Overnatning Blokhus, Nordjylland og Jylland

PÅ STRANDHOTELLET BLOKHUS I NORDJYLLAND ER DER MULIGHED FOR OVERNATNING

Overnat i Blokhus, og oplev på nært hold Blokhus, Nordjylland eller hele Jylland.

Hotellet er beliggende i Blokhus i Nordjylland, som er en turist- og badeby. Blokhus er meget populær blandt turisterne i Nordjylland, og der kommer mange gæster fra hele Jylland for at opleve den Nordjyske perle. Hver sommer er der fyldt op med mennesker i hele byen og på stranden. Blokhus ligger tæt på Fårup Sommerland, som er den mest populære forlystelsespark i Nordjylland. Hotellet ligger desuden kun 5 minutters gang fra stranden. Blokhus strand er en af Nordeuropas bedste badestrande, og den strækker sig fra Rødhus til Løkken. Om sommeren er stranden et samlingssted for de lokale og turister. Det er et perfekt sted at nyde en varm sommerdag. Hund i snor på stranden er tilladt, og der kan købes forfriskninger i en lille kiosk ved stranden.

Strandhotellet Blokhus består af 38 værelser fordelt på 3 etager. De 38 værelser er delt op i fem forskellige kategorier: Classic – Superior – Deluxe – Deluxe Have og Suite.

Classic er et rigtig hyggeligt værelse med toilet og brus.
Superior er et dejligt værelse med altan. Få af Superior værelser har badekar.
Deluxe værelset er til dem, som ønsker et rummeligt værelse med altan og badekar. Deluxe Have har sin egen lille terrasse som vender mod syd og de ligger alle i stueplan

Suiten er det mest luksuriøse værelse, Strandhotellet Blokhus kan tilbyde. Her er der opdelt soveværelse og stue, stort badeværelse og fritstående badekar.

Priser

Classic: 1.095 kr. – 1.595 kr.
Superior: 1.395 kr. – 1.695 kr.
Deluxe: 1.395 kr. – 1.995 kr.
Suite: 3.200 kr. – 3.400 kr.

OBS: Priserne afhænger af sæson. Priserne inkluderer moms, morgenmad og fri internetadgang.