SAUNA HYTTEN
Saunahytten.dk tilbyder udlejning af saunaer på hjul. Det lyder måske både skørt og skønt, men det er uden tvivl luksus for dig, dine venner, kollegaer eller familie. En saunahytte er en transportable sauna der kan flyttes lige dertil hvor du ønsker. Sæt den på stranden og nyd en frisk dukkert inden du sætter dig ind i en saunahytte.

BLOKHUS GOLFCENTER
Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst, ligger Blokhus Golfcenter. Her kan du spille golf på tre forskellige baner – alt efter evner og temperament.

INGSTRUP MEJERI
Mejeriet er et af Danmarks mindste ostemejerier. Deres produkter fremstilles på mælken fra Vrejlev Kloster. I butikken finder I alverdens lokaleoste, is fra egen produktion og Ingstrups mejeris populære smør. Skal I have nogle lækkerier med hjem, skal I i den grad svinge indenom Ingstrup Mejeri, som kun ligger 10 minutters kørsel fra Blokhus.

JAN JØRGENSEN SMYKKER
I hjertet af Blokhus finder du Art of Jan Jørgensen, som er et fantastisk hus med åben guldsmedeproduktion, synligt værksted, designmuseum, samt en lækker kaffebar. Her kan I gå på opdagelse i et univers af guld, diamanter og historier om forretnings levetid. Stedet har muligvis Danmarks største udvalg af diamantsmykker og vielsesringe, hvor der hver dag laves smykker fra bunden. Jan Jørgensen har åbent året rundt tirsdag til lørdag fra kl. 10.00-17.00.

HENRIETTES HAVEDESIGN
Se den private have, der er opbygget de sidste 30 år. Haven er indrettet med mange rum og spændende planter og træer. Herfra er der også adgang til et skønt søområde. Du kan tage den grønne vej rundt om søen og se saunahuset. Efter en tur rundt i hele herligheden, er det muligt at nyde varme eller kolde drikke som kan nydes i haven.

NORDSØEN OCENARIUM
Der er masser af skønne oplevelser og aktiviteter på oceanarium. I 2023 er hovedtemaet fiskeri – lokalt og globalt, historisk, nu og fremtiden. Akvariet i Hirtshals indbyder i år både på sejlture i Hirtshals Havn og mulighed for at besøge en ægte fiskeauktion. Læs mere om de mange forskellige aktiviteter på oceanarium.dk.

KRÆMMERLAND
Nordjyllands største indendørs kræmmermarked, hvor I kan finde
alverdens genbrugs- og retrofund. De har åbent alle dage fra kl. 10.00 – 17.00 på adressen Bransagervej 10 i Pandrup – kun 10 minutter fra Blokhus.

MORGENDUKKERT MED SØSTJERNERNE
Få en frisk start på dagen med et bad i Vesterhavet. Hver morgen året rundt kan du nyde oplevelsen med en morgendukkert med søstjernerne. De mødes hver morgen kl. 08.00 neden for sømærket på Blokhus Strand. Betræk solen stå op bag klitterne og få en dejlig frisk start på dagen. Tilbage i 2020 blev foreningen søstjernerne oprettet, men igennem snart 18 år har de haft det som en fast tradition at mødes på Blokhus Strand for at bade alle dage året rundt.

MUSEUM FOR PAPIRKUNST
Et besøg hos Museum for Papirkunst beliggende i Hune ved Blokhus og Nordens eneste museum udelukkende med det formål at vise papirkunst. Museet udstiller forskellige typer kunst herunder psaligrafisk kunst, unika med udgangspunkt i papir, papirobjekter og kunst, som på anden vis inddrager papir.

BLOKHUS LYS
I Hune ligger den populære butik Blokhus Lys, som bugner af lys, nips og andre små-lækkerier og souvenirer

BLOKHUS KLITPLANTAGE
Blokhus Klitplantage omfavner byen på begge sider, og giver god lejlighed til en gå- eller cykeltur på et af de mange stisystemer. Den brede hvide sandstrand er også et populært valg, hvor du kan nyde solnedgangen fra toppen af klitterne, invitere familien på cykeltur eller tage en rask gåtur langs vandet.

OPLEVELSER I STORE VILMOSE
I mosen kan du gå en tur på trædestenene og på den gyngende højmose. Fra udkigstårnet ved Manna Mosevej kan du observere et meget varieret og rigt fugleliv. På mindestedet ved Luneborg finder du historien fra 2. verdenskrig. På Centralgården finder du den spændende historie om staldgårdene, hvor Gård 18 rummer Vildmoseporten med historien om kartoflerne. En tur i Store Vildmose rummer eksklusive natur og kultur, som trækker spor til fortiden, lever i nutiden og rækker ind i fremtiden.

