Middag

Vælg fra vores a la carte menu eller nyd en lækker 3, 4 eller 7-retters menu.
Vi inspireres af naturen, og vi sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer. Med den tætte placering på Vesterhavet vil vores menuer naturligt indeholde fisk og skaldyr. 

Appetizer
Dagens snack– Spørg venligst personalet 89,- 

Nydelse for to: Osietra kaviar 30g. med blinis, rösti, cremefraiche, purløg & skalotteløg  

samt 1 gl. Pol Roger til hver naturligvis 495,-.   

Upgrade til 50 gram kaviar – 895,-   

 

Forretter

Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokkecreme, citrongræs/chili dressing samt en

sprød rulle med kefir-lime-creme 189,-

Anderillette-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og

syltet græskar 189,-
Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grønt 245,-

 

Hovedretter 

For to personer: Cote de boeuf inkl. snacks og tilbehør 895,- 

Bemærk! Bedes forudbestilt 2 timer før ankomst, mange tak! 

 

Braiseret krondyr, pommes duchess, udvalg af beder, solbær, vildtjus 275,-

Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt
Piment d´espelette sauce 285,-

Vegetarisk Ret: Spørg venligst personalet 225,-
 

Desserter

Hvid chokoladekage, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør og banan 155,-

Dekonstrueret Øllebrød med brombærsorbet, crumble 155,-

Arla unika oste hertil hj. Knækbrød og syltet frugt eller bær  155,-

 

Restaurant Blå Skaldyrsfad 

Pil-selv-rejer, kammuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer
Tilkøb: 30 g. kaviar 399 kr, 50 g. kaviar 595,- Eller grillet hummer 349 kr. Ekstra østers 55 kr. pr. stk. 

Serveres kun for minimum 2 personer. Til 775,- pr. Person 

OBS: Skal forudbestilles dagen i forvejen for at kunne nydes til frokost. Kan bestilles samme dag inden kl. 12.00 for servering om aftenen. –  

3-retters menu 

Appetizer

Dagens snacks

Forret
Anderillette-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og syltet græskar


Hovedret
Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt Piment d´espelette sauce

 Dessert
Dekonstrueret Øllebrød med brombærsorbet, crumble

  

Menuen 599,-
Vinmenu 4 glas 579, – 

4-retters menu 

Appetizer

Dagens snacks

Forret
Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokkecreme, citrongræs/chili dressing samt en sprød rulle med kefir/lime creme.


Mellemret
Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grønt


Hovedret
Braiseret krondyr, pommes duchess, udvalg af beder, solbær, vildtjus


Dessert
Hvid chokoladekage, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør og banan

 

Menuen 725,-
Vinmenu 5 glas 699,- 

 

 Signatur Menu “Blå”  

Serveres torsdag, fredage & lørdage 

 

Minimum 2 personer – / hele bordet.  

 Salut fra køkkenet

 Variation af tigerrejer og kammuslinger på jordskokke creme, citrongræs/chili dressing, sprød rulle med kefir/lime creme

Anderillettes-terrine med krydret mayonnaise, majroe, madeira-glace og syltet græskar

Hummerbisque med hummer, kartoffelpure og variation af grøntsager.

Braiseret krondyrfilet, pommes duchess, udvalg af beder, solbær, vildtjus

Helleflynder, kartoffel, sort hvidløg, plankton, græsk yoghurt Piment d´espelette sauce

Arla unika oste hertil hj. Knækbrød og syltet frugt eller bær

Hvid chokoladekage, kokos, chia, cremet is lavet på brunet smør & banan

Kaffe/the Avec og Sødt

 

Menu Kr. 999,- pr. Person
Vinmenu 8 glas samt et glas avec Kr. 999,-  pr. Person