Strandhotellet Blokhus’ familie

RESTAURANT FUTTEN, STRANDINGSKROEN, RESTAURANT SALINO OG OAK BAR

Strandhotellet Blokhus er i familie med Restaurant Futten, Strandingskroen, Restaurant Salino og Oak Bar.

Restaurant Futten

Futten ligger lige midt i Blokhus blot få meter fra Strandhotellet.

På Futten kan du bl.a. nyde en stor frokostbuffet med alt dertilhørende eller nyde en af de mange gode klassiske aftenretter.

Futten holder til i en historisk bygning fra 1761 med bindingsværk og stråtag. Restauranten er indbegrebet af tidløs charme med historiske detaljer såsom vinduer fra et gammelt sygehus i Hjørring, knirkende kirkebænke fra Aalborg og en reol fra et gammelt apotek. De utallige fund og detaljer har gjort Futten til et fredet sted og er et oplevelsesrigt besøg på turen til Blokhus i Nordjylland.

Få en musikalsk og kulturel oplevelse. Bliv grebet af stemningen og trukket ind i musikken, når der spilles live jazz på Restaurant Futten.

Oak Bar

I samme gård som Restaurant Futten er Oak Bar beliggende. Denne fredede ejendom er blevet forvandlet til en moderne og stemningsfuld cocktailbar med hyggelig atmosfære og varme fra pejsen.

Oak Bar serverer sliders menuer og den eftertragtede sprøde Flammkuchen og tilbyder selvfølgelig en lang række af forskellige farverige cocktails. Oak Bar har åbent i sommersæsonen fra kl. 11.00-01.00.

På de kølige aftener tændes pejsen, og om sommeren kan der nydes et stort udvalg af drinks på den store udendørs terrasse.

I de sene aftenstimer er Oak Bar “the place to meet”, som et oplagt sted at nyde en smagfuld cocktail fx i barens gamle bunker fra anden verdenskrig.

Restaurant Salino

Meget tæt på Strandhotellet Blokhus kan du gå på besøg hos Restaurant Salino – en dejlig eksklusiv italiensk restaurant med et rigt udvalg af italienske specialiteter. Du kan vælge mellem delikate forretter til den mindre sult eller lækre italienske pastaretter og kvalitets pizzaer, når det skal være noget helt særligt.

I forbindelse med ferieugerne eller højtiderne står Salinos italienske kokke klar med særlige menuer eller en buffet med italienske egnsretter. Restauranten har åbent hver fredag, lørdag og søndag fra kl. 17.00, samt hele sommersæsonen.

Strandingskroen

Lige overfor Strandhotellet ligger den gamle bindingsværksbygning fra 1844, nemlig den velkendte Strandingskroen. Den unikke indretning med de mange strandede skibselementer, som pryder væggene i de historiske lokaler, gør Strandingskroen til et besøg værd.

Strandingskroen blev oprindeligt bygget som en skudehandlergård tilbage i 1800-tallet – ovenikøbet velbesøgt af Kong Frederik den 7. Efterfølgende blev Strandingskroen omdannet til ”Klitgaards Badehotel”, dvs. Blokhus’ første badehotel, hvilket bygningen fungerede som helt indtil 1966. Herefter fik Strandingskroen sit nuværende navn, hvor man også ændrede badehotellet til en decideret kro.

I april 2019 fusionerede Strandhotellet (Blokhus’ nyeste og eneste badehotel) med Strandingskroen (Blokhus’ ældste badehotel).
Strandingskroen fungerer i dag som Strandhotellets officielle konference- og selskabslokale.

[instagram-feed]

Strandhotellet Blokhus

læs alle anmeldelser
rating103 anmeldelser Nr. 2 af 3 hoteller i Blokhus
Sønder I By 2, Blokhus 9492 Danmark