Middag
Vælg fra vores a la carte menu eller nyd en lækker 3, 4 eller 7-retters menu.
Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.
Appetizer
Dagens snack– Spørg venligst personalet 89,-
Nydelse for to: Osietra kaviar 30g. med blinis, rösti, cremefraiche, purløg & skalotteløg
samt 1 gl. Pol Roger til hver naturligvis 495,-.
Upgrade til 50 gr. Kaviar kr. 895,-
Forretter
Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokke creme, citrongræs/chili dressing samt en
sprød rulle med kefir-lime-creme 189,-
Anderillette-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og
syltet græskar 189,-
Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grønt 245,-
Hovedretter
Til to personer: Cote de boeuf inkl. snacks og tilbehør 895,-
Bemærk! Bedes forudbestilt 2 timer før ankomst, mange tak!
Braiseret krondyr, pommes duchess, udvalg af beder, solbær, vildtjus 275,-
Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt Piment
d´espelette sauce 285,-
Rib Eye, med pandestegte kartofler, årstidens grønt og krydderurtesmør 295,-
Vegetarisk Ret: Spørg venligst personalet 225,-
Desserter
Tærte med hvid chokolade, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør og banan 155,-
Dekonstrueret Øllebrød med brombærsorbet, crumble 155,-
Arla unika oste hertil hj. Knækbrød og syltet frugt eller bær 155,-
Restaurant Blå Skaldyrsfad
Pil-selv-rejer, kammuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 30 g. kaviar 399 kr. 50 g. kaviar 595,- Eller grillet hummer 349 kr.
Ekstra østers 45 kr. pr. stk.
Serveres kun for minimum 2 personer. Til 775,- pr. Person
OBS: Skal forudbestilles dagen i forvejen for at kunne nydes til frokost. Kan bestilles samme dag inden kl. 12.00 for servering om aftenen.
3-retters menu
Appetizer
Dagens snacks
NV Alberti Vitteaut, Crémant de Bourgogne Gl. 95,- / Fl. 495,-
Forret
Anderillette-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og syltet græskar.
Fiano, Vino Blanco, Antica Enotria, 2023 – Gl. 140,- /Fl. 550,-
Hovedret
Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt Piment d´espelette sauce
Dashwood, Pinot Gris, Marlborough 2022 Gl. 135,- / Fl. 585,-
Dessert
Øllebrød ala Blå’ med brombærsorbet, crumble
Kabir Moscato di Pantelleria, Donnafugata, 2023
Gl. 135,- / Fl.1350,-
Menuen 599,-
Vinmenu 4 glas 499, –
|
|
4-retters menu
Appetizer
Dagens snacks
NV Alberti Vitteaut, Crémant de Bourgogne Gl. 95,- / Fl. 495,-
Forret
Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokkecreme, citrongræs/chili dressing samt en sprød rulle med kefir/lime creme.
Riesling, Kabinett K F Groebe, 2023 Gl. 145,- /Fl. 575,-
Mellemret
Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grønt
Poully Fuissé, Château de Beauregard, 2021 Gl. 150 / Fl. 795,-
Hovedret
Braiseret krondyr, pommes duchess, Udvalg af beder, solbær, vildtjus
Alta Vista Terroir, Malbec 2022 Gl. 175,- / Fl. 775,-
Dessert
Tærte med hvid chokolade, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør og banan
Kabir Moscato di Pantelleria, Donnafugata, 2023
Gl. 135,- / Fl.1350,-
Menuen 725,-
Vinmenu 5 glas 699,-
|
Signature Menu
Minimum 2 personer – og til hele bordet – senest starttid kl. 19.00
Salut fra køkkenet
NV Alberti Vitteaut, Crémant de Bourgogne Gl. 95,- / Fl. 495,-
Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokke creme, citrongræs/chili dressing, sprød rulle med kefir/lime creme
Riesling, Kabinett K F Groebe, 2023 Gl. 145,- /Fl. 575,-
Anderillettes-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og syltet græskar
Fiano, Vino Blanco, Antica Enotria, 2023 – Gl. 140,- /Fl. 550,-
Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grøntsager.
Poully Fuissé, Château de Beauregard, 2021 Gl. 150 / Fl. 795,-
Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt Piment
d´espelette sauce
Dashwood, Pinot Gris, Marlborough 2022 – Gl. 135,- / Fl. 585,-
Braiseret krondyrfilet, pommes duchess, udvalg af beder, solbær, vildtjus
Alta Vista Terroir, Malbec 2022 Gl. 175,- / Fl. 775,-
Arla unika oste hertil hj. Knækbrød og syltet frugt eller bær
Feist, Colheita port, 2009- Gl. 125 / Fl. 1050,-
Hvid chokoladetærte, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør & banan
Kabir Moscato di Pantelleria, Donna fugata, 2023 – Gl. 135,- /Fl.1350,-
Kaffe/the Avec og Sødt
Menu Kr. 999,- pr. Person
Vinmenu 8 glas samt et glas avec Kr. 999,- pr. Person