Spisested i Blokhus

STRANDHOTELLET BLOKHUS I NORDJYLLAND HAR OGSÅ ET SPISESTED

På Strandhotellet Blokhus i Nordjylland har vi også et spisested i form af en fin restaurant. Her vil hotellets hårdtarbejdende kokke servere gourmetmad for dig. Der vil også være mulighed for at få serveret morgen-, middags- og aftensmad. Maden kan nydes i enten hotellets store spisesal, i gårdhaven eller i orangeriet.

Blokhus er fyldt med glade og energiske mennesker hver sommer. Byen er populær blandt turisterne i Nordjylland, og de lokale strømmer også til i sommerperioden. Du vil derfor altid opleve en by fyldt med glade mennesker og en masse energi.

En af grundene til at Blokhus er så populær en by om sommeren er, at der er mange spisesteder i byen, og de fleste ligger inde i centrum ved Strandhotellet Blokhus. Her er der noget for enhver smag. Om du er til frisk fisk eller en god bøf, så har Blokhus helt sikkert et spisested, der falder i din smag. På Strandhotellet Blokhus vil vi foreslå at finde et spisested, få et bord udenfor, og få et glas vin, mens du venter på maden og ser solen gå ned.

Hvis du kan lide fisk, er Blokhus det perfekte sted for dig. Spisestederne får leveret frisk fisk hver dag, og en del af spisestederne er proklameret som fiskerestaurant. Blokhus kan tilbyde det bedste fisk fra Nordjylland, og mange af stederne tilbyder også buffet, så der er mulighed for at smage en masse forskellige varianter. Så hvis du elsker selvforkælelse og naturskønne omgivelser, vil et ophold på Strandhotellet Blokhus helt klart være et hit for dig. God mad venter på dig i Blokhus.