Loading...
Gourmet-restaurant i Blokhus2018-12-03T12:18:47+00:00

Gourmet-restaurant i Blokhus

LOKALE RÅVARER OG KOMPROMISLØSHED

Vores køkkenchef, Dennis Birch, og hans kompetente team skaber unikke gastronomiske oplevelser. Med en placering i Nordjylland og tæt ved Vesterhavet, hvor nogle af Danmarks bedste fisk bliver trukket op, spiller havets delikatesser naturligvis en stor rolle på menukortet. Lokalt opdrættet kød og økologisk grønt fra lokale avlere vil ligeledes være i fokus på vores sæsonbetonede menukort.

På Strandhotellet er restauranten indrettet med henblik på at være stedet for en delikat frokost eller en komplet aften ude, både for hotellets gæster og for øvrige.

Smukke hvide håndlavede paneler, egetræsplanker og en stor åben pejs skaber et stilfuldt miljø, som dog stadig er afslappet og komfortabelt.

Strandhotellet inviterer også indenfor i orangeriet, hvor frokosten eller middagen kan nydes med udsigt over den flotte gårdhave.

Om sommeren er gårdhaven den oplagte frokost- og middagsdestination. En oase af træer, planter, blomster og en bæk med rislende vand.

Traditioner og fornyelse arbejder sammen, hvad angår mad og indretning her på Strandhotellet. Med dette udgangspunkt leverer vi en komplet oplevelse i unikke og uformelle omgivelser.

På Restaurant Strandhotellet Blokhus i Nordjylland serverer vi veltilberedt gourmetmad. Der vil være mulighed for at få serveret mad i restauranten, både morgen, middag og aften. Også for ikke logerende gæster. Strandhotellet Blokhus’ talentfulde team af kokke står klar til at tilberede din mad og levere en god madoplevelse.

Vi tilbyder også gourmet-ophold på Strandhotellet Blokhus. Her vil kokkene sørge for, at dit besøg i restauranten, bliver en velsmagende rejse i den kulinariske verden. Maden fra restauranten kan nydes i spisesalen, gårdhaven eller orangeriet.

Hvis du ynder at spise fisk, kan restauranten på Strandhotellet friste med friskfangede fisk og andre råvarer fra Vesterhavet og lokale avlere, som Dennis og hans team sammensætter til lækre, velsmagende og æstetiske retter.

Hvis du vil ud og opleve andre restauranter, så har Blokhus et bredt udvalg af forskellige restauranter af høj kvalitet. Her vil være noget for enhver smag, lige fra fiskerestauranter til den klassiske steakrestaurant.

Så hvis du beslutter dig for at benytte Strandhotellet Blokhus, kan vi garantere, at du vil få serveret gourmetmad. Om det er på Strandhotellets egen restaurant, eller om det er på nogle af de andre restauranter i Blokhus by, vil du altid få serveret mad i høj klasse.

Middag på Strandhotellet Blokhus
Middag på Strandhotellet
Gourmetmad på Strandhotellet Blokhus

LAD DIG FORKÆLE VED VESTERHAVET

Ophold der frister

Nyhedsbrev!

Få del i alle de gode historier og tilbud…

Ja, tak

Strandhotellet Blokhus – Sønder i By 2 – 9492 Blokhus   |   Tlf. +45 70 26 00 15   |   info@strandhotellet-blokhus.dk  |  CVR: 29424144