Konferencer og møder

NÅR FORRETNING OG FORNØJELSE SMELTER SAMMEN

Strandhotellet Blokhus er også et konference hotel. Det betyder, at vi går op i at bevare den autentiske charme og samtidig tilbyde vores gæster en eksklusiv atmosfære i vores forskellige kursus- og konferencelokaler. For jer, der mangler et sted at holde kursus, event, konference eller lignende, kan vi stille følgende muligheder til rådighed:

  • Suite: 2-6 deltagere
  • Pavillonen: 4-25 deltagere
  • Den Blå Stue: ca. 25 deltagere
  • Den Store Stue: op til 50 deltagere
  • Strandingskroen: op til 100 deltagere

Hver af disse fem kursus lokaler skaber skønne og fænomenale rammer til et professionelt ophold. Hvad vi som konference hotel tager i leje og inkluderer i eventen, kommer an på, hvilken mødepakke I bestemmer jer for.

Læs mere om hvert af konferencelokalerne nedenfor.

 

Til jer, der skal holde møde for mindre grupper
(under 25 personer)

Som konferencehotel er Strandhotellet Blokhus garant for en indbydende og inspirerende stemning, når vi sætter vores kursuslokaler til rådighed for intime og produktive møder for mindre grupper. Det kan være et strategiseminar, en kreativ workshop, ledelsesmøde, bestyrelsesmøde eller andre arrangementer for under 25 deltagere, hvor vi kan tilbyde:

Suiten

Til de helt små møder er det oplagt at benytte sig af én af vores suiter, hvor der kan være bordplads til en lille gruppe på op imod seks personer. Disse er både indbydende, rummelige og oplagte til en mindre forsamling.

Den Blå Stue

Dertil har vi i sin tid udvidet, så vi for alvor kan tilbyde faciliteter som et konferencehotel. Strandhotellet Blokhus har nemlig opkøbt den gamle Strandingskro, der ligger lige overfor hotellet, og som i dag også fungerer som ét af vores selskabs- og konferencesteder. Her er der f.eks. mulighed for at leje Den Blå Stue med plads til ca. 20 deltagere.

Pavillonen

Endeligt har vi også i vores gårdhave en fritstående pavillon, som gør sig perfekt til kursuslokaler for den mellemstore gruppe på 4-25 deltagere. Pavillonen er et konferencelokale, der er udstyret med alt i AV-udstyr og øvrige mødefaciliteter.

 

Til jer, der skal holde arrangementer for større grupper
(25 til 100 personer)

Hvis du skal være vært for en produktlancering, et brancheseminar, en større teambuilding-dag eller andre arrangementer med mange deltagere, vil vi hos Strandhotellet Blokhus elske at agere konferencehotel for jeres event. Vi har to muligheder for at imødekomme det:

Den Store Stue

På den anden side af vejen, blot overfor vores hotel og restaurant, har vi vores helt egen konferencehotel-afdeling på Strandingskroen, hvor vi udelukkende huser kursuslokaler. Her kan du f.eks. booke Den Store Stue, hvor der er plads til ca. 40 deltagere.
Ved mødeafholdelse på kroen foregår middage, socialt samvær, overnatning osv. selvfølgelig fortsat i Strandhotellets hovedbygning, med mindre andet ønskes.

Hele hotellet

Til de endnu større møder kan vi tilbyde jer at leje hele Strandhotellet og afholde selve mødet i hotellets restaurant.

 

Dette er inkluderet:

Som konferencehotel har vi naturligvis også alle de konferencefaciliteter, I måtte have brug for. Derfor er vores kursuslokaler naturligvis alle udstyret med og inkluderer:

• AV-udstyr
• Højhastighedsinternet
• Wellness og fitnessrum
• Personlig vært/-inde
• Individuelle skræddersyede løsninger
• Aktivitetstilbud

Dette kan du forvente

Når du træder ind i vores konferencehotel, bliver du mødt af en behagelig og rolig atmosfære. De bløde nuancer af træ og naturlige elementer skaber en følelse af jordforbindelse og afslappethed. Lyset filtrerer ind gennem vinduerne, og du kan næsten høre bølgernes rolige brus i det fjerne.

Vores konferencehotel er dog mere end bare et sted at holde møder. Det inviterer også til refleksion og fordybelse. Her kan du og dine medarbejdere nemlig trække jer tilbage fra hverdagens stress og lade tankerne flyde frit. Vores kursuslokaler er inspirerende og beroligende, og de tilføjer en særlig dimension til enhver begivenhed.

Vi er på Strandhotellet Blokhus stolte af at kunne tilbyde jer et konferencehotel, der er autentisk, eksklusivt og fyldt med personlighed. Den intime badehotelstemning og de skønne omgivelser indbyder til en anderledes ramme, og skaber mulighed for at være effektiv og kreativ på en hel ny måde. Uanset om du er på udkig efter et unikt sted til dit næste forretningsmøde, teambuilding-arrangement eller kursus, er vores konferencehotel det perfekte valg.

Lad os fuldende jeres ophold

Men udover delen, der gør vores konferencehotel, så har vi også luksuriøs forkælelse og afslapning efter en dag med møder, kreativitet og brainstorming.

Strandhotellet tilbyder blandt andet Fine-Dining og social dining, wellness-afdeling og fantastisk omkringliggende natur, hvilket alt sammen er med til at skabe en unik lokation for virksomhedskonferencer. Disse kan I da også frit benytte med andre planlagte ryste-sammen arrangementer som:

• Et besøg til saunahytten nede på stranden
• Et ræs på mountainbikes eller en rar gåtur; sti 100 er 21 km og lige udenfor i Gateway Parken
• Lær om vildmarken med en event afholdt af Jon fra Vildmarkscenteret i Saltum
• Smag på lækre bobler og kvalitetsspiritus som vin, gin og rom med vores eksperter fra Vin & Vin
Mange andre typer sociale og underholdende teambuilding-events

Få et skræddersyet event / Firmaaftaler

På vores konferencehotel er der ligeledes mulighed for at oprette en firmaaftale, som sikrer fordelagtige priser på overnatning hele året rundt til alle ansatte i virksomheden. Vi skræddersyr gerne en komplet løsning, der passer til netop jeres behov og følger konferencen helt til dørs, så I blot skal lade jer betage og nyde opholdet på vores konferencehotel.

Bliv inspireret af vores mødepakker, som giver et hurtig overblik over, hvad vi kan tilbyde. For en uforpligtende snak eller tilbudsudarbejdelse for jeres fremtidige møde, konference eller firmaovernatninger, kontakt da:

Receptionen
Tlf.: 70 26 00 15
Mail: info@strandhotellet-blokhus.dk