RUBJERG KNUDE FYR
På kanten af Vesterhavet finder man det berømte Rubjerg Knude Fyr. Den barske natur former stadig landskabet og det betyder at fyret blev flyttet 70 meter længere ind mod land i efteråret 2019. Fyret ligger 45 min. kørsel nordpå.

SHOPPING
Dagens vejr er måske en god undskyldning for de shoppelystne, som sikkert godt kan få tiden til at gå i det store Kalstrup Livsstilshus eller Blokhus Lys i Hune.

BRÆNDEVINSSTIEN
En god gåtur i dejlig natur er ikke at kimse ad. En sti på knap 6 km går gennem Blokhus Klitplantage mellem Blokhus og Rødhus, hvis man følger Sønder i By.

Stien hedder Brændevinsstien, og det er der en helt særlig grund til. Man mener nemlig, at beboerne fra Rødhus, Klithuse og Tranum gik ad den sti, når de skulle til Blokhus efter brændevin. Blokhus var dengang egnens handelscentrum på grund af en omfattende skudehandel.

TANKESTED – SØEN VED HUNE KIRKE
Stående på kirkegården ved Hune Kirke, har man et frit udsyn til Blokhus Klitplantage mod nord, og søen ved Hune Kirke mod syd.

Selve Tankestedet er reelt bænken, der er placeret lige op ad sti 100, og hvorfra man kan nyde udsigten. Stedet var tidligere grusgrav, men nu indgår hele området i et plejesystem, så det igen får klitlandskabets karakter.

Den tilhørende kirkegård, der har både kendte og ukendte begravet, er, som selve kirken, et besøg værd.

LEJ KANOER ELLER PADDELBOARDS
Aalborg outdoor har startet nye selvbetjeningsstationer i området omkring Blokhus, og nu er det muligt for gæster at komme ud og opleve den smukke natur, som omkranser hele området. Bestil udstyr på deres hjemmeside www.aalborgoutdoor.dk – de sender en sms-kode og I kan afhente udstyret ved en af de 2 stationer i Blokhus. Stationerne kan findes ved: Blokhus Gateway, Blokhus Naturcamping.

LEJ EN CYKEL
Cykeloplevelser til alle aldre! Lej en cykel hos Bike Havs Løkken og start din cykelferie. I samarbejde med Bike Havs Løkken kan vi tilbyde vores gæster gratis levering af cykler til hotellet. Nordjylland består af en masse fantastisk natur og seværdigheder, som alt sammen er indenfor cykelafstand.

Bike Havs hjælper dig med at finde gode naturoplevelser og hos Bike Havs i Løkken, kan du leje et stort udvalg af cykler. De har helt sikkert en cykel efter dine behov!

SKULPTURPARKEN
Oplev magien og den eventyrlige stemning når Kulturhuset & Skulpturparken Blokhus byder velkommen til alverdens skulpturer i sand, træ og mange flere imponerende dekorationer.

FUNART BLOKHUS
Fun Art Blokhus indbyder til masser af sjov imellem venner og familie. Man kan blandet andet spille fodboldgolf, minigolf og krolf.

FUNART BLOKHUS KERAMIK CAFÉ
Glasér en sjov figur, en smuk vase, et fad til næste tapas, kanden til juice på morgenbordet eller krus i alverdens former. Hos os er der noget for alle.


BLOKHUS SALTCENTER

Blokhus Saltcenter syder salt af havvandet ved Blokhus. De syder med solenergi og bruger varmen fra 64 solfangere. Kom og lav dit eget urtesalt med krydderurter fra egen have eller prøv et dejligt fodbad med hjemmelavede badesalte.

SØMÆRKER ER HAVETS VEJSKILTE
Sømærket i Blokhus blev sprængt i luften i 1944 under anden verdenskrig, men for at bevare kulturhistorien blev en rekonstruktion opført i 2006. Nordjylland er regionen med flest af de oprindelige sømærker, udover Blokhus kan du se sømærker i Gl. Skagen, Løkken, Stenbjerg, Vigsø og Bøgsted Rende. Tre af de nordjyske sømærker findes altså i Nationalpark Thy som også byder på mange andre spændende oplevelser.

RÅBJERG MILE
Er du på månen, eller vandrer du et sted i Sahara? Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit, som ligger i Kandestederne tæt på ikoniske Skagen. Du undgår ikke sand i skoene efter en tur i milen, men til gengæld vil du blive mødt af et syn, du ikke finder andre steder i naturskønne Danmark.

FÅRUP SOMMERLAND
Fårup Sommerland er  en af Europas bedste forlystelsesparker, og med god grund. Med en beliggenhed i Nordjylland tæt på Vesterhavet ligger Fårup Sommerland indhyllet i en stor skov som medvirker til charmen ved stedet der indeholder både vandland, børnetivoli og rutsjebaner samt hotel, rafting, skattejagt og meget mere.