Morgenmad

På Strandhotellet serverer vi hver morgen en lækker morgenmadsbuffet fyldt med alt hvad hjertet begærer.
Morgenmaden serveres fra kl. 7.00-10.00 alle hverdage, og fra kl. 7.30-10.30 lørdag, søndag og helligdage.

Der er også mulighed for at bestille bord til vores morgenmadsbuffet som udefrakommende gæst, såfremt vi har kapacitet til dette.
Prisen herfor er 225 kr. pr. person.

Buffeten byder på:

Skyr naturel

Yoghurt rørt med honning

Variationer af topping til skyr og yoghurt

Lækre marmelader

Spegepølse fra Kaas Slagter & Madbutik

Lun leverpostej fra Kaas Slagter & Madbutik

Rullepølse og Landskinke

Koldrøget laks fra Kyst med rygeost-creme

Nutella

Amerikanske pandekager med honning

Havregryn

Cornflakes

Morgenkager

Udvalgte oste med peberfrugt

Skæreost fra Ingstrup mejeri

Mælk og isvand

Koldpresset økologisk æblejuice

Grapejuice

Ingefær shots

Frisk frugt

Lyse og grove boller med smør

Hjemmebagt rugbrød

Vi tager i øvrigt gerne imod din bestilling på:
Dagens æg af danske økologiske æg fra Bøgebæk:
Scrambledæg, spejlæg og blodkogt æg
Brunch pølser
Øllebrød med flødeskum
Friskpresset appelsinjuice
Friskbrygget kaffe og the (specialkaffe +25,-)
Div. morgenbitter +35,-

Godmorgen og god appetit !

Slagter specialiteter fra Kaas Slagter & Madbutik

Kaas Slagter & Madbutik er en specialvarebutik, hvor passion og nøjagtighed går hånd i hånd med stolte slagtertraditioner siden 1993.

Kaas Slagter og Madbutik tilbyder et stort udvalg af køkkenklare retter, nemme frokostretter, spændende salater, pølser fra eget pølsemageri samt et bredt udvalg af kødprodukter som kan tilfredsstille enhver sjæl. Derudover har de et pænt udvalg af vin, øl, Summerbird og andre specialiteter.

Økologiske æg fra Bøgebæk

Bøgebæk ved Tårs i hjertet af Vendsyssel har været slægtsgård i 100 år og nu fire generationer. Dorte og Bjarne genoptog landbruget på gården i 1983 og omlagde til økologi i 1997. I dag står sønnen Michael for en del af gårdens udvikling.

Vores 45 jerseykøer leverer økologisk mælk til Thise Mejeri. Vi har opdræt af kødkvæg til lokalt slagtehus og privat salg, og afliver aldrig nyfødte tyrekalve. Vores slagtedyr er enten kødkvægsstude eller jerseystude fra mælkeproduktionen, der slagtes når de er to år.

Endelig har vi en mindre produktion af grøntsager på friland og drivhus med økologisk dyrkede tomater, chili, peberfrugt m.m. til engrossalg. Vi fortæller meget gerne mere om vores økologiske ægproduktion og pakkeri eller vores syn på et sundt landbrug i balance.

[instagram-feed]

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark