Påskebuffet
Vores populære påskebuffet er tilbage og serveres alle dage fra d. 14. april til og med d, 17. april fra kl. 12 til 15.
Strandhotellets frokostkort er baseret på nøje udvalgte produkter fra lokale leverandører i området. Vi inspireres af vores beliggenhed tæt på Vesterhavet, og vores menukort indeholder derfor naturligvis fisk og skaldyr. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige snapse, skabt af naturen i og omkring Blokhus.
“God mad tager tid” – Vores mad bliver alt sammen lavet på bestilling for at sikre kvaliteten og friskheden.
Påskebuffet 255,-
Christiansøpigens sild med løg, kapers og hjemmelavet karrysalat
Gravad laks med rævesauce
Paneret rødspættefilet med citron og hjemmelavet remoulade
Håndpillede rejer med smilende æg og mayonnaise
(Alt vores fisk er friskfanget og leveres dagligt af Kyst fra Hanstholm)
Stort pålægsfad med dertilhørende garniture
Leverpostej fra Rævhede med svampe og bacon
Hjemmelavede frikadeller og kartoffelsalat
lam med glaserede rødbeder
Stegt kalvefilet med efterårs grønt
Broccolisalat
Ostebræt med udvalgte oste, kompot og kiks
Hjemmelavet æblekage som “Bedste” lavede den
Hjemmebagte brownies med nødder og vaniljecreme
Hertil hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og pisket smør