Loading...
Vores familie2019-02-26T15:57:51+00:00

Strandhotellet Blokhus’ familie

RESTAURANT FUTTEN, CAFE LADEN OG RESTAURANT SALINO

Strandhotellet Blokhus er i familie med Restaurant Futten, Café Laden og Restaurant Salino.

Restaurant Futten

Futten ligger lige midt i Blokhus blot få meter fra Strandhotellet.

På Futten kan du bl.a. nyde en stor frokostbuffet med alt dertilhørende eller nyde en af de mange gode klassiske aftenretter.

Futten holder til i en historisk bygning fra 1761 med bindingsværk og stråtag. Restauranten er indbegrebet af tidløs charme med historiske detaljer såsom vinduer fra et gammelt sygehus i Hjørring, knirkende kirkebænke fra Aalborg og en reol fra et gammelt apotek. De utallige fund og detaljer har gjort Futten til et fredet sted og er et oplevelsesrigt besøg på turen til Blokhus i Nordjylland.

Få en musikalsk og kulturel oplevelse. Bliv grebet af stemningen og trukket ind i musikken, når der spilles live jazz på Restaurant Futten.

Restaurant Futten

Café Laden

I samme gård som Restaurant Futten er Café Laden beliggende. Denne fredede ejendom er blevet forvandlet til en moderne og stemningsfuld café med hyggelig atmosfære og varme fra pejsen.

Café Laden serverer god mad og tilbyder en lang række forskellige specialiteter såsom Ladens populære, sprøde flammkuchen samt andre lækre anretninger. Caféen benytter sig af friske råvarer, primært fra lokalområdet.

På de kølige aftener tændes pejsen, og om sommeren kan der nydes et stort udvalg af drinks og vine på den store udendørs terrasse.

I de sene aftenstimer er Laden et oplagt sted at nyde en smagfuld cocktail samt nogle af landets bedste vine i Ladens egen vinbar – placeret i en gammel bunker fra anden verdenskrig.

Café Laden

Restaurant Salino

Meget tæt på Strandhotellet Blokhus kan du gå på besøg hos Restaurant Salino – en dejlig eksklusiv italiensk restaurant med et rigt udvalg af italienske specialiteter. Du kan vælge mellem delikate forretter eller pastaretter til den mindre sult eller lækre italienske kødretter, når det skal være noget helt særligt. Desuden bydes på hjemmelavede pizzaer og børneretter. Til dessert kan husets tiramisu, terra cotta eller chokoladekage friste.

I forbindelse med ferieugerne eller højtiderne står Salinos italienske kokke klar med særlige menuer eller en buffet med italienske egnsretter. Restauranten åbner hver dag kl. 17.

Café Laden

LAD DIG FORKÆLE VED VESTERHAVET

Ophold der frister

Nyhedsbrev!

Få del i alle de gode historier og tilbud…

Ja, tak

Strandhotellet Blokhus – Sønder i By 2 – 9492 Blokhus   |   Tlf. +45 70 26 00 15   |   info@strandhotellet-blokhus.dk | CVR: 29424144