Overnatning tilbud

HOTELLET LIGGER CENTRALT I BLOKHUS OG DER ER IKKE LANGT TIL SEVÆRDIGHEDER OG STRANDEN

På Strandhotellet Blokhus i Nordjylland har vi 38 værelser, som står klar til jeres rådighed. Der er noget for enhver smag.

Hotellet ligger centralt i Blokhus, og der er derfor ikke langt til de forskellige seværdigheder og stranden. Blokhus strand er faktisk en af Nordeuropas bedste badestrande. Den strækker sig fra Rødhus og hele vejen til Løkken. Om sommeren er stranden fyldt med glade turister og de lokale folk. Det summer af liv på Blokhus strand om sommeren. Det er tilladt at have sin hund med i snor, og der er en kiosk, hvor du kan købe forfriskninger.

Ikke langt derfra ligger Fårup Sommerland, som er Nordjyllands mest populære forlystelsespark. Her kan man nemt få en dag til at gå, og især hvis man har børn med, er dette et hit.

De 38 værelser er delt op i 3 etager og består af 4 forskellige kategorier: Classic – Superior – Deluxe – Suite.

Classic værelset er et hyggeligt værelse, hvor alt det basale er, dog uden badekar. Superior værelset er rummeligt med en stor altan. Her kan der også fås et værelse med badekar. Deluxe værelset er et stort værelse, hvor der både er altan og badekar. Nogle af deluxe værelserne har også egen terrasse og gårdhave. Suite er det mest luxuriøse værelse, Strandhotellet Blokhus har at tilbyde. Det består af opdelt stue og soveværelse samt et dejlig stort badeværelse med et fritstående badekar.

Priser

Classic: 1.095 kr. – 1.595 kr.
Superior: 1.395 kr. – 1.695 kr.
Deluxe: 1.395 kr. – 1.995 kr.
Suite: 3.200 kr. – 3.400 kr.
OBS: Priserne afhænger af sæson. Priserne inkluderer moms, morgenmad og fri internetadgang.