Miniferie Tilbud Nordjylland

HAR DU BRUG FOR EN PAUSE FRA HVERDAGEN?

Har du brug for en pause fra hverdagen? Så er en miniferie på Strandhotellet Blokhus lige noget for dig. Tag til Blokhus, og nyd din miniferie i smukke rammer. Slap af på stranden, spis en lækker frokost på hotellet, eller tag på opdagelse i Blokhus by. Der er helt sikkert noget for enhver smag på Strandhotellet Blokhus i Nordjylland.

En miniferie er et par dage, hvor man kan komme væk fra hverdagen og får fornyet ens energi. Det kan både være med eller uden børn. Eller med venner eller familie, eller måske du bare har brug for en lille ferie for dig selv?
Hos Strandhotellet Blokhus sørges der for, at din miniferie bliver så behagelig og afslappende som mulig. Her kan der bl.a. tilbydes wellness, som består af sauna og opvarmede bade – selvfølgelig vælger du selv, hvad du har lyst til. Derudover har Strandhotellet Blokhus egen restaurant på hotellet, som serverer mad lavet på lokale råvarer. Så hvis du vil opleve den lokale madkultur, er restauranten på hotellet et godt sted at starte. Blokhus by har også mange restauranter at byde på, så hvis du vil spise på en restaurant i byen, er der også mulighed for det.

Kontakt os i dag, og få et godt tilbud på en miniferie her på Strandhotellet Blokhus. Her på Strandhotellet Blokhus mener vi, at alle trænger til et pusterum i hverdagen, og her fungerer en miniferie perfekt. En miniferie er med til at give dig ny energi, hvis du er ved at køre lidt træt i det hele. Det er en ferie, hvor du skal sætte dit velvære i fokus, og Strandhotellet Blokhus vil selvfølgelig gøre alt for, at du får den bedste miniferie nogensinde.