Udsøgt restaurant i Blokhus

FINE DINING OG FUSIONSKØKKEN

Velkommen til Restaurant Blå – et idyllisk tilflugtssted ved Vesterhavet, hvor fine dining møder fusionskøkkenet i en harmonisk symfoni af smag, kreativitet og afslappet atmosfære.

Vores køkkenchef og hans team skaber unikke madoplevelser, der fusionerer det nordiske, franske og østrigske køkkens finesse og traditioner. Fra den første bid vil du blive forkælet med mad der er skabt med omhu og kærlighed til gastronomi.

Beliggende i hjertet af Strandhotellet Blokhus, byder Restaurant Blå både hotellets gæster og besøgende udefra velkommen til et måltid du sent vil glemme.
Vores talentfulde team af kokke og tjenere er dedikerede til at levere en uforglemmelig oplevelse, både når det gælder mad, såvel som når det gælder drikkevarer – uanset om det er morgen, middag eller aften.

Med Vesterhavets friske råvarer lige uden for døren, er vores menu beriget med havets delikatesser. Fra fiskeanretninger til delikate skaldyrsretter, er vores udvalg en hyldest til havets frugter.

Uanset om du søger en delikat frokost eller en komplet aften ud, er Restaurant Blå det rette valg. Med en indretning designet til at fremhæve din oplevelse og en atmosfære af hygge og afslapning er vi stolte af at være det foretrukne spisested i Blokhus for både besøgende og lokale madelskere.

Velkommen til en kulinarisk rejse ved Vesterhavet hos Restaurant Blå.

Book bord her

Se rapporterne fra de seneste besøg af Fødevarestyrelsen her !

 

[instagram-feed]

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark