Middag
Vælg fra vores a la carte menu eller nyd en lækker 3, 4 eller 7-retters menu.
Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr.
Appetizer
Dagens snack– Spørg venligst personalet 89,-
Nydelse for to: Osietra kaviar 30g. med blinis, rösti, cremefraiche, purløg & skalotteløg
samt 1 gl. Pol Roger til hver naturligvis 495,-.
Upgrade til 50 gram kaviar – 895,-
Forretter
Duet af vagtler, svampe, chutney, trøffel balsamico, crunch,
røget mayonnaise, pekannødder 195,-
Marineret torsk i rødbede, rødbedesalat, dildmayonnaise, sennepsfrø
crudite 189,-
Bisque med hummer på kartoffelcreme med variation af grøntsager 245,-
Hovedretter
For to personer: Cote de boeuf inkl. snacks og tilbehør 895,-
Bemærk! Bedes forudbestilt 2 timer før ankomst, mange tak!
Oksemørbrad på karamelliseret løgpuré med marv, urtecrust
demi glace, cremet rosenkål med kartoffel 295,-
Mørksejfilet på kartoffel, fiske velouté, glace på fermenteret kål, grillet fennikel 285,-
Vegetarisk Ret: Spørg venligst personalet 225,-
Tilbehør
Piemente padron med flagesalt 75,-
Pommes frites med aioli 69,-
Desserter
Mørk chokoladeganache, passionsfrugtgelé, kandiseret græskar,
Hokkaido-is 155,-
Dekonstrueret cheesecake med mokka og knas – 155,-
Spuma af Livarot Ost, chutney på druer, saltet crumble og sprød comendante ost, 165,-
Restaurant Blå Skaldyrsfad
Pil-selv-rejer, kammuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 30 g. kaviar 399 kr, 50 g. kaviar 595,- Eller grillet hummer 349 kr. Ekstra østers 55 kr. pr. stk.
Serveres kun for minimum 2 personer. Til 775,- pr. Person
OBS: Skal forudbestilles dagen i forvejen for at kunne nydes til frokost. Kan bestilles samme dag inden kl. 12.00 for servering om aftenen. –
3-retters menu
Appetitvækker
Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne, Vitteaut Alberti, Frankrig ~ 95,-/495,-)
Forret
Duet af vagtler, svampe, chutney, trøffel balsamico, crunch,
røget mayonnaise, pekannødder
( 2024 Font de Vent – Châteauneuf-du-Pape Blanc ~ 225, – / 900,-)
Hovedret
Mørksejfilet på kartoffel, fisk velouté, glace på fermenteret kål, grillet fennikel
( 2019 Riesling Altenburg – Amélie & Charles Sparr ~ 175,- / 700,-)
Dessert
Dekonstrueret cheesecake med mokka og knas
( Espresso Martini pr. glas ~ 140,-)
Menuen 599,-
Vinmenu 4 glas 545, –
|
4-retters menu
Appetitvækker
Dagens snacks
(Cremant de Bourgogne,Vitteaut Alberti, Frankrig ~ 95,-/495,-)
Forret
Marineret torsk i rødbede, rødbedesalat, dildmayonnaise, sennepsfrø
crudite
( 2022 La Croix Picot – Savennières, Domaine FL ~ 165, – / 675,-)
Mellemret
Bisque med hummer på kartoffelcreme med variation af grøntsager
(2023 Montagny 1er Cru – Deletang ~225,- / 1100,-)
Hovedret
Oksemørbrad på karamelliseret løgpuré med marv, urtecrust
demiglace, cremet rosenkål med kartoffel
( 2014 Château Desmirail – 3. Cru Margaux ~ 275,- / 1100,-)
Dessert
Mørk chokoladeganache, passionsfrugtgelé, kandiseret græskar,
Hokkaido-is
( Rasteau Vin Doux Naturel Hors d’Age – Grenache Noir pr. glas ~ 125,-)
Menuen 699,-
Vinmenu 5 glas 699,-
|
Signatur Menu “Blå”
Serveres torsdag, fredage & lørdage
Minimum 2 personer – / hele bordet.
Salut fra køkkenet
(Cremant de Bourgogne,Vitteaut Alberti, Frankrig ~ 95,-/495,-)
Duet af vagtler, svampe, chutney, trøffel balsamico, crunch,
røget mayonnaise, pekannødder
( 2024 Font de Vent – Châteauneuf-du-Pape Blanc Frankrig ~ (5cl) 75,- / 225, – / 900, -)
Marineret torsk i rødbede, rødbedesalat, dildmayonnaise, sennepsfrø, crudite
( 2022 La Croix Picot – Savennières, Domaine FL ~ (5cl) 55,- 165, – / 675,-)
Bisque med hummer på kartoffelcreme med variation af grøntsager
(2023 Montagny 1er Cru – Deletang ~ (5cl) 75,- 225,- / 900,-)
Mørksejfilet på kartoffel, fiske velouté, glace på fermenteret kål, grillet fennikel
(2019 Riesling Altenburg – Amélie & Charles Sparr ~ 175,- / 700,-)
Oksemørbrad på karamelliseret løgpuré med marv, urtecrust
demi glace, cremet rosenkål med kartoffel
(2014 Château Desmirail – 3. Cru Margaux ~ 275,- / 1100,-)
Spuma af Livarot Ost, chutney på druer, saltet crumble og sprød comendante ost
(Pineau des Charentes 10 år Ruby Vieille Reserve – Château de Beaulon per glas ~145,-)
Mørk chokoladeganache, passionsfrugtgelé, kandiseret græskar,
Hokkaido-is
( Rasteau Vin Doux Naturel Hors d’Age – Grenache Noir pr. glas ~ 125,-)
Kaffe / the & Avec
Menu 999,- DKK pr. person
Vinmenu 8 glas 975,- DKK pr. Person