser med enten balkon eller terrase. Alle værelser er forskelligt indrettede, men fælles for dem er, at de alle har et hyggeligt siddearrangement, hvor man kan slappe af med en god bog. Vores snedkererede dobbeltsenge giver med garanti en god nats søvn.

Værelserne indeholder en føntørrer, skab til opbevaring, skrivebord, fjernsyn med danske og udenlandske kanaler, samt højhastighedsinternet. Derudover tilbyder Strandhotellet Blokhus helt ekstraordinært fri minibar på alle værelser.

Alle værelser har eget bad/toilet, og flere af de bedste værelser og suiterne har fritstående badekar med udkig til værelset.

Ekstra opredning eller babyseng kan arrangeres på et begrænset antal superiorværelser. Dette skal oplyses inden ankomst til Strandhotellet, da vi kun har et begrænset antal ekstra senge og babysenge.

Vi gør opmærksom på, at hotellet ikke er et familiehotel, og at vi ikke har børneaktiviteter.

Børn/unge fra 3 – 12 år i ekstra seng koster 400,- kr. pr. nat inkl. morgenmad.

Vores værelser rummer max 2 voksne, det er ikke muligt at leje værelser til 3 voksne.

Til familier med 2 voksne og 2-3 børn, anbefaler vi en af vores skønne lejligheder i den gamle Kancelligård. Her er der mulighed for at være samlet som familie.

Kæledyr, som hunde og katte, er også velkommen på Strandhotellet. Dette bedes meddelt ved bookingen, da vi har 4 stk. Superior værelser og 1 suite hvor der må være kæledyr, dette af hensyn til allergiramte gæster.

Morgenmad & kaffe

Overnatning inkluderer morgenmad lavet af friske råvarer, som enten kan nydes i Strandhotellets restaurant eller tages med på værelset.

Oplev også en bred vifte af selvforkælelse i Strandhotellets wellness– og fitnesslokaler med udgang til vores private gårdhave. Som det hører sig til et rigtigt badehotel, er der vaflede badekåber og tøfler, som kan benyttes under opholdet. Start dagen med en kop friskbrygget kaffe direkte fra Nespresso-maskinen på værelset og tag den med ud på altanen, hvorfra der er udsigt over den skønne natur og den dejlige by.

Romantisk ophold eller afslappende ferie?

Vi tilbyder forskellige typer ophold – alt fra en enkelt nat til en romantisk weekend eller en afslappende ferie. Et ophold på Strandhotellet vil indebære ro, balance og afslapning for krop og sjæl.

Strandhotellet Blokhus’ fantastiske beliggenhed åbner muligheder for at spadsere rundt i klitterne langs Vesterhavet og den frodige Klitplantage. Genoplad batterierne på Strandhotellet Blokhus og få en eksklusiv oplevelse med høj service og god mad, som du sent vil glemme.

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark
mila273x6/16/2021
5 star rating

Gourmet ophold Efter en lang køretur blev vi på hotellet modtaget på en venlig og hjertelig måde så vi følte os straks velkomne. Vi glæder os til de næste par dage så vi kan udforske området. Hotellets restaurant gav os en formidabel oplevelse med super mad og et venligt og vidende personale. De havde også et fint udvalg af vine uden alkohol.

beritrosenvinge11/05/2020
5 star rating

Gennemført og helt perfekt Jeg holdt min 40 års fødselsdag på hotellet, hvor vi havde valgt at have det hele for os selv, så alle vores gæster kunne overnatte.

Det hele spillede bare fra start til slut - rammerne er virkelig skønne!
Både værelser og fællesarealer er super lækre, stilen er gennemført servicen er i top. Maden var i særklasse, samtlige Corona-restriktioner blev overholdt og alle gæster var super tilpasse.
Det var varmt på værelserne om natten, men der var sørget for blæsere på alle værelser :)

Vi kommer helt sikkert igen!

Helle8/19/2020
5 star rating

Dejlig oplevelse Vi har haft en dejlig oplevelse hos jer. Lyst og rummeligt værelse. Skøn mad. Venligt og smilende personale. Alt levede op til forventninger og pris. Vi kommer helt sikkert igen. Vil til hver tid anbefale stedet.