Blokhus

NORDJYLLANDS DEJLIGSTE BADEBY

Strandhotellet er beliggende i hjertet af Blokhus i Jammerbugten ved Vesterhavet. Blokhus er byen med brede hvide sandstrande og et aktivt familievenligt byliv året rundt. Ligeledes findes den frodige Blokhus Plantage kun 0,5 km. fra hotellet.

Besøg byens butikker og mærk efter hvad der matcher din stil, fx i det eftertragtede shoppingcenter, Kalstrup. Uanset budget har byen både tøj og brugskunst, som rammer plet.

Blokhus ligger kun 30 min. kørsel fra Aalborg og Aalborg Lufthavn. I Aalborg finder du Musikkens Hus, Kunsten og den moderne forvandlede havnefront med arkitektur, gastronomi og hygge i verdensklasse.

Blokhus’ historie

Byen har tidligere været kendt som fiskerleje, men har de sidste mange år gennemgået en stor udvikling. Siden midten af 1800-tallet har Blokhus været en turistattraktion, hvor danske sommergæster strømmer til for at opleve den friske Vesterhavsluft.

I dag er byen stadig et eftertragtet feriemål på alle årstider. Blokhus har ændret sig fra en kendt skude- og handelsplads til at være Nordjyllands kendte feriedestination med en bevaret autentisk charme.

Blokhus Strand

Blokhus strand er Nordeuropas bedste sandstrand, som ligger kun 450 meter fra Strandhotellet Blokhus. Den brede strand strækker sig over flere kilometer, og fra Blokhus kan man køre i bil på den lyse strand hele vejen til både Løkken i nord og Rødhus i syd. Man kan mærke en indre ro med strandens høje klitter og det åbne hav ligeså langt øjet rækker.

Strandens blå flag er din garanti for renlighed og sikkerhed. I perioden fra den 1. maj til 30. september findes de klassiske hvide badehuse. Badehusene har deres unikke historie helt tilbage til 1800-tallet. Det røde sømærke er at finde på stranden hele året rundt og udtrykker fortiden i fiskerbyen Blokhus.

Attraktioner og seværdigheder

Året rundt har Blokhus Skulpturpark åbent. Her har kreativiteten fået frit spil med skulpturer i forskellige materialer som sand, beton, jern og metal. Blokhus Skulpturpark ligger kun 1,7 km fra Strandhotellet Blokhus.

I sommersæsonen kan du opleve den store attraktion Fårup Sommerland, som er kåret til Nordens bedste sommerland op til flere gange. Sommerlandet har attraktioner, der er målrettet både helt små børn og de store legebørn. Fårup Sommerland ligger blot 5,6 kilometer fra Strandhotellet Blokhus.

Om sommeren er der gratis musik på Torvet lige ved Strandhotellet Blokhus. I sommeren 2018 spillede blandt andet folkekære danske kunstnere som Birthe Kjær, Johnny Madsen, Kandis, Hjalmer m.fl.

Museum for Papirkunst er én af flere tidslommer 2 km fra Blokhus sammen med Anne Justs Have og specialbutikken Blokhus Lys med levende lys. I Museum for Papirkunst kan du opleve fantastiske udstillinger med kæmpestore udklip, samt prøve kræfter med bl.a. gækkebreve, origami eller papirsilhuetter. Har du nogensinde spist et stykke papir? Hos Museum for Papirkunst kan du nemlig dekorere, pynte og spise dit helt eget kunstværk. Velbekomme.

[instagram-feed]

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark