Wellness og Massage i Blokhus

HAR DU BRUG FOR AT FORKÆLE DIN BEDRE HALVDEL ELLER BARE DIG SELV?

Så er Strandhotellet Blokhus i Nordjylland lige noget for dig.

Her på et af Nordjyllands hyggeligste og skønneste hoteller tilbyder vi forkælelse for både krop og sjæl. Wellness er ikke kun godt for kroppen, men også for sjælen. På Strandhotellet Blokhus oplever du en romantisk og harmonisk stemning, så du kan koncentrere dig om at slappe af og nyde dit ophold. Strandhotellet fokuserer på omsorgsfuldhed og gæstfrihed, så fra det sekund du træder ind af døren, vil du glemme hverdagens stress og travlhed. Du bliver forkælet med beroligende musik, aromatiske dufte, pool og sauna. Vi kan med garanti sige, at du vil føle dig som et nyt og gladere menneske, efter du har oplevet vores wellness.

Vidste du, at ‘wellness’ betyder at være rask og have det godt? Hvilket omfatter både fysisk, mental, emotionel, spirituel som social velvære. Og det er præcis de oplevelser, du får her på Strandhotellet. Vi sætter dig i fokus og sørger for at forkæle både krop og sjæl. Saunaen er et skønt område, hvor du bare kan falde til ro og slappe af samtidig med, at alle bekymringer forlader kroppen. Strandhotellets pool er perfekt til ren afslapning og nydelse og får dig med garanti til at glemme dagligdagens gøremål.

Et wellnessophold er den perfekte aktivitet til at forkæle kæresten, familien, vennerne, kollegaerne i firmaet eller bare dig selv. Med et wellnessophold hos Strandhotellet Blokhus er du sikret en god og beroligende oplevelse lige meget hvem, du deler oplevelsen med.

Du kan derudover supplere wellness i Blokhus med en gåtur til Blokhus strand, som kun ligger 5 minutter væk fra hotellet. Dette er en af Nordeuropas bedste badestrande, som strækker sig hele vejen fra Rødhus i syd til Løkken i nord.

Massage og zoneterapi

Her på Strandhotellet har du mulighed for at forsøde dit ophold yderligere med massage og/eller zoneterapi. Massage tilbydes kun til vores overnattende gæster.

Hvis du ønsker at booke tid til en massage, henvend dig venligst i receptionen. Booking er nødvendig !
Betaling for massage afregnes i receptionen.

Da vi kun har én massør i huset, er der ikke mulighed for at tilbyde par-massage, hvor to personer masseres på én gang. Massagetiderne kan bookes i forlængelse af hinanden.

Vi tilbyder følgende ydelser i samarbejde med vores faste massør:

Klassisk fysiurgisk oliemassage
(Helkrop eller partiel)

En spændingsløsnende og terapeutisk behandlingsform. Velegnet hvis du lider af spændingshovedpine, smerter i bevægeapparatet eller har pådraget dig en skade. Afhjælper infiltrationer, myoser og eventuelle skader. Afspænding og velvære.

Afspændingsmassage

En massageform, hvor det tilstræbes at krop og sind falder til ro. Til dig, der trænger til et slip fra hverdagens travlhed. Her er fokus på dig og dit velbefindende. Denne behandling kombinerer den klassiske oliemassage med greb fra kraniosakral-teknikker, lettere mindful guidning til afspænding af sindet, og med afsluttende hovedbunds – og ansigtsmassage, som du vil finde yderst afstressende.

Healingmassage

Her arbejdes der med hele kroppens energi-flow. Der er fokus på fysiske/psykiske blokeringer. Denne behandling kombinerer den klassiske oliemassage med bearbejdning af det energetiske system. Hvis du lider af stress/bekymringer, kan denne behandling kombineres med terapeutisk samtale.

Zoneterapi

Udrensende og terapeutisk fodmassage. Stimulerende for hele kroppens funktion.

Pris

Alle vores behandlinger koster følgende, og afregnes i vores reception:

25 min. / 495,-
40 min. / 565,-
55 min. / 665-

 

[instagram-feed]

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark