Udsøgt restaurant i Blokhus

LOKALE RÅVARER OG KOMPROMISLØSHED – BOOK BORD

Vores kompetente team skaber unikke gastronomiske oplevelser. Med en placering i Nordjylland og tæt ved Vesterhavet, hvor nogle af Danmarks bedste fisk bliver trukket op, spiller havets delikatesser naturligvis en stor rolle på menukortet. Lokalt opdrættet kød og økologisk grønt fra lokale avlere er ligeledes i fokus på vores sæsonbetonede menukort.

På Strandhotellet er restauranten indrettet med henblik på at være stedet for en delikat frokost eller en komplet aften ude, både for hotellets gæster og for øvrige.

Smukke hvide håndlavede paneler, egetræsplanker og en stor åben pejs skaber et stilfuldt miljø, som dog stadig er afslappet og komfortabelt.

Strandhotellet inviterer også indenfor i orangeriet, hvor frokosten eller middagen kan nydes med udsigt over den flotte gårdhave.

Om sommeren er gårdhaven den oplagte frokost- og middagsdestination. En oase af træer, planter, blomster og en bæk med rislende vand.

Traditioner og fornyelse arbejder sammen, hvad angår mad og indretning her på Strandhotellet. Med dette udgangspunkt leverer vi en komplet oplevelse i unikke og uformelle omgivelser.

I Strandhotellets restaurant, også kaldet Restaurant Blå, serverer vi veltilberedt mad med rødder i den danske badehotelshistorie. Der vil være mulighed for at få serveret mad i restauranten, både morgen, middag og aften. Også for ikke logerende gæster. Strandhotellet Blokhus’ talentfulde team af kokke står klar til at tilberede din mad og levere en god madoplevelse.

Vi tilbyder også luksusophold på Strandhotellet Blokhus. Her vil kokkene sørge for, at dit besøg i restauranten, bliver en velsmagende rejse i den kulinariske verden. Maden fra restauranten kan nydes i spisesalen, gårdhaven eller orangeriet.

Hvis du ynder at spise fisk, kan Restaurant Blå friste med friskfangede fisk og andre råvarer fra Vesterhavet og lokale avlere, som vores team sammensætter til lækre, velsmagende og æstetiske retter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book bord her

Se rapporterne fra de seneste besøg af Fødevarestyrelsen her !

 

[instagram-feed]

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark