Middag

Vælg fra vores a la carte menu eller nyd en lækker 3, 4 eller 7-retters menu.
Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr. 

Appetizer
Dagens snack– Spørg venligst personalet 89,-

Nydelse for to: Osietra kaviar 30g. med blinis, rösti, cremefraiche, purløg & skalotteløg

samt 1 gl. Pol Roger til hver naturligvis 495,-.

Upgrade til 50 gr. Kaviar kr. 895,-

 

Forretter
Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokke creme, citrongræs/chili dressing samt en

sprød rulle med kefir-lime-creme 189,-

Anderillette-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og

syltet græskar 189,-
Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grønt 245,-

Hovedretter

Til to personer: Cote de boeuf inkl. snacks og tilbehør 895,-

Bemærk! Bedes forudbestilt 2 timer før ankomst, mange tak!

Braiseret krondyr, pommes duchess, udvalg af beder, solbær, vildtjus 275,-

Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt Piment
d´espelette sauce 285,-

Rib Eye, med pandestegte kartofler, årstidens grønt og krydderurtesmør 295,-

Vegetarisk Ret: Spørg venligst personalet 225,-

 

Desserter
Tærte med hvid chokolade, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør og banan 155,-

Dekonstrueret Øllebrød med brombærsorbet, crumble 155,-

Arla unika oste hertil hj. Knækbrød og syltet frugt eller bær  155,-

Restaurant Blå Skaldyrsfad

Pil-selv-rejer, kammuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 30 g. kaviar 399 kr. 50 g. kaviar 595,- Eller grillet hummer 349 kr.
Ekstra østers 45 kr. pr. stk.

Serveres kun for minimum 2 personer. Til 775,- pr. Person

OBS: Skal forudbestilles dagen i forvejen for at kunne nydes til frokost. Kan bestilles samme dag inden kl. 12.00 for servering om aftenen.

 

3-retters menu


Appetizer

Dagens snacks
 NV Alberti Vitteaut, Crémant de Bourgogne Gl. 95,- / Fl. 495,-


Forret
 Anderillette-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og syltet græskar.

Fiano, Vino Blanco, Antica Enotria, 2023 –  Gl. 140,- /Fl. 550,-

Hovedret
   Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt Piment d´espelette sauce
Dashwood, Pinot Gris, Marlborough 2022 Gl. 135,- / Fl. 585,-

 

Dessert
Øllebrød ala Blå’ med brombærsorbet, crumble

Kabir Moscato di Pantelleria, Donnafugata, 2023

Gl. 135,-  / Fl.1350,-

 

 Menuen 599,-
Vinmenu 4 glas 499, –

 

4-retters menu


Appetizer

Dagens snacks
 NV Alberti Vitteaut, Crémant de Bourgogne Gl. 95,- / Fl. 495,-

 

Forret
Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokkecreme, citrongræs/chili dressing samt en sprød rulle med kefir/lime creme.
 Riesling, Kabinett K F Groebe, 2023 Gl. 145,- /Fl. 575,-

 

Mellemret
       Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grønt
 Poully Fuissé, Château de Beauregard, 2021 Gl. 150 / Fl. 795,-

 

 Hovedret
   Braiseret krondyr, pommes duchess, Udvalg af beder, solbær, vildtjus

Alta Vista Terroir, Malbec 2022 Gl. 175,- / Fl. 775,-


Dessert
   Tærte med hvid chokolade, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør og banan
  Kabir Moscato di Pantelleria, Donnafugata, 2023
Gl. 135,-  / Fl.1350,-

Menuen 725,-
Vinmenu 5 glas 699,-

Signature Menu

Minimum 2 personer – og til hele bordet – senest starttid kl. 19.00

Salut fra køkkenet
NV Alberti Vitteaut, Crémant de Bourgogne Gl. 95,- / Fl. 495,-

 Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokke creme, citrongræs/chili dressing, sprød rulle med kefir/lime creme
Riesling, Kabinett K F Groebe, 2023 Gl. 145,- /Fl. 575,-

Anderillettes-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og syltet græskar

Fiano, Vino Blanco, Antica Enotria, 2023 – Gl. 140,- /Fl. 550,-

Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grøntsager.

Poully Fuissé, Château de Beauregard, 2021 Gl. 150 / Fl. 795,-

Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt Piment
d´espelette sauce

Dashwood, Pinot Gris, Marlborough 2022 – Gl. 135,- / Fl. 585,-

Braiseret krondyrfilet, pommes duchess, udvalg af beder, solbær, vildtjus
Alta Vista Terroir, Malbec 2022 Gl. 175,- / Fl. 775,-

Arla unika oste hertil hj. Knækbrød og syltet frugt eller bær

Feist, Colheita port, 2009- Gl. 125 / Fl. 1050,-

Hvid chokoladetærte, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør & banan

Kabir Moscato di Pantelleria, Donna fugata, 2023 – Gl. 135,- /Fl.1350,-

Kaffe/the Avec og Sødt 

Menu Kr. 999,- pr. Person
Vinmenu 8 glas samt et glas avec Kr. 999,-  pr. Person