Vildmarkscenteret

Centret drives af Vildmarks-Jon, der med sin passion for vildmarksliv, jagt og outdoorsport, vil guide jer sikkert og tilpas udfordret gennem terrænet. Vildmarks-Jon er foredragsholder, eventmager og jæger. Med deltagelse i DRs eksperiment “Alene i vildmarken”, kunne Jon efter 45 dage i isolation vende hjem med beriget indsigt til eget lederpotentiale og udsigt til større personlig frihed. Med overblik og engagement er Jon klar til at sammensætte unikke oplevelser for vores gæster.

Er I inspireret til at tænke vildt i forbindelse med Jeres næste besøg på Strandhotellet, vil vi naturligvis, i samarbejde med Vildmarkscentret være behjælpelige med at skræddersy en pakke til jer. Alle set-ups tilrettelægges individuelt så de netop passer til jer og kan kombineres med guidede oplevelsesture til både strand og skov, teambuilding, firma-challenge, vildmarks-gastro, ginsmagning, foredrag og outdoor-workshops. Alle aktiviteter og kurser sammensættes så de udfordrer vanetænkningen med større frisættelse af kreativitet og mental styrke.

Bliv inspireret af nedenstående oplevelsespakker:

Vesterhavs-dyb

Nyd vesterhavs-bruset med et dyp, der naturligt flytter de fleste ud af comfortzonen og skaber en spirit af velvære. Kombiner er vesterhavs-dyp med saunahytte og gus, yoga eller oplevelsesstier ud gennem klitterne og ud til kysten.

Ginsmagning

Med en ginsmagning i Strandhotellets lokaliteter eller forgrenet gennem vildmarkens landskab, garanterer vi en smagsfuld oplevelse, der inddrager naturens kontraster. Nyd en Gin med en særlig fortælling ved bålet eller på en guidet tur på kunstruten gennem skoven. Ginen er skabt i samarbejde med Nordisk Brænderi og rummer et eventyr, som kun de få kender til.

Teambuilding

Med teamet i centrum for strategi og sammenhold i opgaveløsningen bringer instruktørerne Jer ud i vildmarkens mange komplekse dimensioner med simple elementer. Dette sker ud fra en basal viden om overlevelse og gruppedynamik, der udfordrer teamets mangfoldighed ind i opgaveløsningen, mens der er chance for at opdage nye sider af sig selv og gruppen. Teamøvelserne tilrettelæggelse efter ønskede sværhedsgrad.

Ture ud i Vildmarken

I området omkring Strandhotellet har vi mulighed for at sætte ind med MBT og sejlads. Alle ture tilrettelægges efter ønsket sværhedsgrad. Den nærliggende Gateway og de snoede stier ud i klitplantagen kan tilrettelægges for både livsnydere eller mere ekstreme adrenalinryttere. Med udspring fra kysten eller skovsøen, tager det under en halv time at kombinere aktiviteter og teambuilding med vandet som bærende element i oplevelsen.

Firma-challenge

På alle tider af døgnet er det muligt at indtænke challenge som et overraskelsesmoment. Kort og godt er dette for virksomheder og teams, der motiveres af konkurrence og fysiske udfordringer, der giver sved på panden. Sværhedsgrad og højdepunkter tilrettelægges individuelt. En challenge vil stå som en skarp kontrast til Strandhotellets wellness, der i kombination vil være en opløftende og forsødet afslutning på en hård indsats.

Foredrag

“Det vi ikke har det snitter vi” ved Vildmarks-Jon
Der er stor interesse landet over for Vildmarks-Jons’ erfaringer med overlevelseseksperimentet, ”Alene i vildmarken”. På Strandhotellet bryder foredraget den pæne ramme og krydrer Jeres ophold med forestillingen om det mod det kræver, at træde ud af det velkendte og komfortable liv til at isolere sig total fra civilisationen langt oppe i Norges barske natur. Foredraget inspirer både private, virksomheder og professionelle til at tænke simpelt og frisætte større potentiale. Vildmarks-Jon er en levende fortæller, der binder lytternes fokus mens han forstyrrer vanens indgroede magt i tankerne. Foredraget har en varighed af 2 x 45 minutter og giver mulighed for spørgsmål og bogsalg.

For en uforpligtende snak om jeres fremtidige møde eller konference, kontakt:

Receptionen
Tlf.: 70 26 00 15
Mail: info@strandhotellet-blokhus.dk