Konferencer og møder

NÅR FORRETNING OG FORNØJELSE SMELTER SAMMEN

Ønsker du at:

* Afholde firmaarrangement?
* Afholde forretningsmiddag?
* Afholde konference?
* Afholde kursus?
* Afholde bestyrelsesmøde?
* Afholde ledelsesmøde?
* Afholde luksusmøde?
* Afholde teambuilding?

Uanset hvad er vi stærkt gearet på Strandhotellet Blokhus – Danmarks dejligste badehotel.

Vi kan rumme alt mellem 2-120 personer.
I vores gårdhave har vi en fritstående pavillon, som gør sig perfekt til kurser og det lille, intime møde fra 4-25 deltagere. Pavillonen har et mødelokale, der er udstyret med alt i AV-udstyr og øvrige mødefaciliteter.

Til de helt små og intime møder er det oplagt at benytte sig af én af vores suiter, hvorimod der til de større møder er mulighed for at leje hele hotellet, og afholde selve mødet i hotellets restaurant. Her kan ligeledes opstilles alt i AV-udstyr.

Den unikke gastronomi, vores wellness, samt fantastiske gårdhave og den omkringliggende natur, gør Strandhotellet til et unikt sted at afholde virksomhedskonferencer. Den intime badehotelstemning og de skønne omgivelser indbyder til en anderledes ramme for jeres konference, og skaber mulighed for at være effektiv og kreativ på en hel ny måde.

Vi skræddersyr en komplet løsning, der passer til netop jeres behov og følger konferencen helt til dørs, så I blot skal lade jer betage og nyde opholdet. Bliv inspireret af vores pakker, som giver et hurtig overblik over, hvad vi kan tilbyde.

Der er ligeledes mulighed for at oprette en firmaaftale, som sikrer fordelagtige priser på overnatning hele året rundt til alle ansatte i virksomheden.

For en uforpligtende snak om jeres fremtidige møde eller konference, kontakt:

Kamilla Vinter Hoffmann
Driftschef
Tlf.: 52 19 85 89 / 70 26 00 15