Miniferie Jylland

TA’ EN PAUSE FRA HVERDAGENS STRESS OG LARM

Oplev en miniferie i Jylland på Strandhotellet Blokhus. En ferie behøver ikke bestå af flere uger eller en rejse til udlandet. Du kan nemlig holde en hyggelig og afslappende ferie herhjemme i Danmark. Prøv en miniferie på Strandhotellet Blokhus og mærk, hvad et par dages pause fra hverdagen kan gøre ved dit humør og din livsglæde.

Strandhotellet Blokhus har faciliteterne til at gøre din miniferie så behagelig som muligt. Strandhotellet Blokhus har egen restaurant på hotellet, hvor vores køkkenchef vil trylle lækre og spændende retter frem til dig. Der er også mulighed for wellness her på strandhotellet Blokhus. Hvis du vælger wellness, vil vi forkæle både krop og sjæl. Slap af i en af Strandhotellet Blokhus’ dejlige saunaer. Miniferie og wellness går jo nærmest hånd i hånd.

En miniferie i Jylland på Strandhotellet Blokhus vil helt sikkert ikke skuffe dig. Strandhotellet Blokhus er beliggende i en af de mest attraktive turistbyer i Jylland. Om sommeren summer det med liv og god stemning i hele byen. Hvis du ikke vil spise på hotellets egen restaurant, så er der mange andre restauranter i byen med noget for enhver smag.

Blokhus kan også byde på en af Nordeuropas bedste badestrande, der strækker sig fra Rødhus til Løkken. Også stranden summer med liv om sommeren og vil med garanti også fange din opmærksomhed. Blokhus strand er et samlingspunkt for mennesker og grupper i alle størrelser om sommeren, hvilket skaber en rigtig hyggelig stemning. Hunde i snor er tilladt på stranden, og der er mulighed for at købe forfriskninger i kiosken.

En miniferie er noget alle kan bruge i ny og næ. Om det så bare er i en weekend eller i hverdagene, så går man aldrig galt i byen med en miniferie med venner eller familie. Nogle gange har man brug for at komme lidt væk fra hverdagen og få ny energi. Så føler du, at hverdagen er blevet grå og træls, så er en miniferie på Strandhotellet Blokhus det, du mangler.