Morgenmad
På Strandhotellet serverer vi hver morgen en lækker morgenmadsbuffet fyldt med alt hvad hjertet begærer.
Morgenmaden serveres fra kl. 7.00-10.00 alle hverdage, og fra kl. 7.30-10.30 lørdag, søndag og helligdage.
Der er også mulighed for at bestille bord til vores morgenmadsbuffet som udefrakommende gæst, såfremt vi har kapacitet til dette.
Prisen herfor er 225 kr. pr. person.
Buffeten byder på:
Skyr naturel
Yoghurt rørt med honning
Variationer af topping til skyr og yoghurt
Lækre marmelader
Spegepølse fra Kaas Slagter & Madbutik
Lun leverpostej fra Kaas Slagter & Madbutik
Rullepølse og Landskinke
Koldrøget laks fra Kyst med rygeost-creme
Nutella
Amerikanske pandekager med honning
Havregryn
Cornflakes
Morgenkager
Udvalgte oste med peberfrugt
Skæreost fra Ingstrup mejeri
Mælk og isvand
Koldpresset økologisk æblejuice
Grapejuice
Ingefær shots
Frisk frugt
Lyse og grove boller med smør
Hjemmebagt rugbrød
Vi tager i øvrigt gerne imod din bestilling på:
Dagens æg af danske økologiske æg fra Bøgebæk:
Scrambledæg, spejlæg og blodkogt æg
Brunch pølser
Øllebrød med flødeskum
Friskpresset appelsinjuice
Friskbrygget kaffe og the (specialkaffe +25,-)
Div. morgenbitter +35,-
Godmorgen og god appetit !
Slagter specialiteter fra Kaas Slagter & Madbutik
Kaas Slagter & Madbutik er en specialvarebutik, hvor passion og nøjagtighed går hånd i hånd med stolte slagtertraditioner siden 1993.
Kaas Slagter og Madbutik tilbyder et stort udvalg af køkkenklare retter, nemme frokostretter, spændende salater, pølser fra eget pølsemageri samt et bredt udvalg af kødprodukter som kan tilfredsstille enhver sjæl. Derudover har de et pænt udvalg af vin, øl, Summerbird og andre specialiteter.
Økologiske æg fra Bøgebæk
Bøgebæk ved Tårs i hjertet af Vendsyssel har været slægtsgård i 100 år og nu fire generationer. Dorte og Bjarne genoptog landbruget på gården i 1983 og omlagde til økologi i 1997. I dag står sønnen Michael for en del af gårdens udvikling.
Vores 45 jerseykøer leverer økologisk mælk til Thise Mejeri. Vi har opdræt af kødkvæg til lokalt slagtehus og privat salg, og afliver aldrig nyfødte tyrekalve. Vores slagtedyr er enten kødkvægsstude eller jerseystude fra mælkeproduktionen, der slagtes når de er to år.
Endelig har vi en mindre produktion af grøntsager på friland og drivhus med økologisk dyrkede tomater, chili, peberfrugt m.m. til engrossalg. Vi fortæller meget gerne mere om vores økologiske ægproduktion og pakkeri eller vores syn på et sundt landbrug i balance.