Wellness tilbud Nordjylland

NYD EN DAG FYLDT MED LUKSUS OG FORKÆLELSE

Hos Strandhotellet Blokhus mener vi, at alle skal have mulighed for at komme og nyde en dag fyldt med luksus og forkælelse. Der er lige nu tilbud på et luksuriøst wellness ophold på Strandhotellet Blokhus. Så kom til Nordjylland, og få en fantastisk oplevelse

Strandhotellet Blokhus tilbyder en komplet wellness oplevelse, som med garanti vil få dig til at føle dig som et nyt menneske. Her vil både din krop og sjæl blive forkælet og plejet. Slap af i saunaen, eller tag en dukkert i poolen. Hvis du har brug for at blive forkælet, så er Strandhotellet Blokhus det rigtige valg for dig.

Et wellness ophold er den perfekte gave til din bedre halvdel. Her kan I rigtig komme tæt på hinanden og bare slappe af, mens I nyder livet. Synes du, at du og dine venner har fortjent en dag eller weekend med fuld luksus og forkælelse? Eller er det måske din familie, du har lyst til at invitere med på et wellness ophold? Lige meget hvem, du tager med, kan Strandhotellet Blokhus garantere en god og afslappende oplevelse.

Wellness er perfekt, hvis du har brug for en pause fra hverdagen og for at få et pusterum. Wellness på Strandhotellet Blokhus plejer både krop og sjæl. Wellness betyder faktisk ‘at have det godt’, og det er præcist sådan, du får det, efter et wellness ophold hos Strandhotellet Blokhus.

Derudover ligger en af Nordeuropas bedste badestrande kun 5 minutters gang fra hotellet. Her summer det af liv fra både turister og lokale hver sommer. Her er der gode muligheder for at nyde dagen i varme omgivelser og slutte af med at se solen gå ned. Det er tilladt at have sin hund med i snor, og der er en kiosk, hvor man kan købe forfriskninger på stranden.