Konferencer og møder

NÅR FORRETNING OG FORNØJELSE SMELTER SAMMEN

Ønsker du at:

* Afholde firmaarrangement?
* Afholde forretningsmiddag?
* Afholde konference?
* Afholde kursus?
* Afholde bestyrelsesmøde?
* Afholde ledelsesmøde?
* Afholde luksusmøde?
* Afholde teambuilding?

Uanset hvad er vi stærkt gearet på Strandhotellet Blokhus – Danmarks dejligste badehotel.

Vi kan rumme alt mellem 2-100 personer.
I vores gårdhave har vi en fritstående pavillon, som gør sig perfekt til kurser og det lille intime møde fra 4-25 deltagere. Pavillonen er et mødelokale, der er udstyret med alt i AV-udstyr og øvrige mødefaciliteter.

Til de helt små og intime møder er det oplagt at benytte sig af én af vores suiter, hvorimod der til de større møder er mulighed for at leje hele hotellet, og afholde selve mødet i hotellets restaurant. Her kan ligeledes opstilles alt i AV-udstyr.

Strandhotellet har opkøbt den gamle Strandingskro (ligger lige overfor hotellet), som i dag fungerer som Strandhotellets selskabs- og konferencelokale. Her er der mulighed for at leje den Blå Stue (med plads til ca. 20 deltagere), den Store Stue (med plads til ca. 40 deltagere) eller hele kroen (Blå Stue, Stor Stue og Lounge).
På Strandingskroen er der samme gode mødefaciliteter til rådig som på Strandhotellet, herunder høj hastighedsinternet og alt i AV-udstyr mm. Ved mødeafholdelse på kroen foregår middage, socialt samvær, overnatning osv. selvfølgelig fortsat i Strandhotellets hovedbygning, med mindre andet ønskes.

Strandhotellet tilbyder blandt andet Fine-Dining til alle måltider, wellness-afdeling og fantastisk omkringliggende natur, hvilket alt sammen er med til at skabe en unik lokation for virksomhedskonferencer. Den intime badehotelstemning og de skønne omgivelser indbyder til en anderledes ramme, og skaber mulighed for at være effektiv og kreativ på en hel ny måde.

Vi skræddersyr en komplet løsning, der passer til netop jeres behov og følger konferencen helt til dørs, så I blot skal lade jer betage og nyde opholdet. Bliv inspireret af vores pakker, som giver et hurtig overblik over, hvad vi kan tilbyde.

Der er ligeledes mulighed for at oprette en firmaaftale, som sikrer fordelagtige priser på overnatning hele året rundt til alle ansatte i virksomheden.

For en uforpligtende snak eller tilbudsudarbejdelse for jeres fremtidige møde, konference eller firmaovernatninger, kontakt:

Receptionen
Tlf.: 70 26 00 15
Mail: info@strandhotellet-blokhus.dk